ערבים

lordsath

New member
ערבים

אתם שונאים אותם, משמיצים אותם, כולם אוייבים, כולם מחבלים, כולם רוצחי תינוקות, כולם שולחים את הילדים להתאבד. נכון? לא! למה כל כך קשה להרבה ממכם להבין שרובם (כן רובם) הם בני אדם כמוני וכמוכם. כשאני קורא את מה שחלקכם כותבים אני נזכר בצעירותי. פעם אחיי ואחיותיי אני הייתי יותר קיצוני מרובכם הימני הגדול- אנשים כמו גנדי וז'בוטינסקי היו לי גיבורים שצריך ללכת בדרכם. אבל זה השתנה. התגייסתי והגעתי לשירות קרבי בעזה ובשכם. ומי שהיה שם יודע מה המצב שלהם ויודע איך אנחנו, החיילים, התייחסנו (ועדיין מתייחסים) אליהם- כמו חיות- אנחנו מאשימים אותם שאנחנו תקועים במחסום הארור הזה, חמושים מכף רגל ועד ראש, לחוצים מהמחבל שיבוא. מי הביא את התנאים האלו על החיילים? הממשלה. אני רוצה לנתץ לכם/ן כמה אמיתות שאתם תקועים בהם- רובם הגדול חיי בדיכוי נוראי- התשתיות שלהם עלובות, אין להם עבודה, חינוך גרוע, הם תקועים בערים והכפרים שלהם כי יש עוצר. מי יוצר את התנאים האלו? הממשלה. למה? כי הם רוצים להמשיך לנצל אותם. נכון, יש אצלם מחבלים- חיות אדם שצריכים להשמיד ולעקור- המחבלים הם אשמים אבל לא כל הפלסטנאים הם מחבלים. ממש לא. אתם שומעים וקוראים על אמהות ששולחות את הילדים להתאבד. למה? כי אין להם מה להפסיד- במילא החיים שלהם גמורים והדיכאון הזה שכמעט כל פלסטנאי שרוי בו דוחף אותו לזרועות הקיצוניים. ארגוני הטרור מנצלים אותם. רובכם הגדול שוכח שהקיצוניים שלנו ושלהם הם היינו הך- אותו דבר. שניהם רוצים שינאה, שניהם רוצים ריב ומלחמה- הם חיים על זה. תגדירו לי "מחבל" ו"טרוריסט" ואחר כך תראו לי איך אדון ברוך גולדשטיין וכהנא הם לא כאלה. לפני שאתם מאשימים, תעשו בדק בית. כל ישראל חברים!

nooshP

New member
../images/Emo45.gif

יותר מידי פעמים יש כאן טעויות פרוידיאניות, כשאנשים אומרים "בטעות" מחבלים במקום ערבים...

צורי80

New member
קצת הסטוריה לא תזיק

לפני האינתפדה הערבים בשטחים היו הערבים שחיו באיכות החיים הגבוהה ביותר במזה"ת מלבד ערביי ישראל הם בהשתוללויות שלהם הביאו על עצמם את החורבן גם באינתפדה הראשונה וגם בשניה הקיצוניים שלהם הרבה יותר קיצוניים מאלה שלנו כמה אחוזים אצלנו בעד טרנספר? 5-15 אחוז, ואצלם 70-80 אחוז כמה אחוזים אצלנו בעד להרוג את כל הערבים? אחוז 1, ואצלם 50 אחוז בעד להרוג את כל היהודים בקיצור אנחנו מתעסקים עם אנשים פרימיטיבים שמבינים רק כוח

nooshP

New member
ואפשר לדעת מאיפה כל האחזורים

המדוייקים כל כך?

