ערבי שהציל ילדים ישראלים.

יוֹאב

New member
בעיניך.

יחי ההבדל הקטן. לאחר מכן תבוא ותשאל מדוע אני קורא לך גזען.

ערב רב

New member
כן, נחשתי שמישהו ייתפס למלה "בעיני"

זו אינה דעתי האישית אלא טענה עובדתית, ואין לה שום קשר לגזענות, הרי דיברתי באותה נשימה על שודדים בכל העולם.

אתה מעז להתלונן על אנשים שנתפסים

לדברים קטנים? במקום שהשרשור הזה יהיה חיובי לשם שינוי הפכת את זה למצב שהקורא התמים בטח חושב שקרה משהו רע.

ערב רב

New member
את מדברת כמו יועצת התקשורת

של ח"כ מוחמד ברכה. אנחנו מנהלים כאן דיונים ענייניים ולא משרתים מטרות פוליטיות של מפלגות כאלה או אחרות או זרמים כאלה או אחרים, לא במיר כיפוף העובדות ולא בכלל.

הדיון הזה באמת יכל להיות נחמד

אם לא היית מכופף עובדות וערכים אבל נו מילא, חשפת את פרצופך בסה"כ ואם אתה שואל אותי, אתה זה שזקוק עכשיו ל"יועץ תקשורת" לשיפור התדמית..

ערב רב

New member
את זאת שחשפת את פרצופך באינספור

הודעות בשרשור הזה שמדברות על "אווירה" ו-"תדמית" וכל מיני דברים שמעניינים רק את מוחמד ברכה ודומיו. כאמור, הפורום הזה אינו במה לפרופגנדה אלא לדיונים לגופן של עובדות.

תראה

יש רק דבר אחד שכמה שאני ארצה ואנסה אני לא אצליח לשנות והוא האנטי שלך כלפי דברים מסויימים אז אני אפילו לא מנסה. אם הצלחת להוציא אפילו מסיפור תמים כזה מילים כמו מחבל, צביעות וחוסר ברירה אז באמת שליבי נכמר עלייך אבל יותר מזה אין באפשורתי לעשות..

ערב רב

New member
שימי לב למלים שלך

את אומרת "סיפור תמים" שזה ביטוי חסר כל בסיס עובדתי. אני לעומת זאת אמרתי מחבל וחוסר ברירה ואלה אמירות שמגובות בעובדות. אני לא יכול לנהל דיון נגד ביטויים כמו "סיפור תמים" כי אין לי בעצם למה להתייחס. אני שב ומזכיר שכתבתי לך בהמשך השרשור תגובה עובדתית ארוכה.

יוֹאב

New member
אתה סותר את עצמך

זה חיקוי, או שההורים של הילד הם הוריו של טרוריסט?

יוֹאב

New member
ומדוע דינו כרובה אמיתי?

אם ייתפס פה מישהו עם רובה כזה, הוא ייכנס לכלא על אחזקת נשק בלתי חוקי?

ערב רב

New member
אני לא מכיר את החוק הישראלי

אבל בעולם המערבי רובי דמה נמצאים מחוץ לחוק והיו אינספור מקרים בהם שוטרים ירו באנשים שנשאו רובי דמה, ובצדק, ולכן הם הוצאו על מחוץ לחוק. רובי דמה גם משמשים לפשע וגם דיני המלחמה מתייחסים לרובה שאינו יכול לירות כאל רובה אמיתי.

One Echoe

New member
באיזו זכות

אתה קורא לו טרוריסט? יש לך הוכחה לכך? באותה מידה, גם אתה טרוריסט.

One Echoe

New member
ועוד הבהרה.

הם בכלל לא ידעו שהם יקבלו כסף, כשהם החליטו לתרום את האיברים.ראה כאן, בפסקה האחרונה

ערב רב

New member
הם לקחו את הכסף

משמע הם סחרו באיברים. אבל מעבר לכך, נאמר שם שהמשפחה התלבטה והתייעצה ממושכות לפני שקיבלה את ההחלטה לרבות עם ח"כים שמכירים היטב את המצב, וכמובן עם מתאמת ההשתלות של ביה"ח, כך שגם אם באד"י מכחישים ספציפית הם לא יכול לדעת אם נודע למשפחה על ה-"מענקים" הללו אם לאו, ובכל אופן, הם לקחו את הכסף.

ערב רב

New member
אבל זו לא הפעם הראשונה שאד"י

נתנו מענק, והאב התייעץ עם גורמים רבים בישראל לפני שהחליט על התרומה, לאד"י אין שום דרך לדעת עם אחד מאלה אמר לו שהוא יוכל לקבל מענק, וכאמור, את הכסף הם לקחו. האב גם אמר במפורש שהוא יודע שהאיברים ינוצלו להצלת חיי יהודים או ערבים, כלומר, כאמור, כל שהוא עשה זה לא להמנע מתרומת משום שיש לא רק אפשרות שערבים יקבלו אותה אלא גם שיהודים. הוא גם אמר שאילו בנו היה בן 18 הוא לא היה עושה זאת מחשש שהאיברים ייתרמו לחיילים, בקיצור, הייתה כאן הרבה מחשבה ושיקול מאחורי ה-"תרומה" הזו.

One Echoe

New member
אוחחחח די כבר.

כמה אתה מבלבל... הוא תרם את האיברים לבתי חולים בישראל, איזה סבירות יש שערבים יקבלו את האיברים?! די כבר להמציא שטויות!

ערב רב

New member
20% מהאוכלוסייה הם ערבים

לרבות תושבי אום אל-פאחם שדודו של המחבל ההרוג גר בה, ומעבר לכך גם ערבים מיש"ע מקבלים השתלות בישראל ונמצאים ברשימת ההשתלות, קרוב לוודאי שגם ערבים מג'נין. והאב אמר במפורש להארץ שהוא ידע שהאיברים ייתרמו "לערבים או ליהודים". אז נכון, הוא לא היה מפלצת ולא החליט לא לתרום איברים גם אם הם אולי יצילו ערבים רק בשל האפשרות שהם גם יצילו יהודים, אבל אין בכך שום מוסריות.

One Echoe

New member
האב תרם

את האיברים לבתי חולים בישראל, כלומר=לא היה אכפת לו לאן האיברים יתרמו. רוב האיברים נתרמו ליהודים, חוץ מדרוזי אחד. שהדרוזי גם יותר מתקרב לצד היהודי מאשר לערבי. האב ידע שהאיברים יתרמו לערבים וליהודים, זה לא מוסריות? תראה לי יהודי אחד שתרם איברים לערבים, אחד. רק אחד. ועוד אחד כזה שהילד שלו מת בפיגוע. קדימה, תראה לי. חתיכת חרא קטן. עלית לי על כל העצבים. אין בכך מוסריות? הילד בן ה10 שלו, ששיחק ברובה בתמימות גמורה, נהרג מאש אזרחית בצה"ל, הוא החליט לתרום את האיברים, ואתה קורא לזה לא מוסריות? זו אחת המוסרית הכי גבוהה שנתקלתי בה. בינתיים אתה הלא מוסרי כאן.

למעלה