ערב טוב לכם, יקרים אחדים.....

הממ.. בטח ערבה

זה כבר לערבב את הפלז´ר שבבישול..

sad

New member
הי אחת מהצד

אני שמה לב שיש לך קטע עם בישול תחביב?

מיכל@בר

New member
בני בני ... ברוך שובך...

אצלך עדיין חם כנראה, אז יכולה לשלוח לך בבקבוק אויר הרים קריר ונעים. ומבינה על מה אתה מדבר כשאתה כותב שאתה אוהב את העגמומיות של החורף. גם אני, מאד, למרות המלנכוליה שבה. ושמחה לראות אותך שוב בינינו.

sad

New member
הי מיכל

שמחה לשמוע שנעים לך למרות הכל אני מעריכה את רגישותך להצביע על השיתוק שאחז, אני מזדהה עמו ועם זאת שמחה לקרוא דברים אופטימים לי חם ודביק יש פה אויר מפויח ולח כיין שלך

מיכל@בר

New member
היי חמודה, הייתי מוכנה להעביר אויר

קר לכל מי שיבקש.. וערב טוב כמובן..

sad

New member
ועד שיגיע אויר בבקבוק מעיר הקודש

אני אשתמש במאוורר

שיר ילדימ סתווי

חלפ לו הקיצ חלפ לו ותמ השמש שוכבת לישונ מוקדמ עננ בשמיימ אפור ועלי שלכת אינ -ספור כי סתיו ברחוב וסתיו באויר נצא לקראתו בריקוד ובשיר דמיינו לכמ מנגינה רוגעת ושתערב לכמ שנתכמ לילה

sad

New member
שיר ילדים לילי

ששמעתי היום בהצגה, והעביר בי גל נוסטלגיה טוב, ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה טוב, חושך ירד על הרחוב רק הירח מאיר את אורו הצהוב צרצר מצרצר צרצורו שר לילה טוב!

"אבא סיפור.............

אבא סיפור אני לא יכול לישונ ירח מסתכל לי בחלונ ........ ...............

sad

New member
עוד מעט אני אהיה

גדול יותר מדי אז אבא עוד סיפור אחד ודי..

sad

New member
בכל פעם משהו אחר

לבחירתך: יין, הרבה אוכל, הרבה- וטעים -אני לא אוהבת לבשל, אבל לאכול.... לדבר עם הפסיכולוגית, כשהיא מואילה בטובה לא להיות בחופש לדבר עם מיכל בר, עם אחת מהצד ועם עוד אנשים מופלאים שפגשתי פה לא לדבר בכלל לבכות לצחוק עד דמעות, לספר בדיחות איומות ונראות שמקפיאות את כולם ומצחיקות אותי עוד יותר לשנוא את אמא שלי, לאהוב אותה ללכת לעבודה - לא לחשוב על עצמי לא ללכת לעבודה - לחשוב על עצמי לקרוא ספרים איכותיים לקרוא "לאשה" ללכת לקוסמטיקאית, לספרית ולכל מי שמסכים לעשות לי נעים לבקש שיעשו לי "דיגי בגב" לישון - טוב, זה רק בפנטזיות ללכת להצגות ילדים ל"כבש ה 16" להתחבר לילדותי ולהנות מטיפת נוסטלגיה באוירה של 200 זאטוטים נוטפי אף וזוללי במבה להמנע מכל פעילות ילדותי והרשימה עוד ארוכה...

sad

New member
זו תשובה לאחת מהצד, הילי פשוט

נכנסה באמצע ותכף גם לי יש שיר ילדות ששמעתי היום

benni (mac)

New member
מיק

תודה מיק,את תמיד נותנת את התחושה של "יש לאן לחזור"...
וגם אם לפעמים קר ,רטוב,עגמומי -התחושה נשארת , תודה.

בנימין, אל תיתן למקינטוש לבלבל אותך

עזרא דיבר על ערב שהוא כמו גרב. לא על ערב בקמץ, במובן נעים. עם ערב כזה, שהוא ערב לאוזן ולעין, יש בעייה אחרת כשהוא במקרה ערב עצבני שחתם למישהו ערבות, והוא מקבל התראה מהבנק. פתאום, בבת אחת, הוא כבר לא כל כך ערב, לא לאוזן - בטח לא לעין. ערב צח גם לך!

למעלה