אתה טועה. קודם כל לא מבין מאיפה לך שאני גזעני? אני לא אומר שלא, ולא אומר שכן, אבל ממה הסקת מסקנה כזאת? ממה הסקת מסקנה שאני רוצה מלחמה? ושוב, בהחלט יש מה ללמוד לכולם מהמשפחה הזאת, אבל מה שאר הערבים קשורים כאן אינני מבין.
הצד שלנו מתפוצץ באוטובוסים. הצד שלנו מפר הסכמים. הצד שלנו יורה פצמרים וקאסמים על אזרחים חפים מפשע. הצד שלנו מטיף לניצחון על "האוייב הציוני". המנהיג שלנו(שלא חסר לו בכלל) מכחיש שואה. הצד שלנו שורף את דגלי הצד השני,אחרי שהוא מקבל מהם מתנה. הצד שלנו מחנך ילדים מגיל 0 להיות שהידים ולשנוא יהודים. הצד שלנו מפר את האמון שנותנים בו,פעם אחר פעם. אנחנו הרבה יותר גרועים מהערבים...תכלס מה שאנחנו עושים-הגנה עצמית-זה דבר חסר אנושיות.
חשבתי שאת לא מאמינה בתקשורת. מה קרה? פתאום את מסתמכת על התקשורת בנושא כ"כ טעון? בכנסים של ארגוני טרור ברור שתראי הרבה אנשים שתומכים, כי זה כנסים של ארגוני טרור!!!!!!!!!!!! מן הסתם... אז ראית 2 ערביות מקללות, אז? את יודעת כמה פעמים ראיתי אנשים אומרים " הערבים הם חרא, כל הערבים צריכים למות " ? רק בפורום כאן יש לנו כמה " נאורים " כאלה. אני חושב שהצד שלנו הרבה יותר גרוע מהם. עם כל הכבוד לך.
במקום שיש טיפת מים, יש אגם שלם? לי זה נשמע כמו כיסוי יפה למילה הכללה. אפשר גם להכליל עם דברים טובים אתה יודע... ע"פ הגרסא שלך כל התנהגות של פשתיני מעידה על הכל הציבור.