עצוב פה ב-DC

xanadu

New member
בדיוק../images/Emo70.gif אנחנו לא צריכים אותו

הבא בתור, בבקשה.

Yaniv-DC

New member
אמממ... כבר יש

כן, כן, אפילו את עצמי אני מדהים. אחרי שלוש שעות של שיחה עם ראיין באינטרנט החלטנו להפגש. נורא רצינו לראות אחד את השני אבל לא לצרכי מה שאני מכנה bedroom date. ובכל זאת רצינו נורא להפגש... אז החלטנו להפגש באמצע, ובטמפרטורה של מינוס שתי מעלות צלזיוס יצאתי לפגוש אותו ליד הבלוקבסטר. כמובן שמדובר היה בשעה חמש בבוקר. שכבנו במיטה, דיברנו על כל מיני דברים, שכבנו מחובקים, ועכשיו הוא הלך הביתה. אחד הדייטים הכי טובים ולא לחוצים שהיו לי אי פעם (הולך לי עם סטודנטים למשפטים, האחרון הוחזק אצלי שנתיים). העיניים הכחולות המדהימות האלה... המממ... וכשהוא לא לומד משפטים, בסופ"ש, הוא מאמן כושר במכון של האוניברסיטה. עכשיו נותר רק לשאול כמה זמן יקח לו לשבור אותי...

judyr

New member
יניבי...

קודם כל בהצלחה והמון אהבה דבר שני.... אל תרוץ.... שלא תפול שוב.... לא ידעתי איך לנסח זאת אבל אני מאמינה שהבנת...

white star

New member
../images/Emo54.gif

עד שהוא ישבור אותך אתה לפחות תהנה. כמו שגם כולם מתים אבל אף אחד לא מחכה למות-טוב תיקון ניסוח אף אחד בגילנו אז יאללה תחייך ותשמח שהכרת מישהו כל כך חמוד ואל תשכח לעדכן אותנו במתרחש שלך...

.m

New member
|מסוחררת| איזו זריזות!

אין כמוך, יניבי! אתה אכן מדהים! עכשיו אני מחכה לעדכונים
mai

קודם תירגע../images/Emo3.gif

א)אין אדם יותר מתוסבך ממני אז בקשר לכך שאתה מתוסבך צא מזה מה איתך אמא מבשלת בשבילך. ב)במקום לנסות לרמוז תהיה כנה ותגיד לו מפורשות. כי יש אנשים שפשוט לא מבינים רמזים! ג)תמיד שווה לחייך והנה כמה סיבות:1)אתה יותר יפה כשאתה מחייך. 2)תמיד שווה להיות אופטימי ובלי חיוך זה קשה. 3)החורף מתקרב ואם לא תחייך לא נראה לי שיהיה לך נחמד להעביר חורף שלם לבד. 4)לאנשים יש נטיה להתרחק מאנשים עצובים (לא כולם) אז בהצלחה הרבה אהבה ובעיקר שמחה!

Liroy25

New member
אלוהים...הנה עומד לפנינו

הגרסה הגברית של מאי! (או שמא זו הסטרייטית..?!
)

Yaniv-DC

New member
שמח פה ב-DC ../images/Emo13.gif

טוב, בואו נסכם... יש לי מספר טלפון של מייק אי מייל של ג´ייסון 1. ג´ייסון 2 רוצה שנפגש לדייט על ראיין כבר דיברנו וסופסוף עזרתי אומץ וניגשתי לדבר עם מאט (כתב של רשת פוקס המקומית). כאילו הלללללו? קצת קשה אז נשברים? לא ולא! יחוצאים לניישן. בקרוב מאי תוכל להעביר דיווחים ממקור ראשון.

.m

New member
אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif

(סתם נראה לי שכבר מזמן לא אמרתי לך את זה...)
mai

נשמע בחור פופולרי../images/Emo18.gif

קודם כל אתה מטייפח ותוך יממות ספורות אתה זורח :) ככה זה בחיים פעם נופלים ותמיד קמים! זהוא המוטו הרשמי שלי לחיים! שא ברכה ותהנה ככל יכולתך, רק אל לך לשכוח למספרים רבים לא תמיד יש כח! (תבחר אחד) אושר עוד אושר אהבה ורעות! רוכב על שחור!

.m

New member
סחתיין על החרוזים

ויניבי אכן בחור פופולארי, ויש לו אפילו הוכחות... (אני עדיין אומרת שהתחרות היתה מכורה!!!)
mai

xanadu

New member
תגיד לי, אתה זה שהמציא את הפטנט

על סימן הקריאה ואתה מקבל אחוזים כל פעם שאתה משתמש בו? תצנן בבקשה. ואגב, מטייפח זו מילה מאוד יפה. אתה המצאת?

למעלה