עצרו הכלל!!! תקראו את ההודעה! :)

its only ma

New member
חה וחי וחו

אני לא מאמינה...ובדיוק כמו שכל אלה מעליי אמרו, עד שלא תכתבי הוכחה או וואטאבר ואם כן זה גם היה כתוב 100% בראש 1 או באיזשהו אתר... קיצר- בולשיט...

בנות בנות בנות בואו נרגע אוקיי?

לא צריך להיות ביצ'יות ולא תוקפניות ולא כלום. אולי הגיע אליה מן מידע/שמועה/אמירה/וואטאבר מה נו והיא חשבה לנכון לרשום את זה פה כי אנחנו הפורום המרכזי. בואו נרגע שנייה עד שהיא תגיב לזה אוקיי? קחו דברים בפרופורציות

הממ, אני לא חושבת שיש טעם../images/Emo18.gif

אפילו לנסות לקחת את זה ברצינות. דאם, אם 30סטמ היו כאן, אתם לא חושבות שהיינו כבר יודעים על זה? ונגיד וכן, מה הסיכויים שעכשיו, מתי שאין טעם לעשות הופעות, כי חורף וזה, היו מפרסמים את זה? כל יח"צ ממוצע אמור לדעת שטיימינג זה חוק מספר 1. בכל מקרה, אם והם כן באים, היא הייתה מגיבה באוססיביות לכל אחת מאיתנו. זאת הייתה בדיחה, קצת חרושה, אבל אני בטוחה שהיא צחקה עם חברות על התגובות שלנו, והמשיכה הלאה. רק אל תלחצו, D:

את יודעת מה, ואם באמת הגיע אליה שמועה

אז ממי? כל הקטע בשמועות זה שהן יכולות להיות לא נכונות. ואת יודעת מה, נגיד נגיד נגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא יודע יש לה איזה מישהו שעובד באיזה מ'קום שיכול לעזור לנו ונתן לה את המידע, כל הקטע שלא משחררים דברים כאלה מייד זה כי שום דבר עוד לא בטוח. וכמו שאחרות אמרו, אם המידע היה נכון היינו רואות את זה כבר, והיינו יודעות על זה ממזמן. ואת יודעת מה עוד מעצבן ? שהיא כתבה את זה כאן אבל לא טרחה לחזור כדי לתת הסבר. כשאדם מתלהב הוא נשאר עד הסוף. לא שאני רומזת לכך שלנו אין חיים או משהו כזה אבל זה פאקין מוזר. ככשמעתי על זה אני ריעננתי כל רגע את העמוד כדי לראות מאיפה היא הוציאה את זה. וגם עוד חצי שנה זה מוזר, יש להם הזדמנות להגיע ישר מאירופה לישראל במקום לטוס את כל הטיסה המתישה מארה"ב לכאן. כאילו לוקח זמן רק לצאת מג'ט לג.

נו אז אם יש לך סיבות הגיוניות לכל זה,

אין שום סיבה להתעצבן או לקחת ברצינות. עד שהיא לא חוזרת עם הסבר / תשובה / משהו אין טעם להתייחס בכלל

AlmogiToMars

New member
חיחי P: הנה אני עונה לכם [=

לא באמת התכוונתי שתפסיקו לחתום על עצומות =\ אני גם ממשיכה לחתום ופאקק אני לא ביצ'ית ואני לא עובדת פה על אפחד אז אל תקללו סתם.. ולכל אלה שחושבים שזאת שמועה אזז זאת לא!! ולא שמעתיי את זה מהחברה של הסבתא של דודה של חברה שלי אאז תירגעו.. זה בתכנון שהם יבואווו ואפילו כנסו לאתר של וירג'ין רקורדס שלחו מכתבב ונראה אם יענו לכם או משוו אני לא ניסיתי את זה אבל אם אתם רוצים תנסו אתם .. זהוו סיימתי למי שיש עוד שאלות שישאל .. [=

AlmogiToMars

New member
עוד משהו..

