ערב טוב אנשים...

tankgril

New member
טוב...

נרגעתי ...

חחחחחחחחחח....

הוא אחלה מארח... קנה לי מלא שטויות (כדי שאני אשמין) לימד אותי איך מתעסקים עם המחשב (כדי שאני לא אשתעמם) ונטש אותי (כדי שאני אתמודד עם עצמי)

באת לעשות פה בלאגן? ../images/Emo8.gif

לא כדאי לך להסתבך עם החבר´ה האופנוענים של חיפה... בעצם כן. מה כבר הם יכולים לעשות לך? הם לא אופנוענים מסוקסים כמו שחושבים.
טל טול, את מוזמנת לבוא (עם הקרימינל השני) למפגשים בחיפה ולהתרשם בעצמך. ולמרות שהם לא אופנוענים מסוקסים נוAה בכל זאת אוהבת אותם.

י´כפרעעעעעעעעעעעע....

אני לא מסתבכת איתם... זאת ממש לא המטרה שלי.... אבל הייתי חייבת להגיב.. זה ממש הציק לי... מה שלומך מלכה?

גרררררררררררר....

אתה חייב להתערב הא... חכה חכה תבוא בבית... איפה האלה...???? איך עובר לך בינתיים סאנשיין?

raistlin23

New member
ואללה הכל טוב!

משמרת לילה אחרונה שלי ויייייייייייייייייייייי :) מה שמעתי את עוזבת?!?!?!?!?! :( ולאיפה נעלמת לי אתמול :( ?

אחלה../images/Emo13.gif

אני שמייחה לשמוע שהכל טוב........... ומשמרת לילה אחרונה אה????????????????
אמרתי שאני עוזבת היות ואני מקבלת פה מחיקת הודעות שממש ממש לא לרוחי ולא לעניין!!! במקום שתמחקנה הודעות מעליבות ופוגעות ואני לא אזכיר ואציין אילו בדיוק...פשוט תרד קצת למטה בהודעות ותראה לבד! אז זה מעצבן,פוגע,וממש ממש לא רלונטי לפורום ולא נאה למנהל הפורום! במידה וגישה זו תמשך....אז פשוט ביי! אתמול הלכתי לישון כנראה......מתי הלכתי בכלל?! לא זוכרת כבר.......אה הלכתי לישון כן!!
מה לעשות שלפעמים עיני בוגדות בי?
LOVE ענת.

raistlin23

New member
חיחיחי

נעשה עצומה - אני את וטנקגירל!!!! :) הרי אנחנו הכי פעילים פה לא ???

כן.....

אנחנו שייכים לקבוצת התמיכה "פעילי פורום חיפה" תמיד נשמח לקבל עוד מתנדבים לאגודה!!! יש מתנדבים נוספים?
LOVE ענת.

מה קרה לך??

כל דבר צריך לבוא אליך במכתב חתום????? זה היה קיים מאז תחילת הפורום רק שלא במודע. התחבאנו מאחורי כינויים סתמיים ומאחורי הודעות זימה
LOVE ענת.

למעלה