עצרו הכלל!!! תקראו את ההודעה! :)

AlmogiToMars

New member
עונה לכם

שתדעי לך שגם אם את חושבת שזה 99% שאתם תגידו לי אמרנו לך אז תמיד יש את האחוז הקטן הזה שיכול להיות שאני יגיד לכםם אמרתי לכן! אבל אני לא רוצה להתווכח פה על משהוו אני פשוט העליתי פה כותרתת וכל אחד ענה איך שהוא חשבב לא כפיתי על אפחד להאמין ליי ! זהוו .. P;

LoveYourHate

New member
או קי אני מצטערת

פשוט זה חירפן אותי ... היינו בכזה ..היי בגלל כל מה שקרה.. אז שמועה כזאתי ואם היא הייתה מתבררת כלא נכונה זה היה מפוצץ פה הכל.. ופחדתי שה"שמחה" תירד ואז היום קידום לא ילך טוב. אני שוב מצטערת חח את יכולה לשאול פה את כולם שאני לא ילדה כזאתי.. אני פשוט דואגת למשפחה שלי
חח אמא קטנה שכזאת

AlmogiToMars

New member
חיחי בקטנה ../images/Emo8.gif

אני לא כזאתי שנפגעת מהר.. אני מאלה שעונות לאלו שמקללים או מחליטים להגיד משו לא בקום כמו ששמת לב חח D= and you a good mam :)

LoveYourHate

New member
חח יופי ../images/Emo13.gif

וכן גם אני דיי תוקפנית כמו ששמת לב.. מרוקאית בדם ..
טיינקס דארלינג

אוקיי עכשיו כשאמרת את המקור

אני יודעת שסה מבהיל לראות את כל ההודעות החשדניות האלה אבל אני חושבת שאת יודעת מאיפה אנחנו באות. כל מעריץ חולם שהלהקה שלו תבוא לארץ. ואנחנו מתייחסים לזה נורא בחשדנות, שמועות זה דבר נוראי ואף אחת לא רוצה להתאכזב. אם זה באמ תנכון ויש מצבשהם באים עוד חצי שנה, אז להחתים על עצומה זה קריטי. כי "יש מצב" אומר "במידה ויש מספר רב של אנשים שירצו ללכת" אז צריך לעבוד עכשיו מאוד קשה שזה יקרה. אני זוכרת שדיברתי על זה לפני כמה זמן עם מורן על זה שפתאום יש איזשהו פוש שלהם כאן בארץ, שזה מדהים ושזה נורא חשוב מבחינתי. אני לאח ושבת שמישהי, גם לא אני, באה כמשהו אישי נגדך אלא באה עם מה זה חשד.. כי באמת שזה מאוד מוזר לשמוע את זה ככה פתאום.. אם הם יבואו עוד חצי שנה יאללה, אםהם יבואו לפני יאללה ואם לא, נגרום להם לבוא

AlmogiToMars

New member
שמעו כולם

נכון שכתבתי אל תחתמו על עצומות ולא כלום אבל זה היה פשוט בגלל ההתלהבות של הרגעע אז אחרי שאמרתי את המקור שאמר לי את זה והכל אזז רק רציתי להגיד שאני לא יודעת תאריך מדויק אבל אני חושבת שזה ייהיה בין החודשים 6-8 (לא זוכרת את החודשים הלועזיים) חיחי . זהוו :)

אוקיי, אם זה באמת נכון בואו נדאג שהם יבואו

אני סתיו ומורן כל כך הולכות לדבר איתם על זה בפברואר

הן נוסעות להופעות בפברואר

הלהקה בדרך כלל נפגשת עם המעריצים לפני או אחרי ההופעות וחותמת. שני כבר העבירה להם ספרון יפה שהיא ועוד כמה בנות הכינו.

למעלה