ערבי שהציל ילדים ישראלים.

One Echoe

New member
מי אתה

שתקבע מאיזה מניעים הם תרמו? הם תרמו את האיברים בידיעה שהאיברים ילכו גם אל יהודים. יהודים=המדינה שהרגה להם את הילד. אין יותר מוסריות מזה. חוץ מזה, אני סבור שקיימות המון שיטות לתרומת איברים מחוץ לחוק.

One Echoe

New member
../images/Emo128.gifהם תרמו את האיברים

ליהודים תפסיק לבלבל את השכל כבר. זה מעשה מוסרי מהרמה הגבוהה ביותר.

ערב רב

New member
הם לא תרמו ליהודים

הם תרמו לתור ההשתלות הישראלי בלי שום אבחנה בין דת, גזע או מין וזו הייתה האפשרות היחידה שלהם לתרום. אתה יכול לקרוא בהמשך השרשור את החישוב לפיו הסיכוי שערבי/ם יקבלו איברים ממנו היה 74%, כך שמעבר לכך שאין שום אבחנות בתור ההשתלות הם יכלו לתרום מתוך ידיעה שיש סיכוי גבוה שערבי/ם יינצל בזכותו.

One Echoe

New member
ומי אמר

שהם עשו את זה, חוץ ממך? אתה מכליל את השנאה שלך כלפי כל הערביים וקובע עליהם עובדות, שבמקרה הזה הן לא נכונות. ואתה אפילו מעלה דיבה בעליל... הם תרמו את האיברים ליהודים וערבים כאחד, בלי הבחנה של דת\גזע ומין. זה מעשה דגול.

ערב רב

New member
אין בי שום שנאה

ולא גזענות וכבר פירטתי בעניין במורד השרשור ואין לי כוונה לעסוק שוב בגידופים האלה. נכון, במבחן התוצאה "הם תרמו את האיברים ליהודים וערבים כאחד, בלי הבחנה של דת\גזע ומין" וזה נקרא תרומת איברים רגילה. אם הויכוח בינינו הוא האם תרומת איברים רגילה היא "מעשה דגול/גדלות נפש/אצילות נפש", אז אני מוכן לחתום את הדיון כאן.

One Echoe

New member
זו לא תרומה רגילה.

למי שתורם יש זכות לעשות הבנחה בין דתות וגזעים. לא זכורים לי יהודים או ערבים שתרמו אחד לשני איברים.

One Echoe

New member
וכמובן,

בל נשכח שהילד נהרג ע"י יהודים, מה שעושה את המעשה לדגול מאוד.

ערב רב

New member
אני לא רואה שום מוסריות יתרה

בתרומת איברים רגילה, וזה בדיוק מה שהם עשו, תרומה שעיוורת לדת, צבע עור ולאום. לא הייתה להם שום ברירה אחרת, ואם אתה חושב שהם יכלו להוציא עצמאית את איברי הילד ולמכור אותם בשור השחור אז אתה טועה. לא בישראל. האב גם סיפר לבוסטון גלוב שאחיו היה חולה דיאליזה ונפטר, ולכן הוא יודע שתרומות חשובות. שוב, מדובר בתרומה רגילה שהיא אכן מעשה אנושי אלמנטרי, אבל אין כאן שום תרומה ייחודית ליהודים או ל-"אויב", זו פשוט התרומה היחידה שהם יכלו לתת.

ערב רב

New member
תגיד לי, מה הקשר בין נסיבות המוות

להחלטה על תרומת איברים? האם ערביי אום אל פאחם שיש להם נציגים בתור להשתלות אשמים בכך שצה"ל הרג את הבן? כאמור, אין שום מוסריות בהחלטה שכזאת אלא רק חוסר מפלצתיות. עוד אחד מהאיברים הושתל בתושב עכו, עיר מעורבת, ולגבי האחרים אין מידע חד משמעי אאז"נ. אבל זה לא משנה, כי הם לא ידעו מראש למי האיברים ייתרמו, הם רק ידעו שבתור להשתלות יש יהודים וערבים, ישראלים ותושבי הרש"פ, והם היו חייבים לבחור - או לתרום לתור הזה, או לא לתרום לאף אחד. נקודה. אני מבין שאתה מתקשה להבין שאי אפשר לתרום איברים לקבוצות אוכלוסין שונות, אז אני אגיד את זה שוב - אפשר לתרום רק בלי שום התניות ושום דרישות, אז אין יהודי שתרם רק ליהודים משום שאיבריו נתרמו לכל מי שהזדקק להם בתור, יהודים כערבים, לפי שיקולים רפואיים בלבד.

ערב רב

New member
למה אני צריך לחזור על עצמי?

הדרך היחידה שלהם לתרום איברים לערבים מישראל ומיש"ע הייתה לתרום לתור ההשתלות הישראלי, זה תור ההשתלות היחיד בישראל וביש"ע. נקודה. וכאמור, האב פרץ בבכי כששמע שאיבר הושתל בילדה מפקיעין.

One Echoe

New member
../images/Emo128.gif

אתה לא קולט אה? עצם זה שהם בכלל הסכימו לתרום את האיברים של הילד שלהם, שמת מאש צה"ל, מראה על מוסריות גבוהה מאוד. הם ידעו שהאיברים ילכו גם אל יהודים. יהודים, המדינה שהרגה להם את הילד שלהם. הם לא תרמו את האיברים בשביל ש "ילד ערבי אחד אולי ינצל ". אתה מזבל בשכל.

יוֹאב

New member
המענקים של אד"י

ניתנים לכאלה החתומים על כרטיס תורם. הילד לא היה חתום. אי לכך, אני מקווה שאתה לא באמת מאמין למה שאתה כותב.

ערב רב

New member
והאם ועדת החריגים הוקמה במיוחד

בשביל המקרה הזה? אם לא, אז אני בהחלט מאמין במה שאני אומר.

יוֹאב

New member
לוגיקה זה לא הצד החזק שלך

האיברים נתרמו לטובת הצלת חיים של 5 או 6 אנשים. בלי כל קשר למענק כספי כזה או אחר. לאחר שכבר נתרמו האיברים, אדי החליטה לתת מענק של 10,000 שקל למשפחה, בעקבות המחווה היוצאת דופן, שכמעט כולם, מלבדך, יודעים להעריך.

One Echoe

New member
תגובה.

עצם העובדה שהם תרמו איברים לבתי חולים בישראל, אחרי שהמדינה היא זו שרצחה את הילד היקר שלהם, מראה על מעשה מוסרי מהרמה הגבוהה ביותר.

ערב רב

New member
אבל האח של האבא גר באום אל-פאחם

וערבים מישראל ומיש"ע נמצאים בתור להשתלות בישראל, אז אין שום בסיס לאמירה הילדותית הזו שלך.

One Echoe

New member
אין שום בסיס

לשטויות שאתה מוציא מהפה(מהמקלדת?) שלך. אתה מנסה לחפש תירוצים למעשה אצילי כ"כ.

ערב רב

New member
קראתי את ההודעות שלך בהמשך השרשור

והבנתי למעלה מכל צל של ספק שאת אכן מכופפת את העובדות למען השגת מטרות פוליטיות, כפי שעשה ח"כ מוחמד ברכה וכמו שכתבתי לנופר.

למעלה