לא עניתי לכם מאז שכתבתי כי לא הייתי בבית .. ככה שאני מצטערת וזה.. ותראו.. אם מישהי אחת יודעת משהו זה לא אומרר שכולםםםםם היו כבר יודעות את זה תמיד יש מישהי שיודעת לפני מישהי אחרתת אז כמו שאמרתי אל תקללו סתםם ומי שכתבה שאני יחזור לבועה ממנה באתי יכולה לחלוםם בתוך הבועה שלהה!! ואני לא באתי לעבוד על אפחד!! אני חולה על 30STM בדיוק כמו כל אחת פה .. \= בקיצור תשאלו פה את השאלות שלכן וכשאני יראה אני יענה עליהן.. ביי לבנתיים :)

אממ...

אני כתבתי את הזה עם הבועה.. אני מצטערת..
אבל את פשוט לא ענית וחשבתי כמו כל הבנות פה שאת סתם מישהי ששמעה את זה מאיפשהו ושאת סתם אומרת.. ושאת בכלל לא מהפורום.. מה לא חשבתי... את תסלחי לי? XD

Keren W

New member
רגע רגע...

את יכולה בבקשה לפרט טיפה יותר על מה שאת יודעת?! איפה ראית שכתוב שישראל בתכנון? באתר של וירג'ין? את יכולה אולי לצטט לנו מהמקור שראית.?

Keren W

New member
אה ובבקשה פעם הבאה אל תכתבי הודעה

כזו ותלכי מהבית כאילו תעשי את זה שאת יכולה לענות כי זה ממש מלחיץ חחח... אנשים פה היו במתח ולא הבנו למה את לא עונה=// בגלל זה אמרו כל מיני דברים שיכול להיות נפגעת מהם!

AlmogiToMars

New member
תראי..

לא התכוונתי פה להקפיץ את כולםם וזה פשוט היה רגע של התלהבות זה הכל.. ^^ לא ראיתי את זה באתר של וירג'ין , וכולןן תחשבוו קצת על משהו.. איך אתן רוצות שתהיה מודעה על הופעה או כרטיסים בהדרן אם זה רק עוד חצי שנה ? אמרתי לכן זההה רק בתכנון ומצטערת שאני לא יכולה להביא לכן ציטוט כי פשוט זה לא כתוב עדיין ואני לא ממש יכולה להגיד לכן מאיפה.. אם אתן לא רוצות להאמין או משהוו אל תאמינוו אבל כשיגיע הרגעע אני זאתי שתגיד לכם " אמרתי לכם" אז חבל.. \= בקיצור סתם חפרתי פהה.. שאלות טענות וכל מיני דברים שאתם רוצים להגידד אז אני פה ואני ממש לא עייפה.. :) מחכה לתגובות שלכן.. -_-

Keren W

New member
לא זה לא שאנחנו לא רוצות להאמין...

פשוט את יודעת ברגע שאת רוצה משהו ומישהו בא ואומר לך שהוא יודע איך להשיג את זה,את תרצי לדעת את כל הפרטים האפשריים שהבנאדם יודע. עכשיו אם את אומרת שזה די מבוסס אז סבבה אין לנו מה להפסיד וכמובן שעדיין אנחנו נמשיך עם העצומה והכל כי בכל זאת עדיף ללכת על בטוח ואם יש לנו כבר סיכויים לעוד חצי שנה כמו שאת אומרת אז מה טוב מאשר להמשיך לדחוף את זה :) וגם אם את תשמעי עוד פרטים וכאלה שאת יכולה להעביר לנו זה יהיה טוב.

אז בשביל מה את עושה את זה?

את ממש מגעילה. יופי לך שאת "יודעת" אבל זה לא חוכמה לבוא להגיד ככה וככה והעיקר "תסמכו עליי". אני שונאת שאנשים עושים את זה, אני יודע משהו שאתם לא ואני לא מגלה. וכל הקטע של ה"אמרתי לכם" הוא אחד הדברים היותר דוחים שאפשר לעשות. נגיד נגיד נגיד שאת צודקת. איזו סיבה יש לנו להאמין לך? לנהוג בחשדנות יהיה הדבר הכי נכון לעשות. אני מעדיפה לא לדעת עד הרגע שבו הכל בטוח מאשר לדעת על תכנונים ואז להתאכזב. קיצר, לדעתי דמיינת את זה, ואת יכולה ללכת לישון, כי זאת ההודעה האחרונה שלי בינתיים... אני עייפה מתה, והולכת לישון.

AlmogiToMars

New member
.........