צורי80

New member
אני לא אוהב קטנוניות

ואם זה עשר אחוזים לכאן או לכאן זה ממש לא משנה אתה יכול לראות הפגנות ענק של חמאס עם הצעקות שלהם לעומת זעירות של יהודים שצועקים 'מוות לערבים' אז give me a brake אתה יודע את זה טוב מאוד

nooshP

New member
קודם כל אני בת

וסתם הייתי סקרנית למה החלטת ש- 5-15 אחוזים תומכים בטרנספר (אני מניחה שהתכוונת להתנתקות). כי לכתוב מספרים כאלה מדוייקים....אני מניחה שיש לך לפחות תואר שני בסטטיסטיקה ואתה עובד במכון מחקר שערך מחקר ענקי ומייצג את כל העם, וכך הגעת לנתונים האלה, לא?

nooshP

New member
אז אני מבינה שזה לא ככה, הא?

איפה ערכת את ה"סקר" שלך? בקרב המפגינים של כפר מימון?

צורי80

New member
את ממש מצחיקה

החלטת שדיברתי על ההתנתקות ואז את שואלת אותי אם דברתי על כפר מימון לא, דיברתי על טרנספר תבדקי כמה חברי כנסת קיבלו האיחוד הלאומי-ישראל ביתנו (8 מנדטים) אנשים המצביעים להם יש להניח בעד טרנספר (זה מופיע במצע שלהם כמדומני) 6 מנדטים זה 5 אחוז ו15 מנדטים זה 18 אחוז מכאן אני מסיק שיש בין 5 ל 15 אחוז, ואם את מתעקשת אז 5 עד 10 אחוז

TheOrion

New member
פששששש

גילית שיטות חדשות להשגת נתונים. זו לא דרך להציג אחוזים לגבי האוכלוסיה.

nooshP

New member
אוקי, זה לא היה ממש ברור לפי

איך שכתבת. חבל שלא תיקנת אותי בהודעה הראשונה.

כינוי1982

New member
חייהם בהשוואה למדינות ערב אחרות...

ברומניה של מלחה"ע השנייה, מצב היהודים היה טוב בהרבה ממצבם של יהודי גרמניה. מה זה רלוונטי?! ההשוואה צריכה להיות לתנאי קיום אופטימאליים, לא לתנאי הקיום של שכניהם.

ערב רב

New member
תהיה בטוח שכשהרכבות מטרנסניסטריה

חזרו, ההשוואות נעשו ועוד איך.

כינוי1982

New member
לא ממש מעניין אותי מה אמרו אנטישמים

מעניין אותי איך התייחסו שם לסבי וסבתי.

כינוי1982

New member
זה שמצבם היה טוב זה ידוע

וזה גם ידוע שהם ידעו את זה. השאלה אם זה אומר שגרירתם של יהודים ברומניה למחנות עבודה היא מעשה לגיטימי במידה כזו שהרומנים יכולים לנופף בו בגאווה, כי "בגרמניה יותר גרוע".

צורי80

New member
כל אחד צריך לקחת אחריות על מעשיו

פותח השירשור מסביר מה איך העוני הביא את הערבים למצבם אך אני לא קונה את הסיפור מה שבאתי להגיד בהודעה הקודמת זה שהם הביאו את עצמם למצב הזה ואני בשום פנים ואפן לא מתכוון לקחת על כך אחריות הם טעו הם ישלמו

כינוי1982

New member
לא אמרתי שאין להם אחריות

אמרתי שלהגיד "היה להם שקל ליום יותר ממה שיש בסעודיה" זה לא טיעון.

sela v

New member
לפי מה שאתה אומר

גם היהודים הביאו על עצמם את מלחמת העולם השנייה, לא? כל אחד אשם במה שהוא מקבל, אז כמו שהפלסטינאים עכשיו אשמים, גם היהודים היו אשמים בזמנו, והגיע להם. תקן אותי אם אני טועה.

TheOrion

New member
איכס,

העף את הטרמינולוגיה המטופשת הזו כעת
. אין ולא יהיה קשר בין המצב הזה למלה"ע ה-II.

למעלה