עצובה ועצבנית

Raindrop23

New member
תודה מתוקה

אני יכולה לשלוח לך במסר קישורים לצילומים שלי אם תרצי. בינתיים מצרפת פה עוד צילום.

אין לי כאלה צילומים מדהימים, האמת

רק של נינה המלכה
.

בטח התכוונת לריינדרופ 23, אבל שרשרת אליי בטעות.

Raindrop23

New member
פעם שניה שהחתולה שלי נושכת אותי הערב

נשכה אותי בכף רגל פעמיים.
לא יודעת למה, אוף. מה עשיתי לה, אני רק דואגת לה, מטפלת בה ונותנת לה אהבה. לא מבינה את זה. פעם אחת לא מספיק?

Raindrop23

New member
חחח כן, ממש ככה

בדרך כלל היא מתוקה, אולי היא התעצבנה כי אמרתי לה לא להשחיז ציפורניים על התיקים שלי ואולי זה גם בגלל שהיא הרגישה שלא הרגשתי טוב.

כמוני כמוך

גם אני בתקופה של חשבון נפש ודכאון (לקראת היומולדת). גם אני מרגישה שבזבזתי שנים (על גבי שנים). גם אני מוצפת טוטאלית.

לגבי הפסיכיארית שלך (והממונה עליה) בזמנו - אני לא מבינה איך הן ממשיכות לחיות עם המצפונים שלהן. איך הן יכולות להמשיך לטפל ב(א)נשים אחרי מה שהן עשו. מאחלת להן שיום אחד ייסורי המצפון ורגשי האשם יתקפו אותן ללא אזהרה.

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

ניסיתי בזמנו לתבוע את הפסיכיאטרית ולשלול לה את הרשיון, לא הלך כי אף פסיכיאטר לא הסכים להעיד בבית משפט שהיא נהגה ברשלנות ובלי זה אי אפשר היה להמשיך.
כל פסיכיאטר/איש מקצוע מכסה את הטוכעס של השני

Raindrop23

New member
רע לי ואין לי אנרגיות (טריגר?)

רשמתי בסמארטפון במהלך סוף השבוע 5 דברים לעשות. עשיתי 2 דברים מהרשימה היום אבל גם זה בקושי.
אין לי מצב רוח ואין לי אנרגיות. מרגישה מין מועקה כזו מכבידה וחוסר אונים כזה שאני לא יכולה לסבול.
אין לי כוח יותר. רוצה להרגיש טוב ושיהיו לי אנרגיות. למה זו בקשה מוגזמת? זה פשוט בלתי נסבל.

גם 2 מתוך 5 זה מכובד למדי

ריינדרופ, תנסי להעריך את עצמך על מה שכן הצלחת לעשות במקום לכעוס על מה שלא עשית. אני בטוחה שאת עושה את המיטב שאת יכולה, עד כמה שאת מרגישה שאת מסוגלת.
לדחוק בעצמך לא ייתן תוצאות טובות, לא במשימות שלך ולא בהרגשה שלך.

וכמו שאני אוהבת לומר, למה לדחות למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים?

Raindrop23

New member
תודה מחבקת. צודקת, זה מכובד

ולא ציפיתי בהכרח לעשות הכל ביום אחד, פשוט רשמתי דברים שאני צריכה לעשות באופן כללי.
פשוט המצב רוח לא משהו וגם ככה בקושי הצלחתי לעשות את הדברים האלה ורוב הזמן המצב רוח ירוד וגם האנרגיות.
וקשה לי באופן כללי.

למעלה