עסקים ביתיים ב
אנשים

m i c k e y 15

New member
מחרתיים..ערוץ MTV הרגיל בשעה 4 וחצי

Wishlist McFly ככה אמרו לי...חחחח אני מקווה שזה היהי נכוןן.. לא לשכוח!

butbut

New member
ברור שלא לשכוח!..אני צ'כה לבדוק אם הוידאו

פועל כדי להקליט למישהי..><

שיטשיטשיטשיטשיטשיט../images/Emo70.gif

אני עובדת מחרררררררררתיייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עד 1930

הם גם אמרו שם שיכוליות שהם יופיעו בארה"ב! OO

וביקשו שנמשיך להתפרש בעולם... XD אם הם מופיעים בארה"ב אני טסה. בטוח! לוכפת לי משומדבר... LOL יופי. אולי יש סיוכויון קלוש שבקלושים שהם יגיעו לכאן? וזה כל כך לא פייר שהם לא מגיעים לארץ. ;;

אם הם מופיעים בארה"ב, אני אישית הולכת לרצוח

את תומאס מייקל פלטצ'ר. שיהיה ברור. פפפטט. ארה"ב. ישראל יותר חשובה!!!!!!! גיהינום מדמם ><

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

יש משהו בדברייך. אולי נשלח מכתבי שטנה, ואז הם יחליטו לראות מאיפה שולחים אותם ויגיעו? XD

XD שלחתי להם עוד הודעה

נראה לי שזה מעלה את סך כל ההודעות שלי למקפליי ל: 3. (או 2, אני לא זוכרת אם שלחתי הודעה לטום). כן, אני חסרת עמוד שדרה וכבוד. אז מה? הזהרתי אותם לגבי הגרייטסט היטס טור. לדעתי הם יצאו בסיבוב ההופעות הזה מוקדם מדי... מה גרייטסט היטס, לכו תייצרו עוד היטס קודם, אהבלים! נממ.. מה עוד... מה עוד... אה, האהא! לי יש משהו שלטום אין!! את הספר הראשון של מלחמת הכוכבים אימת הפנטום ! היהי, מגיע לו! נה נה בננה! D:: אני לא מצליחה להבין למה אני מרגישה קירבה כל כך גדולה לטום פלטצ'ר. אני כנראה סתם מוזרה O.O אבל אני לא יכולה לעמוד בזה- ראיתי מלחמת הכוכבים וממש התלהבתי, יומיים אחר כך מתברר שהוא חולה על זה ><. הכרזתי את אהבתי הגדולה לבחזרה לעתיד. מתברר שהוא אוהב גם את זה. נולדתי ביולי. גם הוא. יש לי גומה אחת. גם לו. ... Can anyone see a pattern here? Boo.

butbut

New member
טום פלטצ'ר..אווו..האיש והאגדה=]

הוא אחד האנשים המוכשרים,יפים,חמודים,ומעניינים יותר שיצא לי לקרוא\להעריץ\ולהתרשם מהם=] כי באמת..אם חושבים על זה בהיגיון. אם את בנאדם שפוי,ויש לך בחירה.את תיצאי עם פלטצ'ר כי הוא פשוט נורמאלי.. ואם בא לך אלגנטיות,תיצאי עם הארי. צחוקים-עם דני. וסתם להתנהג כמו חולי נפש-דאגי.

המפף...

אני לא רוצה לצאת עם טום. או לעשות אותו. או משהו בסגנון הזה. חוץ מצביטה כזו בלחי ונשיקה על הלחי... שומדבר. אני מתה עליו. אבל לא בצורה הזו.
אבל אני פשוט אוהבת את הבחור! כאילו הוא איזה בנדוד שלי או משהו. ולהזיל ריר? בינתיים רק על הארי
טום רק מצחיק אותי ברמות על, אני ררק רואה תמונה שלו ואני מחייכת. הוא פשוט קסם, וכנראה שאני סתם מוזרה וזה צירוף מקרים מעניין. או שלא >< קיצ, חפרתי

butbut

New member
חח לא אמרתי שתיצאי איתו..רק הראתי לך שיחסית

לכול השאר הוא הכי שפוי חח=] וחוץ מזה נכון..הוא מצחיק!התמונות שלו גורמות לי לחייך ולרצות לצווט אותו! ><

גם כשהוא לא עושה פרצוף זה משהו כזה-

טל-להלן אני; *טל יושבת במחשב בתמימות וצופה בתמונות של מקפליי* טל: "לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה" *טל רואה תמונה של טום* טל: "לה לה לה ל- טום! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" ^^" וכן, ככה זה באמתD:

m i c k e y 15

New member
הוא משדר נעימות..ונחמדות ושלווה חחחח

כשאני רואה את דני..אני רואה שהוא משדר-טימטום,סקסיות

XD Here is a msg 4 Tom F.

גאד, Tom Fletcher I abso-bloody-lutely love you death just not *that* way, mate! LOL אני סתם מתה מעייפות אז אני כותבת שטויות. ואגב שאלה (אין לי כוח לנצל"ש איפשהו) ג'יימס בורן מעשן? ויש לכם מושג איזה שירים טום וג'יימס כתבו לבאסטד?

m i c k e y 15

New member
ג'יימס השתתף בכתיבת רוב הלהיטים שלהם

אני לא יודעת באיזה בדיוק הרוב מהאלבום הראשון...הוא רק מזה

התכוונתי לבאסטדדדדדדד

טום כתב לבאסטד יחד עם ג'יימס גם לאלבום השלישי או משהו :S השאלה איזה שירים (אני מתה מסקרנות ולא יודעת איפה לבדוק)

m i c k e y 15

New member
אההה חחח את זה אני לא יודעת..כאילו

הוא גם כתב ביחד איתו לבאסטד...לודעת איזה שירים

למעלה