עצובה ועצבנית

LsMs

New member
חבל שלא דיברת איתי...

ככה...בנוגע למשפחה שלך...תפסיקי להסתכל שלילי...האחיינית שלך ביקשה ממך כי היא חשבה אולי יש לך ספיירים שאת יכולה לתת כמובן שאני מניחה שכשאמרת לה לא היא לא השתוללה נכון? היא קיבלה את הלא שלה יפה והמשיכה הלאה והיא עדין מדברת איתך והכל...אז אין פה אקט של ניצול מה שאת כן יכולה להסתכל על זה זה ככה...המשפחה שלי סומכת עליי ורואה בי אוזן קשבת ותמיכה ורואה בי חלק אינטגרלי מהמשפחה שכן אחרת הם בכלל לא היו טורחים לבקש ממך...כלום!...אז זה כבר נקודה לחיוב שאת יכולה להסתכל עליה

אני רואה שיש לך נטייה לחשוב שלילי..מה שאני מבקשת ממך או יותר נכון מתחננת...כל פעם שעולה לך מחשבה כזאת של...מה זה הניצול הזה ? מה אני חנות...תכתבי אותם...ותנתחי בצורה הכי טכנית וקרה...בסוף זה הופך להיות טבע שני ותהיי רגועה יותר כבר באופן טבעי...מבינה?

ושנית..בנוגע לחברה ההיא כבר דיברנו..יש לה יכולת מוגבלת של נתינה..אל תכעסי או תנטרי לה טינה על זה...יש אנשים שבאופי שלהם הם מפונקים יותר מאחרים הם יותר מקבלים מאשר נותנים...קשה להם עם הנתינה במקום בלתי מודע פסיכולוגי..

קבעתי עם חברה ללכת למוזיאון ישראל ביום שלישי אחה"צ...רוצה להצטרף? תוכלי להביא תמצלמה....

אני כן פה ואני כן מוכנה להפגש איתך פשוט אני מקווה שאת יודעת ומבינה שזה קצת מצריך תכנונים מראש מצידי ומצידך כי אנחנו לא באותה עיר אז צריך לתכנן את זה משהו כמו שבוע מראש לפחות...לא משהו אישי פשוט יש לי עבודה וכל זה..

Raindrop23

New member
תודה מתוקה

את צודקת. בקשר לפגישה, אשמח להיפגש איתך אבל אני לא מרגישה בנוח עם עוד אנשים, יותר מתאים לי אחד על אחד.
ואני מבינה שצריך תכנונים מראש, ואני לא לוקחת את זה אישי. פשוט אני מאוכזבת מהחברה ההיא.

Raindrop23

New member
עצוב לי ורע לי

כמו שאמרתי עכשיו לחברה מהפורום, עכשיו אני מרכיבה משקפיים שחורות והכל נראה שחור.
קראתי קצת בפורום של נפגעות תקיפה מינית וזה עשה לי רע. אני מרגישה שהחיים שלי בזבוז, במיוחד ה-14 שנים האחרונות של החיים שלי = בזבוז.
מרגישה שאין מוצא, שאי אפשר להתגבר, שאני פאתטית, שהחיים שלי סטו מהמסלול המקורי ואני בדרך למקום לא טוב, נגיד ככה.
מרגישה ללא שליטה, ללא יכולת לקבל שליטה, ללא יכולת לנווט את החיים שלי למקום טוב יותר.
אנשי מקצוע? הצחקתם אותי. אנשי זבל, זה הכינוי שמגיע להם. שני פסיכיאטרים אמרו שיש לי אספרגר. ממש.
אם היו מכירים אותי או היו לפחות טורחים להכיר יותר לעומק היו מבינים איזה שטות הם אמרו.
טוב שיש עוד אבחנות שלא חרצו עלי דין. מסתבר שנשארו עוד הפרעות שאין לי כפי הנראה.
וכשהייתי בת 19, כשהוא דרש יחסים מלאים, הלכתי לפסיכיאטרית שלי באותה תקופה והיא לא עשתה כלום. כלום!
אחרי זה התברר לי שהיא התייעצה עם הממונה עליה והן החליטו ביחד לא להרוס את התא המשפחתי.
וזה המשיך אחרי זה עוד 4 שנים בגלל שהיא, אשת הזבל, גרמה לי לאבד אמון בכל אנשי המקצוע.
בסוף סיפרתי בפוקס ברגע אחד של כעס לאמא שלי בגיל 23 וזה נגמר. אבל החיים שלי נגמרו כבר מזמן, זאת עובדה. הכל שחור משחור. אין מוצא.
אין תקווה. ועדיף שאני אשתוק עכשיו וזהו.

היי יקרה -טריגר

קודם כל חיבוק אוהב וענק

שום דבר לא סתם ...תיראי אני קצת יותר מבוגרת וכן זה שורף אש
השנים שאיבדנו הדפוסים שאבדו האנשים שידעו ולא עזרו
אבל עכשיו זה בידיים שלנו לצאת משם או לתבוע ולמות שם
יקרה ראית את השרשור המקסים שפתחת כמה כוח יש בו
מתוקה תיראי לא מכירה את הסיפור שלך ואני מתארת לעצמי שהוא נורא
אבל כתבת "ברגע של פוקס סיפרתי לאמא שלי וזה נגמר " כמה אור לדעת שאמא כן הייתה שם עבורך
אמא שלי עדין בחשכה ולא יודעת וגם לא תדע היא בת 87 ואין סיכוי שאני אומרת ומאז שזה נגמר עברו 34 שנים ורק עכשיו זה צף ואני מטפלת
אז... יש עוד תקווה
פיתחי ארגז כלים ...זוכרת את התודות זה הרגע
להוציא משם את הכוחות את התקווה את האמונה שאת יכולה להיות במקום אחר
ולא כל אנשי המקצוע גרועים ..לי יש מטפלת מדהימה לתחום הנפגעות ולא מחליפה אותה לרגע
ואחרון בבקשה אם כניסה לפורום ההוא עושה לך רע אל תיכנסי תיכתבי כאן ...אננו כאן עבורך חיבוק