אני לא רוצה לריב פה עם אף אחת ובגלל זה אני לא יתייחס למשפט הראשון הזה שכתבת.. בקיצורר זה מבוסס וזה באמת ואמרתי מי שלא רוצה להאמין שלא יאמין וזהו!! כאילו מה הקטע פה.. ? אני העליתי כותרת ואחרי זה כתבתי את מה שהייתי צריכה לכתוב ושובב.. בשביל מה כל הקללות אתם לא מאמינים אז פשוט תכתבו "לא מאמין/ה לך" בשביל מה כל הקללות וכל הדברים שכתבתן לי פה.. =\ בקיצור.. שיהיה לך לילהה טובב.. ואני לא מגעילהההה ולא חלמתיי פשוט יש איזשהו מקור שהוא כן אמיתי ואני פשוט לא יכולה להגיד אותו מצטערת.. ופעם אחרונה שאני אומרת-- אתם לא רוצים להאמין לי אז א=ל ת=א=מ=י=נ=ו=!

AlmogiToMars

New member
עוד משהוו

המקור שאמר לי את זה הוא הכי אמין ואם אתם ממש רוצים לדעתת מי אז זאת אחות של אימא שלי היא עובדת באיפשהו לא יודעתת אבל אני יודעת שהיא תמיד מכינה את הטפסים ואת כל הכטיסים של אלו שבאים לארץ כמו שהיה עם שון פול ו-evenesense (וואטאבר) וכל מיני זמרים מחו"ל שבאו לארץ .. בקיצורר היא יודעת שאני מתה על הלהקה הזאת וכל החדר שלי בציורים שלהם אביזרים דיסקים וכו' לאא משנה מה שבאתי להגיד לכם שהיא ראתהה טופס על להקות וזמרים מחו"ל שיבואו בקרוב אז היא אמרה לי על אלה שאני מכירה כמו mcr וכמו 30stm , וזהו אני פשוט באתי והעליתי לפהה כיי אתם פורוםם מרכזי כזה וקובעים מפגשים וכל מיני.. ופשטו רציתי לשתף אותכם ויש מצב שmcr יבואו לארץ וגם יופיעו אבל זה נראה לי יהיה בחופש הגדול הבא.. בקיצור זהה לא קקשור מה שאמרתי עכשיו.. תגיבו :)

תקשיבי

אני מסכימה עם אינה על כל מה שהיא אמרה, את לא יכולה להגיד לנו אני יודעת וזהו ותסמכו עליי. אני לא סומכת עלייך.. מצטערת.. מתי באת לפורום.. לפני... מה? שבוע? מצטערת. לא מאמינה. אם דנה, או אופק,או אינה או לא יודעת מי אחת מהבנות היותר וותיקות בפורום הייתה יוצאת בהצהרה כזאת אז אולי, ואת יודעת עוד משהו, גם אם הן היו יוצאות בהצהרה כזאת הן תמיד יהיו מבססות אותה. אז יופי טופי שאת לא יכולה להגיד לנו מי. ואת יודעת מה אם הם רוצים לבוא בעוד חצי שנה זה תלוי בכמה אנשים רוצים אותם פה בכל מקרה. ואת יודע איך אני בכלל אדע אם את משקרת או לא? עוד חודשוחצי, אני מורן וסתיו שמה, ונדבר עם הלהקה, אני רוצה לדעת מה הם אומרים.. לא שאני מצפה לשמוע לא, אני מצפה לשמוע כן.. אני לא מבינה מה הבעיה שלך לחשוף את המקור, כאילו, הקטע הכי לא טוב זה לחשוף את מה שהם לא רוצים לחשוף, אז את לא יכולה להגיד לנו מאיפה קיבלת את המידע הזה? ורק בשביל הקטע, היום אני כן אשלח מכתב לוירג'ין, ואני אשאל אותם לא יודעת, מצטערת, אני יודעת שאת רוצה לשמח כאן את כולם, אבל הכל עדיין פישי פישי.. מאוד.

ואם את רוצה להגיד לנו

"אמרתי לכן" בסופו של דבר, בסבבה שלך, אבל את יודעת יש סיכוי של 50% שאנחנו נגיד בסוף "אמרנו לך" אני בספק אם מישהי תאמין לך בכלל. כי אף אחד לא מכיר אותך פה..

למעלה