עץ לפרסום תוצאות הישיבה האחרונה

הסתיגות רשמית

ההחלטות שהיתקבלו בישיבת הקפטנים הזאת אינם מקובלות עלי כאחד מהקפטנים של כדר ולא אנחה את שחקני לקבל אותם, אתה מוזמן לנסות לימצוא מישהוא מאיתנו שמוכן ליסבול את היחס המשפיל והמזלזל שלך. אופיר גלר שההסמכות שלו כניראה לא שוות כלום במשחק של אושר.

לא היינו מסוגלים לשלוח נציג

מאחר שאנחנו גרים רחוק מהמרכז (משהוא כמו שעתיים וחצי נסיעה באוטובוס ומחיר של 80 שקל על הנסיעה הלוך חזור) והנציג שלנו מהמרכז לא יכל להגיע מסיבות אישיות. ביקשתי מאושר להצביע, שים לב לא לדבר או לשכנע, רק להגיד כן או לא לפי ראות עיני כדר, אפילו השגתי הסכמה משרי שהיא תעביר את רצוננו לאושר. אבל לפי טענת אושר אם אני לא נוכח בישיבה אינני מסוגל להגיע להחלטה לגבי ההצבעה ולכן אין לנו זכות לקול. זה תקדים איום ונורא שליפיו אושר קובע מי מהקפטנים זכאים להצביע ולא לפי מסיפר ההסמכות שלו. תקדים רע מאוד. בקריאה של ההחלטות מיתברר לי שכמו שהנחתי שיש לכדר דעה מגובשת בכול אחד מהנושאים וכך יכלנו להצביע ולהשפיע.

הגדרת המשחק.

המשחק מוגדר כמשחק של יוזמה, מעורבות, ואחריות. נביט במילון אבן שושן, וננסה לראות מה פירוש המילים. יתכן, שלא בחרתי מילים נכונות, להגדרת המשחק. יוזמה: יוזם (אבן שושן) - הוגה רעיון חדש, המתחיל ברעיון חדש. יוזמה (אבן שושן)- התעוררות לפעולה חדשה, העזה וכושר ליצירת דברים חדשים. עד כאן, הכל בסדר. אחריות: אחריות (אבן-שושן) - (1) נכונות לשמור ולקיים בכל עת ובכל מצב עיקרון מוסרי או חברתי. (2) ערבות. זו הגדרה מעט גדולה. אם נמקד את המוסר והחברה לקהילת השחקנים, ניתן להתקרב פחות או יותר לכוונה. נכונות לשמור ולקיים בכל עת - את המשחק. כוונתי היא שלכל שחקן המצטרף למשחק יש מחוייבות לעקרונות הבאים: 1.המשחק, להמשכו ולרצף בן המשחקים 2.כללי היסוד של המשחק שהנחתי בתור התחלה (ביניהם, שמצביע מי שמגיע). 3.חוקי המשחק שנבנים ע"י השחקנים 4.סיפור המשחק שנבנה על ידי שחקנים 5.גילום התפקידים של כל קבוצה וכל שחקן מעורבות: מעורבות: (אבן-שושן) - היות מעורב. מעורב(אבן-שושן) - (1) מעורבב, מושם יחד, שיש בו תערובת. (2) מסובך (3)שנעשה בו עירוב. נו, זו הגדרה מעט עלובה... ננסה מילון אחר. יש למישהו?

5נדב

New member
תגיד לי שיש לך מילון ממוחשב ../images/Emo6.gif

ושלא ישבת והעתקת אות אות...

אופיר היקר,

לאופיר היקר, שלא נכח בפגישה, אך נוכחותו היתה מורגשת מ-א-ד, (משום שניפח לי את המוח ב-ICQ ארבע שעות רצוף לפני הפגישה, ואם הוא יעשה את זה עוד הפעם, אני יתעלם ממנו סופית ב-ICQ, וזה נאמ בפומבי בשביל שתתפסו אותי במילה, ותמנעו מחלש אופי שכמוני מלהתייחס לסחטנות, ולהגיע לפגישה עם ראש נפוח). אלה הם כללי המשחק אליו הצטרפת. זנ משחק של מעורבות, של יוזמה ושל אחריות. שתדע לך,שההתנהגות שלך גורמת נזק לקבוצתך, ובגלל חוסר הכבוד שאתה מפגין לכללי המשחק סובלים כולם!, ובעיקר, כמובן, שחקני קדר. כמה מוטיבציה לדעתך יש לי להתקשר איתך ולקדם את הקבוצה, אחרי שאתה דופק לי את המוח על כלל שאתה לא מוכן לכבד? אתה רוצה לעשות מה שבא לך? תפתח Region, תגייס מינימום של 120 שחקנים, ותעשה מה שבא לך. עד אז, כל עוד אתה ב-Region שלי, תכבד את שאר השחקנים שהצטרפו אליו, אותי, ואת מה שהחליטו עד עכשיו, ותשחק לפי הכללים. בכבוד רב, Radagast the Brown

שתילמד להיתיחס לאנשים בכבוד

תקבל כבוד בחזרה. שאתה מתייחס לרצון עז של קפטן להיות מעורב למרות המיגבלות הגאוגרפיות שלו כ"ניפוח מוח" אתה מראה בדיוק כמה ערך יש למילים שלך.

