עצוב פה ב-DC

Yaniv-DC

New member
עצוב פה ב-DC ../images/Emo10.gif

מכירים את התחושה הזאת שרע, רע, רע ואז עושים איזשהו שינוי ונהייה טוב טוב טוב, אבל כל הזמן הזה אתם רק חושבים רבאק, כל כך טוב עכשיו, והרי ברור שהרע יגיע ואז זה יראה כאילו רע עוד יותר ממה שזה באמת? הכל התחיל ביציאה שלא ממש רציתי לצאת. עכשיו כשאני לא ממש רוצה לצאת, אני צריך לנעול את עצמי בחדר ולא לצאת. במקום זה כן יצאתי, כבר התחלה גרועה. בדרך לבאר, ברחוב, התנפלה עלי דראג קווין, אמרה לי שאני צריך לחייך יותר והדביקה לי נשיקה. כשאני לא במצב רוח ואומרים לי שאני צריך לחייך אני מאוד קרוב לבכי. התאמצתי קשה ולא יצאו דמעות (אינני בוכה אף פעם, אינני תינוק בכיין). הגעתי ל-JR´s. תור בכניסה, היה כל כך מפוצץ שעברו ל"אחד יוצא, אחד נכנס". במצבים כאלה אני בדרך כלל לא יוצא, אבל ה"חבורה" כבר הייתה בפנים. עמדתי בתור. עוד שתי דראג קווין שאלו אותי למה אני לא מחייך, אחת מהן הצליפה בי עם שוט (האלווין, זה קורה...). אחרי 15 דקות בתור נכנסתי. בגלל החג אין שתייה חינם. החלטנו שנודדים לקובלט. המצב רק הלך והדרדר עד שהחלטתי שאני לא חברה נעימה ואמרתי להם שאני הולך הבייתה. למרות זאת הופעלו עלי לחצים להשאר. דראג קווין רביעית באה אלי, תחייך (הנה חיוך), איך קוראים לך (יניב), רגע אתה מישראל? (מופתע - כן, איך ידעת?) היה לי חבר מישראל ואני יודעת כמה מילים (וואלה! לא שואל מה, לא מעניין.) "בן זונה" (מנדבת את המידע בכל זאת. כמה נפלא). מחליטים ללכת לבדלנדס, תוך כדי החבורה מחליטה שעייפים מדי ונדבר בפעם אחרת. עבדכם שמח ומאושר כי אבן נגולה מעל ליבו. ועכשיו... מה האבן... לפני כמה שבועות יצאתי במשך שבוע עם בחור חביב. אחרי שבוע החלטתי שלא מתאים לי, ונשארנו חברים. טובים. מאוד. היום הבנתי שאני מתחרט, שעשיתי טעות, שאני רוצה אותו. מאוד. כמה פעמים ניסיתי להגיד לו, אבל לא עבד. ניסיתי לרמוז, אבל אני גרוע ברמזים. כל פעם כשהוא דיבר עם מישהו הרגשתי איך מתכווץ לי הלב ומסתובב לכל מיני כיוונים. להגיד לו? לא להגיד? מחר (אצלכם זה כבר היום לדעתי) אנחנו הולכים ביחד לבית הכנסת שבבית ספר בו אני מלמד לתפילת שיש (רפורמים, להרגע). אני מאוד רוצה להגיד לו אבל מאוד חושב שזו טעות. אהההההההה. נכון שאני לא הבן אדם הכי מתוסבך בעולם ויש יותר מתוסבכים ממני?

Liroy25

New member
אני חושב מה אתה היית אומר

לו המצב היה הפוך והמשפט היחיד שעולה לי בראש הוא - "לך על זה!" בלי רמיזות ובלי משחקים, פשוט שים את כל הקלפים על השולחן בצורה הגלויה והישירה ביותר. זה יכול להוביל לאכזבה רצינית אבל גם לאהבה גדולה. אם לא תנסה לא תדע.

white star

New member
../images/Emo24.gif

אומנם אני לא דראג קווין אבל נותן לך חיבוק. ולשאלה שלך - תגיד לו.תראה מה הוא חושב.את סתם נכנס למעגל של "מה אם" וזה סתם עושה מצב רוח רע. תגיד לו ותראה מה יהיה... שלך

spainbar

New member
קודם כל אל תתחצף ותיקח ממני

את תואר מתוסבך הפורום, זה לא יאה ולא נאה... וקצת ברצינות - אני מש ממש ממש מסכים עם לירוי25 - לך על זה, אתם מכירים לא הרבה זמן ולהישאר במצב הזה שבו אתה סובל ולמשוך את זה זה הרבה יותר גרוע מלהגיד משהו ואז הכי הרבה הוא לא ירצה !!!! יניב !!! בבקשה לך על זה (מתחנן !) ס´

Yaniv-DC

New member
חמודים ../images/Emo13.gif

טוב, נראה לי שבדרך לבית כנסת (יש איזה חצי שעה נסיעה...) אני אדבר איתו קצת. מקסימום לא יעבוד - הקשרים שלי עם אלוהים יותר טובים ובקטע של התפילה האישית... המממ... נעבוד על זה
חוצמזה לא ישנתי רוב הלילה, היו לי חלומות מוזרים אבל אין זמן לישון, הולכים לערוך כתבה (רואים עולם מחר בערב
). ספיינבאר היקר - הוא אמר אגב שאתה חמוד ומסר ד"ש. עידכונים אם יהיו, יגיעו. שיהייה לכם עונג, יניב.

.m

New member
תסביכים של גברים...

פעם אמרתי למישהו שהוא "חמוד", ומיד הוא התנפל עלי: "מזה חמוד?! מה אני דובי? מה אני חתול? מזה חמוד???!!!" ובכן, גברים יקרים, קיראו והפנימו: חמוד זה לא עלבון, חמוד זו מחמאה
חמוד זה מישהו שנח איתו, שיש בו קסם מסוים, אפיל מסוים, חמוד אומר שמצאתם חן בעיני מישהו גם אם הוא לא חושב שאתם דוגמני על.
mai

Yaniv-DC

New member
שני דברים

אתה חמוד, וגם כמו ש-ICU אמר - כוסון על. עכשיו אני לא רק ניזון משמועות של מאי, אלא ממראה עיני. כבר אמרתי לך שאל לך לבוא לבקר אותי, אחרת אני באמת אצוטרך לשים את מאי ביננו.

.m

New member
../images/Emo24.gif

אוי, יניבי, מה יהיה איתך? כן לצאת, לא לצאת... עניין של הרגשה, אתה יודע. יש פעמים שלא מתחשק לצאת, אבל אתה יודע שאם תצא נורא תהנה - ואז בהחלט כדאי למצוא את הכוחות הנדרשים ולגרור את ישבנך (החטוב, אין ספק
) החוצה. ויש פעמים שלא מתחשק לצאת, ואתה יודע שגם לא תהנה - אז למה להתאמץ? תתחפר היטב מתחת לשמיכה ותקווה להרדם... ולגבי הבחור - אני עם לירוי, white star וספיינבאר - תגיד לו. זה לא שיש לך מה להפסיד, מאחר ואתה ממילא לא מרוצה מהמצב הקיים |מחזיקה אצבעות, ומחכה לעדכונים|
mai

למעלה