עצוב פה ב-DC

בוסון

New member
הייתי אומר שאני פשוט....

מדבר בכנות ואומר בכנות מה שאני חשוב. אני לא חי לי במציאות מדומה שכוללת את אנשי הפורום שאני לא מכיר אישית וכמוני גם רוב האנשים כאן ככה ואין שום סיבה שאני אכתוב לאיש זה או אחר שאני אוהב ותומך בו אם אני לא מכיר אתו אישית.

EyeSeeYou

New member
אם ככה

אז דבר ראשון אתה מוזמן להכיר את האנשים פה ואולי תרגיש יותר בנוח לתמוך ולהתמך. ומעבר לכך, אני לא מוצא כל קשר בין ההודעה האחרונה שלך לאלה שקדמו לה בדבר העקיצות לגבי הגוף השלישי וכל זה. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול לתמוך אל תתמוך, אם אתה מרגיש שאין לך מה להגיד אל תגיד אבל גם אל תציק לאנשים, לא כולם לוקחים זאת בהומור.

EyeSeeYou

New member
אם אני לא אגיב

אתה תכתוב כאן לעצמך. ראה זאת כאקט ידידותי.

ELP

New member
שמע...../images/Emo46.gif

אני חייב לציין שלא ראיתי ממך הודעות נורמאליות, כל הודעה שלך היא עקיצה וירידה על אנשים, אז יכול להיות שאתה צריך לבדוק את מצב הבטחון העצמי שלך ולפני שאתה יורד על אחרים תטפל קודם בבעיות שלך..

Yaniv-DC

New member
לא משנה מאיפה הוא צץ

זה שלקח על עצמו את תפקיד הציניקן המריר יותר מהזקנים בחבובות זה אתה. אנחנו לא צריכים את התמיכה שלך, אך גם לא את שאר חוכמתך. בניגוד למה שכתבת קודם, רבים מאיתנו אינם וירטואלים אחד לשני, יוצאים, נפגשים, מדברים בטלפון... כל מיני דברים שלא ממש יקרו איתך כי... המף... אתה לא ממש רצוי. היה כאן עד עכשיו בערך בן אדם אחד שעוד התייחס אליך ועכשיו גם הוא השווה אותך לנפיחה. אז עשה טובה לכולנו ופטור אותנו מנוכחותך המעיקה (מאוד) ואם לא... נו, כל אחד והבעיות שלו בחיים... חלקינו אוהבים לדבר בגוף שלישי, חלקינו אוהבים להסתובב ולהציק במקומות בהם הם לא רצויים (מי אמר קלקר?).

בוסון

New member
וואו....חשבתי שכל מי שמתגורר

בארה"ב לא צובר כעסים ומירמורים.... אולי זה כי קצת....משעמם לנו שם בארה"ב הרחוקה ולכן אנחנו בעצם חיים ב...פורום ??.

מספיק ודי!

חופש ביטוי זה מאוד נחמד, אבל הדיון הזה נפסק כאן ועכשיו! רוצים להעליב אחד את השני? תפגשו בצ´אט. כל הודעה נוספת בנושא תמחק! איתי ומאי

Yaniv-DC

New member
ציפיתי

שמנהלי הפורום שגם מכירים את הטיפוס ידעו באיזה שלב עוצרים, מה אומרים ומתי, על מי נובחים ומתי, למי נותנים להשפיע על הדינמיקה ולמי לא. אבל לא נמשיך, הרי כל הודעה נוספת תמחק

Yaniv-DC

New member
fuck off

סתם מותק, עשיתי TEST CASE. חוצמזה אמרו להשתמש בזה PROUDLY AND LOUDLY

Yaniv-DC

New member
השיחה בוצעה.

ואלה התוצאות בקצרה (אין לי ממש כח להתנסח עם כל מיני בוסונים מיותרים שמסתובבים פה לפעמים):
אני הולך לישון עד יום ראשון בבוקר (יש לי סמינר...) סופ"ש לכולם.

Yaniv-DC

New member
אתה יודע

שאני לא מכיר אותך ואין לי מושג מי אתה ואני אוהב אותך? אז אחרי שכל הערב שכבתי לי בדיכאון, ממורמר מהחיים ובעלו, הרגשה כללית רעה (כשרע לי רגשית אני מפתח תסמיני מחלה, כאבי ראש, בחילות ושאר הקישוטים), בשלב מסויים התחלתי לשאול את עצמי ממה אני יותר ממורגז? מהדחייה או מאיך שאני מתנהג בעקבותיה? פתאום הבנתי כמה אני פאתטי ומגוחך, חיש קל הפעלתי את הפלייליסט שנקרא במחשבי mesiba בניגוד ל-shaket (רק כי לקרוא לפלייליסט dikaon נראה לי חמור מדי) שפעל כל היום, התחלתי לעבוד על תראפיית החיוך, והחלטתי שמחר אני יוצא לבד לניישן. לא הייתי שם מספטמבר ואני חושש שויקי מתגעגעת אלי. ביום ראשון אני אמנם עובד, אבל הפעם זה רק סמינר, אז מותר להיות קצת שיכור. תוך כדי כתיבת ההודעה מתחיל להתנגן your disco needs you של קיילי, אז זה כנראה סימן שצריכים אותי שם תודה לכולם על התמיכה והעידוד, אתם נפלאים

white star

New member
../images/Emo9.gifתודה

אני עד לאחרונה הייתי במערכת יחסים שהיתה מאוד הרסנית עבורי וקיבלתי את העידוד מחברי הפורום אז אני יודע כמה מילה חמה בזמן הנכון יכולה לעזור (או לפחות להקהות את הכאב) שלך

Yaniv-DC

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בינתיים הוא מתעלם ממני וגם חסם אותי ב-AIM. לא, אין צורך לכתוב דברים שליליים עליו כי זה לא יהייה נכון. אני אתגבר, בטוח

למעלה