עצוב לי, רע לי, אני חסר אונים.

• פותח הנושא oehhe
  • פורסם בתאריך

sugar7

New member
מסכימה איתך לגמרי

ברור שזה שיקול. אין לי כמעט ספק שאם הייתי מרגישה לפני ההחלטה להינשא שה"מורכבות" שלנו רעה, שאני לא יכולה לסבול את הילדים וכו' - לא הייתי מתחתנת עם פלפל. יכול מאד להיות שאם הילדים לא היו סובלים אותי גם הוא לא היה רוצה בכך. אבל מי כמוך יודעת שגם אם הבחירה מושכלת ומודעת וגם אם לוקחים בחשבון מראש את הנתונים, לא תמיד רואים לפני את כל התמונה ולפעמים הקשיים צצים אח"כ.

עלמה 3

New member
ולדעתי , כפי שאני רואה את זה אצלנו

עדין - " זכות הבחירה " קיימת גם למבוגרים וגן לילדים. זה כמו שבעלי אומר על המשקיפים, שהם בחרו לנתק את הקשר והזכות קיימת לחידושו , בדרכי נעם. עלמה.

אחרי הדיבורים בקש לך תירגום מהשכנים

מן הסתם יעלו כל מיני נושאים וכל מיני אמירות. לא תמיד הכל נאמר על פניו ובמילים ברורות. כמו שכתבו לך - יש לקרוא גם בין השורות. את התירגומים של ה"בין השורות" תוכל לקבל גם מהלב שלך וגם מאיתנו כאן בפורום - אבל יכול להיות מאוד שימושי להתייעץ בעניין התירגום בחברי הפורום השכן. זה של ילדים להורים גרושים.

blonda3

New member
../images/Emo50.gifאוהי../images/Emo140.gif

בעצמך כתבת שפלשת לחיי הבנות של רולן כה, בלי שום הודעה מוקדמת... ואף אחד לא שאל אותן, אז עכשיו הן מתחילות אולי להביע את עצמן.... דבר איתן, נסה לבדוק, מה באמת שם קורה. מה מפריע להן וכשהן עונות-תנסה לקרוא גם "בין השורות...." ותמשיך לשתף גם כאן, אולי יתנו לך פידבקים או רעיונות נוספים.... אני מאמינה שתצליח.

blonda3

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif אופס אוהי../images/Emo12.gif

נדמה לי שכתבנו בערך באותו זמן אז-לא הספקתי לראות את תגובתך הצחקת אותי.....
דברו ודברו ודברו ואם תרצה-שתף אותנו גם.....

maof

New member
ספור חם מהבוקר../images/Emo9.gif

אני חושב שהכל עינין של גישה.....ועיתוי היום בבוקר הבן הגדול של בת זוגתי החליט שהוא מציק לאחותו.......... הוא ניסה לחטוף לה דבר מהיד היא לא הסכימה קצת החטיפה לו
בקיצור שיגרתי הוא היתרגז והחזיר לה אני הגבתי בטון כועס תמיד אתה מתחיל איתה ומרגיז בכוונה לא מצא חן בעיניו התגובה שלי והוא הלך לאמא שלו ואמר לה ....... אני לא רוצה את מעוף כאן זה לא הבית שלו !! אני לא חבר שלו!! אני לא אוהב אותו !! בת זוגתי הגיבה בטון שקט .....אבל מאוד סמכותי מעוף חי איתנו !! כאן זה הבית שלו !! והוא יהייה איתנו תמיד !! אני שמעתי את הדברים לא הגבתי הלכתי למטבח לישתות קפה והבחור מגיע אחרי לאכול ארוחת בוקר(אני ממתין להיתפתחות ) ואז אני אומר לו ....... בדרך של הרגזה וכוח לא פותרים כלום ואם אתה עושה דברים בכוונה הדבר היחידי שניגרם שאנחנו כועסים עליך ......ואני לא רוצה לכעוס עליך כי אתה ילד מקסים ובוגר......אתה ילד נבון אז למה אתה גורם לי לכעוס .....אתה יודע שאני אוהב אותך ואתמול בלילה ישנתי לידך עד שתפסתי את הזבוב
שהציק לך אני מיסתכל עליו אני רואה בעינים שלו את השקט כמו מים שחודרים למקומות הכי עמוקים (הוא מיסתכל עלי מנסה לבחור את המילים ומה לומר) ואז הוא אומר לי ......סליחה .....מעוף אני אוהב אותך...... אנחנו עוד פעם חברים?? ואני עונה לו אף פעם לא הפסקנו להיות חברים..... אנחנו תמיד ניהייה חברים !!!!! ולכן לפי דעתי הכל עינין של תיזמון וטונים של דיבור בצורה שקטה ושלווה..... ללא כפיה...... במחשבה תחילה לפני שאנחנו מעבירים ביקורת קשה התוצאות היכולות להיות חיוביות מעוף

blonda3

New member
מעוף מותר../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

יערית מרשה? וגם לבן "הגדול"
כתבת כלכך יפה ומרגש. כמו מתוך איזה ספר ילדים.... הנה "רווח" של משפחה מורכבת... לא?

