עץ לפרסום תוצאות הישיבה האחרונה

"החלטה שרירותית"

בינתיים, הכלל אומר שכל הנוכח מבעלי ההסמכה - מצביע. שרירותי?

5נדב

New member
אתה יודע מה

בוא נעזוב את ההחלטה הנכונה או הלא נכונה (למרות שלא אמרתי את זה. קרא שוב, ואם עוד לא הבנת, קרא שוב, ושוב, ושוב. זה לא מסובך). אתה מודה שזה לא נבון לקחת החלטות בלי לשמוע דעות של אחרים, ובכל זאת, כשמונעים ממך לעשות פעולות לא נבונות, שישפיעו על הכלל, אתה כועס.

שוב פעם

כדי לקבוע שיש החלטה "פגומה" והחלטה "לא פגומה" על בסיס החלטתה עצמה ולא על הדרך שלפיה היא מיתקבלת אתה חייב להניח שיש החלטה נכונה ולא נכונה. וכן, אתה מיתיחס גם לתוצאה כאשר אתה מישתמש בטיעון של "מה אם דעות האחרים ישנו את דעתך?" כאשר התוצאה היא המגדירה את תהליך ההחלטה כפגומה או לא (לפי ההגדרה שלך, שאני לא מסכים) אז חייבת להיות תוצאות נכונות או לא נכונות בעיני הדרך היחידה הלגיטימית של מישהוא לימנוע מימני להעביר החלטות שבעיניו אינם נבונות היא הצבעה, כול דרך אחרת פוגעת בזכויות שלי. *אם ההחלטה שלי כול כך פגומה היא לא תעבור בהצבעה* זאת בדיוק הנקוה שאתה מחמיץ פעם שלישית, *אין נכון או לא נכון סוביקטיבי* ולכן צריך להניח לכולם להצביע אם הם עומדים בדרישות מינימליות של הסמכות שניקבעו מראש.

5נדב

New member
אתה עושה את עצמך?

תתיחס לנקודה השנייה שלי בהודעה הקודמת. אני הדגשתי שאני עוזב את רעיון ההחלטה הפגומה, או הלא פגומה. כשתדבר לעיניין, נוכל להמשיך את הדיון הזה.

"הזכויות שלי"

הזכות להצביע ניתנת ל: כל בעל הסמכות מתאימות הנוכח בפגישה. זה מה שנאמר. זה מה שהיה. זה מה שיהיה. אתה רשאי למחות, אתה רשאי לעשות רעש, ואני יכול להבין קשיים בהבנה. אבל פעם שלישית אני לא אתקן אותך. אני פשוט אמחק.

dianno

New member
יותר מזה

אני ואלעד יצאנו חרא ולא נשארנו לחכות איתו (בחיית רבאק- היינו עייפים), מה שהביא להשמדה כללית של המוטיבציה שלו

חבל.

אתה היית נוכח? לא! ולכן עליך לקבל את זה. ההתיחסות של קדר לדברים מתחילה לעצבן. אתם תמיד רוצים שהכל יהיה בדרך שלכם וכל דבר שאינו מקובל עליכם, זה אסון לאומי. שמע, אם היית בישיבה היית יכול להציעה דברים אחרים (או להפריע הרבה כמו בראשונה). תבחרו כבר קפטן ותפסיקו את הגישה הזו!

5נדב

New member
אגב

במקום להתבכיין, אתם יכולים לדאוג שיהיה נציג בפגישה הבאה, ולבקש להעלות שוב את הנקודות שאתם לא מסכימים איתם. זה לא יהיה יותר פשוט (ויעיל) מוויכוח מטומטם נוסף בפורום?

למעלה