עסקים ביתיים ב
אנשים

McFly rullz

New member
וואוו חח יש פה שירים שלא ראיתי פחח

כמה גירסאות אקוסטיותת...XO כל מה שצילמת זה כל השירים או שיש המשך? תודה לך

m i c k e y 15

New member
אלה כל השירים שיש לי שלהם

וכן יש הרבה אקוסטיות..יש כאלה שאני בכלל לא שומעת חח

kelly7i

New member
יש ל-5 צבעיםן בשיער שלה

גירסה באוקוסטית וגם של אמריקה......................................[?]

מיקי!!! XDDD

אני יודעת שזה לא קשור אבל אין לי שום דבר לתקשר איתך חוץ מלמצוא תגובה עדכנית שלךXD אממ.. תתחברי למסן, זה טיפה חשוב :)

m i c k e y 15

New member
היגיטרותתתת

ומילה אחת חחחחח הגיטרות ממש שונות...אבל יותר רוק כזה

m i c k e y 15

New member
הורדת ולא נפתח? או שזה לא מוריד?

כי אצלי הכל בסדר... זה עובד טוב.. גם דרך ההורדה

kelly7i

New member
אני באה להוריד,

וזה עושה לי במקום הסמל שזה קובץ מוזיקה של מדיה פלייר או משו, אז זה עושה לי דף כזה כאילןו זה קובץ שלא נמצא, את מבינה למה אני מתכוונת? או שאני יצלם את זה, אבל עשיתי שמור בכל זאת, גם לא היתי אפשרות של פתח חח ואז זה עשה שהקובץ לא קיים זה לא מוצא אותו או משו כזה0.0

m i c k e y 15

New member
זה הדמו של השיר

או משו אחר..יש לזה שם אני פשוט שכחתי והשיר ממש נשמע שונה...מבחינת הגיטרות קצת וזה והמילים גם שונות במקום דונט גו changing דני אומר so dont go..no no no חחחחח

kelly7i

New member
ואני לא נראלי מכירה את השיר ליטל ג'ואנה

ומה זה דק דה הולס? ופורגט אול יו נוו? והום איז וויר דה ארט איז? למרות שהשם מצלצל לי מוכר בעע כמה, זה מה שקורה שאין תוכנה מורידת שירים0.0 ואיי פרידקט א ריוט..? ולט איט סנוו ומוטיון אין דה אוקיאן, חח זה שיר בנוסף שם של הדיסק..? אני בטח מפדחת את ע צמי ברגעים אלו.. טוב עדיף שאטני לא ימשיך, יש פה פווווווול שאני פשוט לא מכירה:| או שהשם מצלצל לי מוכר אבל אני לא מכירה את השיר חושבת.. והשיר שי פולט אסליפ יש לי אותו וכתוב לי פארט 1\ או 2 לא זוכרת אז יש עוד שיר לזה..? *אני לא יחפור*

אממ ככה-

סורי שאני לא מעלה, אני מתה מעייפות אז אני אסביר ואעלה מחר אחרי העבודה. Deck the halls - שיר של כריסטמס (זה השיר עם ה- פה לה לה לה לה לה לה לה) Forget all you know - זה סולו של דני אם אני לא טועה... Home is where the heart is - זה שיר מקפליי חביב ויפהפה. Let it snow- עוד שיר כריסטמס (לט איט סנו, לט איט סנו, לט איט סנו!) She falls asleep (part 1) - זה גירסא עם תזמורת, טום חיבר את זה וזה כמו ההקדמה לחלק השני. She falls asleep (Part 2) - טום שר את זה, ומנגן את זה על אורגן (ממש פסנתר, שמענו עליוP:). השיר מספר על בחורה שמתאבדת.... אני אוהבת את SFA מאוד מאוד, ובדרך כלל אני נרדמת עם SFA (Part 1) ....... Motion in the oceam medley- זה אוסף של שירים מהאלבום מושן אין דה אושן, אחד אחרי השני ברצף, זה חלקי שירים ולא שירים מלאים. איי פרדיקט א ריוט- זה קאבר שהם עושים בהופעות, בדרך כלל הם נותנים לקהל לבחור מבין שניים או שלושה שירים ואיי פרדיקט א ריוט זה אחד מהם. מקווה שהכל ברור ושלא טעיתי..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif אני נורא אוהבת את DTH

השיר של כריסטמס..הם כאלה חמודים שםם
ולהום יש 2 גירסאות..הגירסא של האלבום והגיסרא שהייתה לפני זה השיר שהם הציעו לגביע האנגלי..שהמילים שונות אני אישית אוהבת את הגירסא שלא באלבום לודעת למה...חחח

kelly7i

New member
אז מה נסגר עם שי פול אסליפ

יש איזה גירבא שהיא לא 1 ולא 2? יש לי את 2 חח אפעם אל ידעתי על מה הוא מדבר, יש לי מעין בעיה עם מילים לשירים0.0 וטל.. היי לך, נידונה למוות!!!!!!!!!
כבר לפני שבוע הבטחת לי המשכים!!!@$%@! כמה את מתבטלת תגידי לי, כמה?! למה אני צריכה לחכות כל כך הרבה, אה?!

למעלה