הודעות זימה ??? זה ממש מתחיל להישמע טוב :) MUHAHHAHAH
R raistlin23 New member 28/6/02 #43 מנמיך מנמיך.... אבל אני רוצה לדעת איפה בדיוק היה פה זימה ??? רייסט אוהב זימה
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #44 אההההה אני לא יכולה לגלות לך..... את זה תצטרך לגלות לבד רייסט אוהב גם אתגרים??? LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #46 יש לי רעיון אולי אתה תציב לעצמך אתגר וזה יהיה מעניין? מה אתה אומר? LOVE ענת.
R raistlin23 New member 28/6/02 #47 מעניין למי???? כל הכיף יהיה אם את תציבי לי אתגר.. כל החיים אני מציב לעצמי אתגרים - זה מתחיל להיות משעמם....
מעניין למי???? כל הכיף יהיה אם את תציבי לי אתגר.. כל החיים אני מציב לעצמי אתגרים - זה מתחיל להיות משעמם....
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #49 אילו אתגרים... אילו אתגרים אני כבר יכולה להציב בפניך באינטרנט? לך חפש לי אתר מסוים בכמה שפחות שניות?! תהיה קצת יותר ריאלי..... אבל אל תדאג אני עוד אחשוב על זה ויום יבוא..... LOVE ענת.
אילו אתגרים... אילו אתגרים אני כבר יכולה להציב בפניך באינטרנט? לך חפש לי אתר מסוים בכמה שפחות שניות?! תהיה קצת יותר ריאלי..... אבל אל תדאג אני עוד אחשוב על זה ויום יבוא..... LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #51 איפה ההתחלה??../images/Emo13.gif אני ברגע זה מכריזה על פרישתי!!!! אז שיהיה לך ולכולנו לילה מקסים!!!!!!!! וסופשבוע מדהים!! שבת שלום! LOVE ענת.
איפה ההתחלה??../images/Emo13.gif אני ברגע זה מכריזה על פרישתי!!!! אז שיהיה לך ולכולנו לילה מקסים!!!!!!!! וסופשבוע מדהים!! שבת שלום! LOVE ענת.