ענת מדהימה ידעתי שהיא קלטה את אתי מרחוק אתי ר

זה כמו לדבר אל הקיר

מסבירים לה כמה פעמים, והיא נשארת באותה הדעה. השלשיה קיבלה אותה, כי היא בכלל לא מהווה איום עליהן.

רינתי77

Active member
כואב לי הלב על ענת, ממש כך

ולא בגלל אתי הבהמה המופרעת, אלא בגלל ענבר שאמורה להיות החברה שלה ובמקום להיות לצידה של ענת, היא מנסה באופן מעורר גועל ממש איכשהו להצדיק ולהמעיט מחומרת הדברים שאמרה אתי. להקיא ממנה!

baggio10

New member
תסמונת הילדה הדחויה קוראים לזה

ראו את זה כבר בהתנצלות של אתי אחרי ההתפוצצות על ענבר בשבוע הראשון ואיך שהיא קיבלה את זה במקום למחוק אותה לחלוטין שני הצדדים שמחים לאור ההתקרבות הזו - ציר הרשע בגלל הכאפה שקיבלו ביום שלישי, ענבר כי סוף סוף היא מרגישה מקובלת ובחבר'ה, ענת כפי שרואים לא קונה את זה ב-100% ומה הסיפור של איילת אני לא יודע, לפעמים נראית לי מותק, לפעמים קנאית ברמה בלתי נסבלת, לא סגור עדיין על מה קורה לה שם בקופסה

רינתי77

Active member
לזכות איילת אני חייבת לומר

שהגיבה לדברי אתי (כשסיפרה לענת על הליכלוך שלכלכה עליה) בכעס, בעוד ענבר מנסה להיות נציג או"מ.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif איילת וענת למליון

תעיפו משם את ענבר בבקשה

מהשבוע הראשון הוקסמתי מענת מהתנהגותה

ויופיה הרב. היא בחורה מדהימה שאם תתחבר עם אורן שניראה אוהב אותה תיזכה בבחור אפילו יותר טוב מאיתן.

CARMELITO7

New member
כל מה שכתבתם על ענבר וענת נכון אבל....

ברור שענבר מרגיזה ומנסה להצדיק את רצונה להמשיך להיות צמודה לחבורת בהזבל ומנסה להפחית מעוצת הדברים שפגעו בענת אבל אבל שימו לב שכעבור כחצי שעה כנראה בעקבות השכנוע של ענבר לסלוחו לאתי ענת נכנסת ואומרת לאתי"אתי אנחנו נדבר עחוד מעיט"? ואני שואל מלמה. ךמה ענת? את עוד צריכה ליזום שיחה עם אתי, הרי ברור שהיא תסבן אותך ותצא מזה, אז לא רק ענבר מאכזבת גם ענת תסיים את השיחה עם אתי ככל הנראה בחיבוק נשיקה וסליחה, והלוואי ואני טועה כי כרגע רג בגלל המצב שנוצר אני מתחיל לאהוב את ליז שלא סבלתי רק בגלל שכרגע לפחות היא מנסה לשמור קצת מרחק מהרשע

goodpink

New member
נראה לך? אין סיכוי ענת קלטה את אתי ממטר כבר

בהתחלה היא ניסתה להסביר לענבר על אתי וענבר פשוט סירבה לישמוע כמו שעכשיו היא מנסה להצדיק את מה שאי אפשר להצדיק שמעת מה ענת אמרה לענבר? היא חשפה שענבר אמרה לה שהיא לא רוצה לדבר על אתי ועל הנושא הזה ועל מה ענת חושבת על אתי וכו' ענת כבר ידעה טוב מאוד מה אתי קלטה אותה מאוד מהר היא תדבר איתה על חומרת הדברים ולהסביר לה מה זה אומר אבל אין סיכוי שהיא תשכח או שחושבת טובות על את יוציר הרוע אין סיכוי בעולם שההפקה תראה את השיחה של אתי עם ענבר ענת ואיילת והשיחה של ענבר וענת בפרק כמה ענבר ואתי יוצאת קטנות וכמה ענת ואיילת יוצאות גדולות ענת קלטה הכל

niva99

New member
ענת צריכה דחוף שיחה עם איריס

עם "חברות" כאלה לא צריך אוייבים...

עינבר אמרה שהיא תיקח את איתן לראות איתה את

הקטעים,כי זה יעזור לו ,וגם לה לשבור את הקרח בניהם.

niva99

New member
כן עם כל הנחשים בוילה

(שהיא מתחילה להיות אחת מהם) עדיף לה לקחת את איתן איתה.. אולי היא בונה על קצת "זמן איכות עם הילד"

רינתי77

Active member
אני מקווה מאד שבשיחה עם אתי

ענת תבהיר לה שהיא לא סולחת לה. אם לא, אם היא תסכים ל"סולחה", אז באמת כבר אין עבורי אף אחת שכלפיה יש לי איזושהי סימפטיה.

למעלה