Raindrop23

New member
תודה עייפה

תודה רבה על המילים החמות ועל החיבוק, אני אוהבת חיבוקים (נשיקות לא, יש לי טראומה מהמפלצת).
אצלי כל דבר זה טריגר. ראיתי בפורום ההוא הודעה שעשתה לי רע. אבל כשכל דבר הוא טריגר אז זה קל למצוא משהו שעושה רע.
לא מרגישה שזה בידיים שלי. וכל השנים האלה לא מצאתי איש מקצוע מתאים.
קבעתי פגישה לפסיכיאטרית לייעוץ בנוגע לטיפול אבל הפגישה עוד יותר מחודש וקשה לי.
לא רוצה לקבוע תור למי שיכול לקבל מוקדם כי זה בטח פסיכיאטר "זבל". בדרך כלל לרופאים הטובים צריך לחכות, לא רק בתחום הפסיכיאטריה, מניסיון.

חומד

אז קודם כל אל תיפתחי את השיר האחרון ששלחתי לכן רשמתי כל שיר מהו ...הוא יטרגר אותך וחבל

שולחת לך מסר בקשר לטיפול

Raindrop23

New member
אין לי ארגז כלים

כל דבר זה טריגר. ראיתי עכשיו טריגר בפייסבוק. אוף

יש לך ארגז כלים

קדימה פתחתי שירשור תודות בואי ניראה את הארגז המדהים שלך
וטריגרים בואי נזכור שהכל כבר היה ועבר ולא כאן ועכשיו
לאט לאט תיראי שהרגשות שלך לא קופצות מכל דבר ...
אני אראה לך דוגמא כתבתי לי שאת לא אוהבת נשיקה ואמרת לי גם למה לרגע זה זרק אותי לשם אבל רק לרגע לא נתתי לזה מקום
זה לא קורה עכשיו זה היה אז ...
אוהבת חיבוק ענק ויאללה תשמחי אותי בתודות (לא חייבת אני לא לוחצת )

Raindrop23

New member
תודה מתוקה

אני מצטערת אבל אני לא מרגישה טוב וכבר כתבתי תודות היום בשרשור של אלומה.
עכשיו אין לי כוחות או רצון לכתוב שוב תודות, אני ממש בדאון ולא מרגישה שיש לי על מה להודות.
מצטערת
מקווה שארגיש יותר טוב מחר.

אל תיצטערי בכלל

ולא צריך לבקש סליחה להפך סליחה שקצת לחצתי
אני יודעת שאת בדאון ושקשה לך אני איתך לא עוזבת שולחת עוד יבוק שתרגישי קצת פחות לבד עם הכל
אחד הדברים שלמדתי זה שכתיבת תודות עוזרת בדיוק כשמרגיש שאין לי בכלל חיים שנגמר האוויר בריאות שכולם מעצבנים אותי ואני מרגישה הכי לבד בעולם
בואי נחשוב על משהוא שיעשה אותך שמחה
כתבת קודם ששירים עושים לך כייף ושאת אוהבת
בא לך לשיר איתי איזה שיר ...בקולי קולות או בשקט ....

אני כאן ...מוכנה גם לקפוץ ולעשות פרצופים אם יעזור ....אני רואה קצה חיוך ...

Raindrop23

New member
איך ידעת שהמשפט האחרון יגרום לי לחייך?

תודה רבה שאכפת לך, חמודה. אני רוצה שלט שאני אוכל לעשות Fast Forward ולעבור למחר בבוקר. כמו בסרט "קליק" עם אדם סנדלר.

בואי תחשבי

איך אפשר לסיים את היום בכל זאת אם חיוך וללכת למיטה בהרגשה של שלווה ורוגע
אז השינה טובה יותר ....
יש לך איזה כרית שאת אוהבת ...מצעים שאת אוהבת ויכולה עכשיו להחליף ...אז מה אם עוד מעט אמצע הלילה
בגד שבא לך ללבוש מחר ...ולהכין היום
לא יודעת כל דבר שיעשה לך נעים
אולי לצלם את האורות מהחלון של החדר אמרת שאת אוהבת לצלם ...
את יכולה לעלות את התמונה לכאן אם בא לך ולא מסגיר את מקום מגורייך
או אולי לשתף אונו בתמונה שצילמת ועושה לך טוב ..
כן אני קצת קרציה ולא מוותרת כי אני מאמינה בך מאמינה שאת יכולה לסיים את היום עם הכאב כי הוא לא ילך אבל יחד איתו עם חיוך
אוהבת ....

Raindrop23

New member
אני אצרף פה תמונה שצילמתי

יש לי קצת חוסר שקט ואני מפחדת ללכת לישון. אני גם לבד בבית, רק עם שמש החתולה.

היי את מוכשרת בטרוף

איזה צילום מדהים
אהבתי אהבתי
ואני כאן עכשיו ואת לא לבד ...יאללה עוד צילום אם בא לך ריגשת אותי באמת
בסוף השרשור יתכווץ לנו קטן קטן

למעלה