תעשה לי טובה!

אני עברתי הרבה יותר ממך להגיעה לשם. הייתי בחוף דור והגעתי לתל אביב ב 1 כאשר הפגישה הייתה אמורה להיות ב 8 וכיקיתי בתחנה המרכזית כל הזמן הזה. אז אל תדבר איתי על מגבלות גאוגרפיות When theres a whill, there´s a way!

זאת אומרת...

ישנם כמה חופים שקוראים להם דור. ישנו החוף הציבורי, וישנו חוף פרטי של הקיבוץ דור, שכמה משפחות אמיצות הפקיעו מהקיבוץ, ומקימות שם מאהל כול קייץ בחופש הגדול. קרובי משפחה שלי מקימים שם מאהל, ורציתי לדעת אם אתה מכיר את המקום.

5נדב

New member
אוי,

חשבתי שרק לי מותר לריב עם אנשים בפורום...
תקשיב אופיר, לדעתי אושר צודק. אם לא היית בפגישה, לא שמעת את ההצעות השונות, הדעות, הדיונים, הוויכוחים והעמדות, אתה לא יכול להגיע להחלטה. אם לא שמעת את כל מה שיש לבעלי זכות הדיבור להגיד בנושא, ההחלטה שלך תהיה פגומה. ואגב, בקשר לקושי להגיע. אריק היה צריך להסתובב שעות רבות בתחנה המרכזית בת"א בלי כסף (למעט כסף נסיעה חזרה), אוכל, או מה לעשות, עד שאני הגעתי כדי לארח לו חברה. אני בטוח שהיה לו יותר קשה מלכל אחד אחר.

פה בדיוק טמון הדיון

אתה מישתמש במושג "החלטה פגומה" שפוגע בי מאוד, בעיני אין דבר כזה החלטה פגומה מאחר וכול אדם רשאי לחשוב כרצונו ולעל בסיס עלו עובדות שהוא בוחר לקבל, אף אחד לא מכריח אותך להוציא תעודת בגרות כדי להצביע,אף אחד לא עושה לך בדיקת אי קיו כדי ליראות אם אתה מסוגל להגיע להחלטה הנכונה. אני בתור אדם חושב ואינטלקטואלי מסוגל להגיע לחלטות בקשר למה טוב בשבילי ובשביל שחקני, גם בלי לישמוע דעותשל אחרים בנשוא, דעות אלו יכולות אולי לשנות את דעתי או לחזק אותה, אבל הן לא חובה. תאר לך למשל שהייתי מגיע לפגישה, אבל באיחור אחרי שכבר נדון עניין מסויים, לפי אותו היגון אין יל זכות להצביע בעניין זה מכיוון שלא שמעתי את דעת שאר המישתתפים, זה פשוט לא יכול לעבוד ככה. יש פה עניין עקרוני, שאומר שאושר לא יכול להחליט בצורה שרירותית מי יצביע ומי לא.

5נדב

New member
תראה

מצד אחד אתה אומר שיכול להיות שאם תשמע דעות של אחרים, ההחלטה שלך תשנה. ומצד שני אתה אומר, שזה לא חשוב לשמוע דעות של אחרים. אם הצבעת א´, ולמעשה אם היית שומע דעות של אחרים היית מצביע ב´, אז ההצבעה שלך פגומה. ועצם העובדה שאתה אומר שאתה לא צריך לשמוע דעות של אחרים, זה יהירות לשמה. כאילו אתה אומר שאתה יודע הכל, ושאין לאחרים מה לחדש לך.

תיתאמן קצת על הדידקציה שלך

אתה מניח שיש דבר כזה "החלטה נכונה" או "החלטה לא נכונה" אין דבר כזה יכול להיות מאוד שדעתי הראשונה היתה נכונה וביגלל שהקשבתי למישהוא שיניתי את דעתי למשהוא שהוא טעות מבחינה אוביקטיבית חיצונית. בקרש לחלק השני, הפעם הבנת הניקרא שלך מכזיבה יש לי *זכות* לביחור בלי לישמוע דעות אחרות, לא אמרתי שזה יהיה נבון.

למעלה