עסקים ביתיים ב
אנשים

butbut

New member
אוי..דווקא היום כשציירתי את הארי[וזרקתי]

היה לי קל עם האף שלו,כי יש מין שיטה לצייר אף=] ודאגי הוא הכי קשה וכשציירתי אותו[ברישום בעיפרון] הוא יצא כוסון..רק שהמצלמה מעווטת לגמרי>< אז העדפתי לא להעלות..

butbut

New member
חח תודה 3> זה רק ש..כאן הוא נראה לגמרי

מעוות..במציאות זה נראה יותר טוב =] וגם השפתיים יצאו לא משהו,והעיניים מוזרות..חח אני נותנת ביקורת לעצמי=]

JuSt My LuCk

New member
כבר אמרתי לך שאת מוכשרת ברמות ? ../images/Emo99.gif מהמם!

וואי גם לי בא שבונג לצייר אותם
וממש אהבתי את באמת מציירת ממש יפה

butbut

New member
תודה =]../images/Emo24.gif 3>אגב..

את מוכשרת בכתיבה,זה גם משהו!

kelly7i

New member
אעלהללוילי!#%%

רציתי לספר לכם ש....... מחר אני הולכת לים!! חח אני כולי מתרגשת עדין לא הייתי בים\בריכה בקיץ הזה, כן כן .. אוףא ני מתרגשת אבל אין לי גם מה ללבוש ומה עם איזה תיק עכשיו אני יבוא?! אין לי כלום, וגם אין לי שום בגד נורמלי חח נקווה שהכל ילך חלק מחר בבוקר שאני יקום, שיהיה לי מצב רוח טוב, הכל יחליק, ויזרום, ויהיה בשליטה, ואני יהיה שמחה ומאושרת ויהנה ויחזור בחיים, ונמצא את הדרך הנכונה לים ומהים חח ב-12 ורבע יוצא האוטובוס, ואעעע אפעם לא הייתי בים ככה עם חברות.. חח עד עכשיו זה היה עם משפחה ודודים וזה כולי התרגשות מה עושים כדי להיות מוכנה?! מה לקחת? מה לעשות?! ו.. האוטובוס מפה ממודיעין מגיע לתחנה מרכזית, ואפעם לא הייתי שם.. חח אומרים שמסוכן שם אבל הבנתי ביום פחות:S וגם שיש שם דברים זולים יש שם נעלים זולות? נגיד אולסטאר ב-100 שקל או משו? נראה כמה כסף אני יקח ומקווה למצוא מציאות בכל השנקינים בצלאלים ואלה חח ומקווה שחברות שלי יודעות איך בדיוק מגיעים גם לים.. חח אז.. מצטערת שחפרתי, אם לא פה, אז איפה?
היתי חיבת לפרוץ הכל החוצהXP
ובנקודה זאת, אני ישים סירטון של דני צוחק, ירגע מעט, יצחצח שינים, ינשום עמוק, וילך להירדם. |

butbut

New member
חחחחחחחחחחחXD..פשוט מאוד..

דבר ראשון:הולכים עכשיו למיטה ונרדמים! [סבבה?יופי] דבר שני: קמים בבוקר ואוכלים [אם לא אוכלים תיהי רעבה,וים גורם להרגשת רעב.ואם תאכלי אולי תקיאי=] דבר שלישי: לובשים משהו סקסי,סתם לא מחייב,אפשר גם להיכנס עם איזה שק כזה=] דבר רביעי: תמיד תחייכי,סתם לא..את זה אומרים לאנשים שהולכים לעשות אודישנים לכוכב נולד..[כאילו שזה מרגיע,זה רק מלחיץ עוד יותר..זה גורם לך לחשוב אם צחצחת שיניים בבוקר,או אם תקוע לך איזה עשב בין השיניים]. דבר חמישי:תיקחי תיק שיהיה בו[להלן מספר דברים]: *מים-חשוב!!שלא תתיבשי ותמותי *קרם הגנה-חשוב מאודדד..שלא תישרפי,ויהיה לך שרטן[טפו טפו טפו..בלי עין הרע..555] ותמותי *אוכל-הכי חשוב!! מדרגה ראשונה אם לא את תירעבי ותמותי *שירים-הכי הכי חשוב מדרגה שנייה..אם לא את לא תשמעי שירים,תשתגעי,יאשפזו אותך,ותמותי. *בננה-סתם כי כייף לרשום את זה מהר..ולא,לא מתים מבננות..אלה אם כן זה נופל לך על הראש ופוגע לך בדיוק באיזור הרגיש הזה של המוח,ואז את מתה. אבל בתכלס בננה זה לא מזיק איך שהוא הכול נגמר במוות..:] וזהו העיקר שתהני=] אני מקווה ש"העצות" שלי יעזור לך. חח חפרתי..

butbut

New member
כתבתי סרטן עם "ש"..אני רישמית עולה חדשה!!!+_+

כמה שגיאות כתיב @_@

kelly7i

New member
חח נרדמתי באיזה 3-4 בסוףXD

הייתי איזה יותר משעהה במיטה חח לא הצלחתי להירדם. אבל מה יש לי ללבוש מעל בגד ים? אני יפתח את הארון ויתחיל לנסות שטויות נראלי אעע XDDDDDDDDDDDD חח פשוט הרגת אותי עכשיו גם ככה יש לי חיוך מעפן, אז מי צריך אותו
ואני ילך לפי עצות שלך למען אני ישאר בחיים! ומה עם פלאפון? את לא יודעת שאם אני לא יקח פלאפון אני אולי ילך לאיבוד, יתקע בשומקום,וימות?! תבדקי היום שחזרתי בחייםP:

butbut

New member
חח בקשר לפלאפון?אל תדאגי! יש לי עצה גם בקשר

לזה! עצב בונוס-תיקחי אתך פלאפון,אם לא את לא תדעי איפה את ותרצי להתקשר לאבא שיבוא לקחת אותך אבל הוא לא יבוא לא כי הוא אל אוהב אותך,אלא בגלל שאין לך פלאפון ואת תישארי שם לכול החיים ותמותי >< ואם תאבדי אותו את תתרוצצי כמו משוגעת בכגול רחבי החוף,ותקפצי על עוברי אורח מסכנים ותאשימי את כולם שהם גנבים,ואז תגלי שהוא נמצא על הכביש!!בדיוק ב-א-מ-צ-ע !! ואת תרוצי ותבוא משאית זבל ואת תמותי !@!@!#!@#!@# תישמרי על עצמך..יש לי עצות טובות לחיים ..בריאים יותר :}

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אוי אלוהים יש לך גישה לנקודת ה-L שלי [כמו נקודת G לאורגאזם, נקודת ה-L ל-לאפטר] XDDDXD

butbut

New member
חחח לאפטר..^^ ת'אמת..אני לא מבינה איך הצלחת

לקרוא את זה..זה מלא בשגיאות כתיב,כי אני כותבת מהר..כמו איזה כלב שרודף אחרי הזנב של עצמו.. חח כמו הכלב שלי,הוא אוהב להיות בתנוחה הזאת..תנוחת ה"נקניק"...כיה וא מתנקנק אחרי הזנב שלו ^^

It's the heat of the moment XD

שגיאות הכתיב מחזקות עד כמה את רוצה להעביר לנו את המסר XDD ממש כמו בתנ''ך XDD

למעלה