maof

New member
בטח שהיא מרשה../images/Emo9.gif

רק לא צרפתית
מעוף

blonda3

New member
הנשיקה../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif

היתה מיועדת לילד לא לך-שובבבב

maof

New member
נעלבתי פעמים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואני ציפיתי....ציפיתי.... חיכיתי ....חיכיתי.... ומי לא בא????????? מעוף

blonda3

New member
../images/Emo32.gifנעלבת ../images/Emo128.gif2?קבל../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוף, איז נודניק, לא מרפה עד שלא מקבל מה שרוצה.
הצילווווווו
סליחה על "פינת הצ'אט"

סול11

New member
אוהי העצוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוהי שלום. נגעתה בליבי גם אני שהיתי במקומך בנקודת זמן בעבר.נכון בטלתה האני שבך והפכתה לעציץ. מכיר אני תחושה זו ושגיאה היא לנהוג כך. אין אתה משנה אלא שווה בין שווים. חיים מלאים מושתתים על שוויון כבוד וזוגיות מפרה.בטוחני שחלק מיחסן של בנותיה כלפך נובע מראייתן אותך כעציץ החייב להשקות עצמו ויתרה מכך את סביבתו על מנת לקבל מקום ליד עולמן. קח עצמך בידיים שוחח עם רולן בצורה פתוחה על כל המפריע והמשותף,ובאם זוגיותכם חשובה לה כפי שלךתמצאו את שביל הזהב.חלק רב תלוי בהצגת הדברים ע"י רולן לבנות,ילדים מנצלים מצבים לתועלתם ואין זה מעינינם מי שאר הנפשות הפועלות ובודאי לא בן זוגו של ההורה.לסיכום שני צידי המטבע חייבים להכיר שאין טוב ללא קמצוץ של אי נוחות מזערית, ועלייהם לעשות חשבון נפש ולמצוא הדרך לזוגיות שאינה מבטלת האחד בפני השני. יכולתי להוסיף רבות אבל אין ברצוני לייגע באם תרצה אוזן קשבת או עצה עבור למסר אישי.מאחד שראה הסרט ושינה התסריט לטוב.

rolan

New member
עוד אנחנו מדברים, מתלבטים

והחיים עושים את שלהם שוחחתי היום שוב עם שבלולה שלי היא כועסת עלי
אני השתניתי לה מאמא קולית כזאת שמרשה הכל מסכימה להכל לא מציבה גבולות הפכתי לאמא אחרת כזאת שיש לה כח להתמודד ולהיות יותר אסרטיבית אמא שיש לה שותף שתומך בה וקל לה יותר לומר לשבלולה וסייחה - לא או אי אפשר או סתם לא בא לי... אמא שמאוד אוהבת אותן ויחד עם זאת יודעת להציב גבולות סופסוף למען כולם
ואוהי שלי האהוב הוא בסדר נסע להחזיר את סייחה מהחוג וניצל את הדרך הביתה כדי לשוחח וקצת להתנצל על התקרית שהביאה לכעס... יש ביניהם מערכת יחסים יפה ואני לא דואגת שבלולה זה כבר סיפור אחר סיפור שצריך להיפתר בינה לביני אך לצערי לפעמים חלק מחיציה פוגעים באוהי אהובי... בכל מקרה... תודה לכם חברים טובים על התמיכה על העצות על התגובות על הכל וכמו שאוהי אמר לי אמש בשעת לילה מאוחרת, כאשר לא הצלחתי להרגע ולהירדם - זה לא ישבור אותנו, יש לנו צרות של עשירים אופטימיות אמרנו

עלמה 3

New member
רולן מתוקה , עם הרבה אופטימיות

ואהבה, יחד עם הצבת הגבולות החוקים והכללים לעטוף בהרבה אהבה. רולן מה עם יועץ/צת מקצועי ???? עלמה

rolan

New member
עלמתי חמודה

תודה תודה כן, זה הן מקבלות בטונות ממש המון אהבה, חום, הקשבה וכל מה שכבר אנחנו מכירים וגבולות? זה כבר סיפור חדש בשבילן, זה המשבר ויועץ.... כן, יש גם כזאת ברקע... יהיה בסדר אני בטוחה מה גם ששבלולה מתגייסת - אוטוטו אז תקבל את הפרופורציות בחיים לא

