ערבי שהציל ילדים ישראלים.

One Echoe

New member
ערבי שהציל ילדים ישראלים.

נגלתי אל סיפור מדהים שראיתי בערוץ 2\10(לא זוכר כבר), ערבי שהילד שלו מת מאש צה"ל. אם אני לא טועה הוא מג'נין, תרם את אבריו של הילד על מנת להציל ילדים ישראלים. אתם קולטים איזה מעשה אצילי זה? כששאלו אותו למה הוא עושה את זה הוא אמר: " הגיע הזמן להשים סוף למרחץ הדמים...הילד שלי אמנם כבר לא חי, אבל אני רוצה שעוד ילדים כמוהו יחיו ויהיו בריאים ".

ערב רב

New member
הורי הטרוריסט מכרו את איבריו

כשאני רואה ידיעות כאלה אני לפעמים מתמלא ייאוש מוחלט מהתשקורת שלנו, אני מרגיש כאילו אני עומד מול מכונת פרופגנדה משומנת שלא הייתה מביישת את ז'דנוב או גבלס. והעובדות:
נער בג'נין הצטרף למחבלים בתקיפת ג'יפ צבאי עם חיקוי מצויין של רובה צלפים ונורה בצדק.
הוריו מכרו את איבריו בתמורה ל-"מענק" על-סך 10,000 ש"ח מעמותת אד"י. לפחות אחד מהאיברים הושתל בילד מהכפר פקיעין ואין שום סיב להניח שגם אחרים לא הושתלו בערבים מיש"ע או מישראל שמהווים חלק ניכר מהמושתלים בבתי החולים בישראל. עכשיו תמשיכו עם הפרופגנדה שלכם.

One Echoe

New member
הבורות עוברת כל גבול...

פשוט לא יאמן. מי שנהרג, היה ילד בן ששיחק עם חבריו בחוץ. ילד, אם אני לא טועה-לא יותר מבן 10. גם אם הוריו קיבלו מענק, ואין לך שום הוכחה לזה, זה עדיין לא אומר שזה לא אצילות נפש. כל האיברים נתרמו לילדים ישראליים, אתה מוזמן לשאול את מנהל בית החולים.

ערב רב

New member
הנה תמונה של "רובה הצעצוע" שלך

לא מדובר, כמובן, ברובה צעצוע אלא בחיקוי מקצועי של tactical shotgun.
והנה הידיעה על כך שהמשפחה קיבלה 10,000 ש"ח בתמורה ל-"תרומה" של איברי בנם הטרוריסט בן ה-13.

ערב רב

New member
והנה תמונה של הרובה האמיתי

כאמור, אי אפשר לצפות שהחיילים יבחינו בין השניים ואסור לעשות זאת כי זה יעלה בחיי חיילים (ולא טרוריסטים צעירים). וכמו שאתה מכיר אותי, אני ממש לא חסיד של קלגסי צג"ל, אבל במקרה זה הצדק עימם.

ערב רב

New member
ובנוגע למושתלי האיברים

ההורים לא ידעו לפני הסכמתם במי יושתלו האיברים ואסור שהם ידעו (זה נוהל שנועד למנוע תרומות לציבורים שונים), מה שהם כן ידעו זה שערבים מישראל ומיש"ע מהווים חלק ניכר ממושתלי האיברים בבתי החולים בישראל, ואכן, לפחות אחד מהמושתלים הוא מהכפר המעורב פקיעין (בקעה). בקיצור, אין שום בסיס להנחה שהם תרמו רק ליהודים או רק לישראלים.

One Echoe

New member
לא האשמתי את צה"ל בכלל.

אין פה אשמים, וזה מה שהופך את זה אולי למקרה עוד יותר עצוב. וגם אם הם קיבלו כסף על התרומה, מה הקשר?... כל אחד שתורם מקבל כסף על זה..אני מניח. הם תרמו את האיברים לבתי חולים בישראל.

ערב רב

New member
הם תרמו לערבים ישראלים

כמו גם לערבים מיש"ע כמו גם ליהודים מישראל, שכולם נמצים ברשימות ההמתנה להשתלות. אז נכון, הם לא החליטו לא להציל ערבים בשל החשש שגם יהודים יינצלו, אבל איני רואה בכך מוסריות גבוהה. וכן, יש פה אשמים כי תוציא מהראש שלך את ההנחה שמדובר ברובה צעצוע. מדובר ברובה דמה שדינו כדין רובה אמיתי ודין נושאו כדין מחבל.

יוֹאב

New member
על סמך מה אתה אומר את זה?

"ברובה דמה שדינו כדין רובה אמיתי ודין נושאו כדין מחבל." - הציטוט הזה שלך לא עומד בשום קריטריון משפטי/הגיוני/אנושי. רק בקריטריון גזעני.

One Echoe

New member
אתה הוא המגוכך כאן, ידידי.

אתה ממציא שטויות על ימין ועל שמאל, תרתי משמע. זה שהילד שיחק ברובה צעצוע, הופך אותו למחבל? פאקקק....איזה אטימות. אז גם יש הרבה ילדים ישראליים טרוריסטיים...משום מה, יש הרבה כאלה שמשחקים עם רובי צעצוע.

ערב רב

New member
אינני מבין, לא ראית את התמונות?

זה לא רובה צעצוע, זה רובה דמה שאין שום סיכוי להבדיל בינו לבין הרובה האמיתי ממרחק 130 מ' (וגם לא מ-10 מ'), ואסור שהחיילים יבדילו ביניהם, כי אז הם ימותו.

One Echoe

New member
זה רובה צעצוע לכל דבר.

זה לא רובה אמיתי, משמע רובה צעצוע. יש הרבה רובי צעצוע שדומים לרובים רגילים. בכל אופן, זה עדיין לא הופך את הילד לטרוריסט.

One Echoe

New member
מה נמצא מחוץ לחוק?

האם מי שמחזיק רובה צעצוע דינו מוות?

ערב רב

New member
דינו קבוע בחוק העונשין

אבל מה שקשור יותר לענייננו שהוא מסיר אחריות מאנשי ביטחון שיירו בו.

ערב רב

New member
הוא לא שיחק ברובה צעצוע

אלא הצטרף להתקפת מחבלים עם רובה דמה, ובדיוק כמו ששודדים המשתמשים בנשק דמה יירו ובצדק זה מה שקרה לו. כמובן, יש אנשים שגם אם זה היה רובה אמיתי היו אומרים "זה סתם נער ערבי עם רובה שהתפאר בפני חבריו וחבל להרוג אותו", ויש גישה כזו בקרב לא מעט מזרחנים ואנשי בטחון שמאלנים שמתייחסת בסלחנות ל-"כל נער עם רובה". בעיני, שניהם טרוריסטים.

One Echoe

New member
../images/Emo5.gif

הילד שיחק בביתו עם רובה צעצוע, הוא לא הצטרף לשום התקפת מחבלים, תפסיק להמציא שטויות.

למעלה