[גם: Santa Claus Is Coming To Town, Deck The Halls, War Is Over (Happy Christmas) ו-Let It Snow זה לא בדיוק שלהם אבל זה שירי כריסמס שכולם 'מחדשים' אז זה לא בדיוק קאבר של מישהו].
זה ממש לא קאבר!! הם המציאו אותו בתוכנית אחת..הם היו צריכים להמציא שיר עם המילים : סופה, יונדאי ואדימנסרישיין[מה שלא יהיה חח] והם המיצאו וקראו לזה טופ גיר בלוז אני העלתי את השאר בעוד כמה מקומות פה....תחפשי לפני שאת תסתם מעלה חח זה סתם לוקח זמן חח
McFly - Honky Tonk Women http://www.sendspace.com/file/qxmuav שזה קאבר של הרולינג סטונס והם שינו קצת את המילים..או שדני פשוט לא ידעתי ת'מילים ומילמל שמה
../images/Emo207.gif אני מתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
עכשיו הסתכלתי בשאלון במעריב לנוער ושאלו באחת השאלות האחרונות מה את רוצה לקבל במתנה והייתה שם תשובה: חולצה של מקפליי!!!!!!! כןכן!! מקפליי!! ואני כולי באטרף "יאאא מקפליי! אני לא מאמינה!" חשתי קצת פאקצה
היא סיפרה שתיים ותשובה מספר 1' זה תשובה של בנאדם שממש לא קלישאתי ואם זה 2' מתוך 4 זתומרת?????????????????? עאאעעאעא ע שהם חושבים שמי שאוהב את מקפליי הוא לא קלישאתי אעאעאעא אני מאווווווושרת
כבר מאל זמן אני חושבת על להכין כזאת, עם הדפסים וזה, ועבר בראשי גם רעיון ש.. אפשר לעישות במפגש הזה של הפורום שנקבע דוגמא לחולצה ואז נעשה איזה קניה משותפת או משו ונצא עם אחלה של מחיר!!