ערבי שהציל ילדים ישראלים.

One Echoe

New member
מי אמר לך

שהבססתי על " כמה הודעות נאצה " ? אני שטוף רעל מאתאיסטים וותיקים? שימי לב כמה זלזול פלטת בהודעה אחת... נופר, כבר דיברנו על זה... הדת עשה לך עוול כפול. היא גם גרמה לך להיות נחותה, וגם להאמין שאת באמת מרוויחה מזה משהו. מספיק לי לראות מהצד איך הדת מתנהלת בשביל לראות שהיא שוביניסטית, ומכיוון שאני לא מאמין בדת או באלוהים, כל הסבר שתביאי לי לא יספק אותי, הדת תישאר שוביניסטית. מבחינתי, חרדים שרוצים שהאישה תשב מאחורה באוטובוס... אין יותר שוביניזם מזה.

One Echoe

New member
תגובה.

חרדי, ציוני דתי, מה זה משנה? זה הכל מתבסס על אותה הדת. --ולגבי האתאיסטים הוותיקים,יש המון אנשים בפורום ההוא שמשמיצים דתיים בצורה מזוויעה ואתה מושפע מהם,כן.-- אל תגידי לי ממי אני מושפע וממי לא. באותה מידה, אני יכול להגיד לך שאת מושפעת מהימין הקיצוני ואת סתם חיה בסרט שהכניסו אותך אליו. אנשים דתיים מתייחסים לנשותיהם כמו לזבל. בעיקר החרדים. חילונים לא מתייחסים לאישה שלהם ככה, אז אל תבלבלי בשכל. אני לא אקרא מאמרים על היהדות, כי זה לא מעניין אותי. אני מסתייג מהדת וזה שהיא שוביניסטית זו עובדה. הכבוד הגדול הזה שאת מדברת אליו זו רק מסיכה לזה שהאישה נחותה ביותר בדת.

spoop

New member
אני לא חרדית!

גיל די! תפסיק לחשוב שאתה כ"כ חכם ומבין הכל. די עם ההתנשאות הזאת! תקשיב לי לרגע-הדת לא שובינסטית! הגברים הדתיים מתחייסים לנשותיהם כמו לזבל? מוזר,לא מזמן התחתנו אצלנו כמה בחורות צעירות,והגברים שלהם מתייחסים אליהם כמו לנסיכות.כבוד הדדי,טיולים ביחד,יש ילדים אז האבא הולך עם העגלה. אל תספר לי על יחס מזלזל בנשים. ואל תסתמך על זה שהחרדים מתנהגים כך. אתה יכול להשוות אותי לרפורמים? הרי זאת אותה דת! אז זהו שלא! יש כאלה שמעוותים את הדת לפני הצורך שלהם. במקרה של החרדים,כדי לשלוט באישה,במקרה של הרפורמים,כדי להיות כמו הנוצרים. וגם העניין עם החרדים הוא הכללה מטורפת,שתיי המזכירות החרדיות שלי באולפנא נשואות,והדבר האחרון שאפשר לומר עליהם זה שמתייחסים אליהן בזלזול,הן אשכרה פמינסטיות כאלה. תבין.אם מישהו הוא שובינסט,זה לא ישנה דת לא דת,בכל מקרה הוא יתייחס לאשתו בזלזול. עובדה שגם אצל החילונים יש המון שובינזם,זאת פשוט מנטליות רעה. תראה זוגות דתיים איזה חמודים הם שהם הולכים ביחד עם העגלות... די גיל,תודה שאתה לא יודע הכל,למה סתם להתווכח?

One Echoe

New member
חמודה את, אני חייב להודות, נופרוש.

את באמת חמודה. באמת זוגות דתיים נורא חמודים, ככה עם העגלות
. מקבל את הטענה שלך שיש הבדל בין דתיים לאומיים לחרדיים.

One Echoe

New member
וכמובן,

שזה לא מבטל את העובדה שהדת היהודית, כמעט כמו כל דת מונותאיסטית אחרת, היא שוביניסטית.

spoop

New member
אני חרדית?

תענה לי!!! אתה יודע טוב מאד שאני ציונית דתית,ולא חרדית. אז גיל תהיה עקבי אוקיי? ולגבי האתאיסטים הוותיקים,יש המון אנשים בפורום ההוא שמשמיצים דתיים בצורה מזוויעה ואתה מושפע מהם,כן. עכשיו בעניין השובינסטיות,אתה לא חייב להאמין בתורה,כדי להבין שהיא לא שובינסטית. זה לא שאני אגיד לך,אתה רוצה לראות שהתנ"ך אמיתי? כתוב בתנ"ך ככה וככה אז הוא אמיתי. זאת לא המטרה שלי. יש לי הוכחות הרבה יותר חזקות. החיים שלי. אני רואה שהדת לא שובינסטית. בחברה שאנו חיים בה,שאנשים רוצחים ומכים את נשותיהם,משתמשים באישה כחפץ,ולא מכבדים אותה כלל על אישיותה,אתה לא יכול להאשים את הדת,שמתנגדת לכל אלו,בשובינטסיות. תקרא קצת מאמרים של יהדות. תראה גיל,אתה לא יכול להתסמך על משפטים "שובינסטים" שנוח לך,אבל לא לא להתייחס למשפטים שמראים על הכבוד הגדול לאישה כי זה לא מתאים לך.

