ענת מדהימה ידעתי שהיא קלטה את אתי מרחוק אתי ר

ענבר לא מצליחה לקנות את האמון שלי.

העקיצות והחנפנות במסווה 'אוטנטיות', לא עובד עליי. חרטטנית, מרירה וקנאית במסווה של 'קולית ואמיתית', עלק. מישהו כתב פה, שמהשבוע השני, היא ירדה לו מהעיניים. גם לי.

baggio10

New member
מה איילת אמרה?

אני שואל כי לא ראיתי ואני די רוצה לשמוע בגלל האמביוולנטיות שלי כלפי איילת האמת היא שלאף אחת אין שם ממש טקט בקשר למצב של ענת - אתמול בלילה אחרי ההדחה 2 הגושים ישבו בחצר הבנים ופתאום משום מקום התחילו לדבר על המשקל שלהן ושהן "חייבות להתחיל ממחר דיאטה" כשענת יושבת ולא מוציאה מילה. גם אתמול בלילה בשיחה בחדר בין איילת, ענבר וענת, ענבר אמרה לשתיהן (בגלל שאיילת התעקשה להסביר למה היא רוצה לראות את קטעי הוידאו כאילו זה ישנה לה משהו במשחק) שהיא חשבה על ענת בגלל שיש לה בעיית דימוי עצמי וכו' ונתנה לה לבכות... אשכרה לא חושבים לפני שהם פותחים את הפה ליד אנשים שהם מכירים בסך הכל חודש וחצי ולא יודעים איך יגיבו לדברים האלה.

קשקשה9

New member
כוכב אני אנסה כי אני מקלידה לאט

אתי ניגשה לענבר וענת ואיילת וסיפרה שבשעת כעסאמרה על ענת דברים בקשר לבעיית האוכל ענת מיד קלטה אבל עינבר עכשיו מנסה להקטין את הניבזות של אתי ולהסביר אותה ולצייר אותה בוורוד וכל זה במילים של אחותי אחותי אחותי לא יכולה לשמוע אותה יותר את המילה הזו

ענבר הפכה ללקקנית מגעילה

עדיף שענת לא תספר לה כלום, כי היא תמשיך להצדיק את השלישיה. חושבת פתאום שלשישיה באמת אכפת לה מהן, לא מבינה שהיא לא מהווה איום עליהן.

easternstar

New member
מאז שענבר הבינה שיש לה כוח אצל הקהל

ומאז ש"מלכות הכיתה" מקבלות אותה- היא שוכחת את איילת ועכשיו גם את ענת..

Klayhamn

New member
היא חושבת שהיא זכתה באהדת הקהל

בגלל שהיא "לא מסתכסכת" - והיא פוחדת להסתכסך --- ולכן לא רצתה לראות את הסרטונים, ולכן היא מנסה להרגיע את ענת היא טיפשה והיא עומדת לעוף
--- זכתה בזה ביושר ביי ביי ענבר

easternstar

New member
גם אני כבר לא יכול לשמוע את "אחותי"

כל פעם שענבר רוצה להגיד משהו שיש איתו בעיה מוסרית או לשכנע היא מתחילה ב"אחותי"... אגב, זה באמת משכנע את בת השיח שלה שהיא מתקפלת..ענבר היא המנהיגה של הקבוצה הקטנה שלה.. תודה..

קשקשה9

New member
הכי מכעיס זה שהיא משמשת פה לשלישית

הרכלניות ,על מה ולמה??? היא יוצקת עשן לעיניים של ענת ואיילת

אתי הכינה מנסה להכין את הקרקע

חשבה שענבר לוקחת את ענת לצפות בקטעים נבחרים של התוכנית היא באה לענת וסיפרה לה שהיא אמרה עליה שהיא אנורקסית שאוכלת להם את כל הירקות. אתי התנצלה וענת לקחה את זה דיי קשה
בקיצור אתי מ-פ-ח-ד-ת!

שריוקי

New member
היא הוסיפה גם..הרבה אנשים אומרים את זה אבל א

אין להם את האמץ להוא ולהגיד לך בפנים/לענת..כמוני ובאותה נשימה אתיח הוסיפה ואמרה לענת..אין שופטים אדם בכעסו....כלומר....ענת אל תשפטי אותי על מה שאני אומרת בשעת כעס. מכל זה ענבר קלטה שמה שמפריע לענת זה מי העוד אנשים..וזה בכלל לא נכון,לא זה מה שמעציב ומעליב אותה...ענבר היא האחרונה שמתאים לה לראות ויטיארים...היא מקובעת בדעתה בצורה מבחילה.

למעלה