רולן יקרה,שניה לפני כיבוי אורות

אני מקווה שהלילה תשני טוב,וכמו שאוהי לחש לך אמש גם אני חושבת שהמערכת שלכם יציבה וגם אם הבנות בודקות עד כמה ,בסך הכל זה יצא לטובה. לגבי הגדולה שכועסת עליך,אני חושבת שאת בהחלט מקור לביטחון בשבילה ולכן יש לה את האומץ להוציא עליך קבלי זאת באהבה,והיא תשיב לך אותה בהמשך. ליל מנוחה

*יערית

New member
חוסר אונים....

תראה מבינה שמצב שכזה מתסכל,לא מובן,מערער, גורם לך למצוא את הפינה שלך..מפריע לזרימה הטיבעית של הדברים שאתה ורולן רוצים לבנות יחד אך,זה לא הזמן לחוסר אונים...עצוב מתסכל....זה בסדר, חוסר אונים אומר=אין לי מה לעשות! ויש מה לעשות...וגם קראתי אותך שאתה הולך לעשות יחד עם רולן, שמחה שמצאתם את הפיתרון שניקרא הידברות,לשים דברים על השולחן, להציב עובדות יפות של החיים אל מול הבנות,להפנים שאף ולמרות הכל אתה שם ומה שנשאר זה ללמוד לחיות לצידך. אני לא חושבת שהילדים יפסיקו אי פעם להתלונן על הלא ביאולוגי/ת שלהם,תמיד ינסו למצוא פירצות בכדי "להכניס" בקטנות / גדולות, אבל בדרך של שלום,בדרך של פליסת דרך ולא כיבוש הדרך מוצאים את העמק...את השקט....את הביטחון שהן כ"כ מבקשות, אני יודעת ואני בטוחה בדבר אחד לגבי הקשר שלי,כשמשהו לא מוצא חן לילדים שלי מתגובות בן הזוג הם מיד פונים אלי כאל גלגל ההצלה שלהם...כשאני עומדת מולם יד אחת עם בן הזוג הם מבינים שאין מקום לפירצה,הן מקום לתלונה נוספת,הם מבינים שטעו, הם יודעים כבר לבקש סליחה,הבן שלי רק הבוקר טען שוב שמעוף צריך לחזור לבית שלו{כלומר להוריו
} ואני הזכרתי לו כמו בכל פעם.."זה הבית שלו...זה ולא אחר" יש לילדים שלי ברירה אחת....או לחיות בשלום איתו וחברות{כי הוא חבר למופת}או שיצטרכו לקבל דחייה ממני וממנו כאחד למעשיהם...וכל זאת מדובר כאשר אני מוצאת שאין סיבה לתלונות והטענות...במידה ויתברר לי אחרת השיחה תהייה בארבע עיניים ובטח לא לידם. הבן פעם פנה לאבא שלו ואמר "הוא אמר לי כך וכך..והוא לא אבא שלי" אבא שלו אמר לו"כל עוד אתה חי איתו ,הוא הבן זוג של אמא הוא אוהב אותך כאילו היית הבן שלו,הוא מחליט עליך" בקיצור הוא נתן לו להבין שגם הוא יד אחת עם הבן זוג שלי... גם לי צורם לפעמים כשמעירים לילדים בקול רם...אבל גם אני עושה זאת ויודעת שאין מקום להעיר על כך...לפעמים הם שומעים בקול בן הזוג שלי יותר מאשר לי. באשר לך אוהיי....אמרתי לך..אתה חי לצד נשים...ואתה כבר יודע לסלול את הדרך שלך לליבן של נשים{ראה רולן לדוגמא} אני בטוחה שהקסם שבך יעבור גם לבנות...ישירות,כנות, חברות,וכמובן לעמדו על הצרכים שלך ולא לבטל אותם...כי זה כמו כדור שלג. בהצלחה...ולא לשכוח לעלות חיוך

יערית ,לא מתאפקת חייבת עוד מילה

כתבת מאד יפה, יש כאן גם מזל שהאקס שלך מגיב באופן חיובי ולא מסית את הגוזלים.כי אז הרבה דברים היו אחרת.

*יערית

New member
אסור להתאפק יונה../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

שנינו לא בנויים להסתה...בסה"כ האקס שלי הוא אדם קודם כל לפני יתר הדברים באופיו שלא אוהבת ...ותמיד תמיד הינו יד אחת גם כאשר ביד האחרת רציתי לתת לו צביטה בטוסיק שישתוק!

למעלה