"כל הכובד שמגיע לה"

את יכולה לומר לי, במאת ובתמים, שהדת והמנהגים הדתיים מתייחסים הן לגבירם והן לנשים באופן שווה? ואם לא, מי מהמגזרים זוכה ליחס מכובד יותר? נכון, האישה בתנ"ך נחשבת יותר טובה כי בעצם מביאה חיים בלה בלה בלה בפועל, בתכלס, בשטח מה באמת קורה? התנ"ך הוא אולי הספר השובינסטי ביותר שנכתב אי פעם את יכולה להגיד שאין לך בעיה עם זה אלב את בשום אופן אל כיולה להומר שלא כך הדבר.

spoop

New member
התנ"ך?

אני לא חושבת שהוא שובניסטי... יותר נכון,הוא אל שובינסטי! על מה את מדברת? פילגש בגבעה? אז מי אמר שהוא צדק שעשה את זה? יעל,מרים,חולדה,אסתר,דבורה, וכו...היו גיבורות ודמויות להערצה. התורה משבחת את הנשים.ומנגד מראה מה יכול לקרות אם אישה מנתבת את כוחותיה למקומות שליליים. אישה כשרה עושה רצון בעלה. כפשוטו נשמע מאד שובינסטי נכון? אז זהו שאין בתורה כפשוטו נטו! היו כאלה שחשבו כך,הם נקראו "קראים". אנחנו האורתודוכסים מכירים גם בקיומה של תורה שבעל פה.

One Echoe

New member
אני לא מזלזל בך, אלא בדת שלך.

הדת שלך שוביניסטית. ואל תנסי להוכיח לי שלא, זה לא יעבוד עלי. אני לא פתי של מחבתים.

spoop

New member
קראת את הפירוש?

אני חצופה? תראה איך את מזלזל. העיקר אתה אומר לי לא לזלזל. תקרא את הקישור שהבאתי,ותבין את הפירוש.

One Echoe

New member
אישה כשרה עושה רצון בעלה?

ואת בשיא חוצפתך עוד טוענת שהדת המקוללת שלך לא שוביניסטית?

Rotema3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo39.gif איזה בן אדם מדהים!!

תלמדו!!!!!! תראו איזו אצילות נפש, איזה טוב לב, כ"כ עצוב שרובכם רק מלכלכים עליהם כל היום.

Rotema3

New member
את יכולה לנבוח כמה שבא לך,

כ"כ הרבה פעמים לכלכתם על ערבים בלי לחשוב פעמיים, אל תנסו להצטדק עכשיו. אני אומרת שוב, ת-ל-מ-ד-ו. תלמדו מה זה לחיות ללא גזענות, אפילו שרצחו לך את הילד בדם קר, לא לשנוא, לא להכליל, אפילו שאתה כבוש, מדוכא, אפילו שלקחו ממך את הילד שלך. אתם מזבלים פה בלי סוף, יש הרבה מה ללמוד.

One Echoe

New member
בקשר לדתיים.

הדת היא שוביניסטית, מה שאומר=כל הדתיים הם שוביניסטים. אין פה עניין של דיעה בכלל.

spoop

New member
אני לא נובחת

את לא באמת מצפה ממני לחשוב שכל הערבים כ"כ אצילים ויפי נפש. תסלחי לי,אבל אני בן אדם. ואני רואה איך העם שלי סובל מהפלשתינים,אז אני לא אלך להתפוצץ להם באוטובוסים(למרות שהם התחילו עם התקפות מכוונות על אזרחים) אבל אני אפתח אנטי אמיתי ומוצדק נגד אנשים שנקראים:פלשתינים. אל תמכרי לי את השטויות האלה,שהערבים הרבה יותר מעוניינים בשלום,ושאנחנו רק מפריעים להם,תכלס,כמה פעמיים ניסינו להגיע איתם להסדרים? כמה פעמיים הם הפרו הסכמים,ועברו על כל חוק לחימה מוסרי שקיים? תלמדי את מהמשפחה הזאת,כי בינתיים את זו שמכלילה את הימין כאנשים געזניים,ואת הדתיים כשוביניסטים.(רמז:זה ממש ממש ממש לא ככה.) אז רותם בבקשה תפתחי את העיניים ובמקום להטיף לכולם,תעשי קודם כל חשבון נפש קטן עם עצמך,אם את כ"כ מושלמת.

spoop

New member
יודעת מה?

רק עכשיו שמתי לב שכתבת:"תלמדו". תסלחי לי אבל זאת התנשאות,מי אלו תלמדו? ולמה את לא יכולה ללמוד מזה? אם אני הייתי מנסחת את זה,הייתי כותבת:"אנחנו צריכים ללמוד מהם".

../images/Emo60.gif תלמדו?

סורי אבל את יודעת אנשים טובים יש בכל מקום השאלה היא מה האחוז שלהם. את יודעת למה מדברים עליהם בתקשורת? כי זה דבר נדיר. התקשורת לא תספר לך דברים שגרתיים וזה טבעי. יספרו לך שאדם נשך כלב ולא שכלב נשך אדם, זה האלף בית של התקשורת. אז במקרה הזה באמת כל הכבוד להם אבל מפה ועד ללמוד מהערבים המרחק גדול.

למעלה