ערב טוב לכם, יקרים אחדים.....

בעיקר בעיקר

עזרא נהייה ז´וז´ו כשמביאים לו את החלאסטרה. מה בישלת היום משהו טוב שעזרא יבוא לטעום?

העיקר הוא

שלא תבוא החלאסטרה. לא בריא לשסתומים של הלב.. והבישול מחר. היום רק אני התבשלתי. ושעזרא יפרט מה הוא אוהב לאכול.

לפעמים

חלאסטרה היא דווקא סוג של התעמלות לשסתומים. לא טוב להשאיר אותם רגועים במצב סטטי כל הזמן. וחלק מהעניין הוא ההפתעה. מה, עזרא עושה פה עכשיו TAKE AWAY לפי הזמנה?

sad

New member
בדיוק מה שאמרתי-

אנחנו דור מזוין עכשיו מעונן

איך שאת מערבבת את האבא עם הבן

שהאבא כתב על הילדה הכי יפה והשוקולד בקצה רמת גן, בהצגה שראית היום. והבן. נו..אבל אין מה לדבר. בסוף גדל יפה. איך בכה להוא למעלה אחרי שהרגו את רבין? ובסוף מה? שר תירגום של אבא שלו על "אדוני המלחמות" של בוב דילן. הופ.. המעגל נסגר.

sad

New member
וואלה סחתין אחת מהצד ../images/Emo3.gif

איך שעשית לי חיבורים ואני אפילו לא הרגשתי שאני מצטטת את אבא ובן קבלי קריצה כפה ידידותי וחיבוק חם חם חם מהתנור שלי שמתחנן להתחמם לפעמים אבל אני בשיטה של עזרא ב- TAKE AWAY דרך אגב מספגטים, סליחה על הפרסום העקיף ריקוטה- עגבניות ותרד והרבה יין-זה מהבית וזה האורור לנשמה להיום

sad אני מוסיפה לכ על "הלאשה"

אני אוהבת...... אני אוהבת -לגעת אני אוהבת-את הפרחימ אני אוהבת -את הריחות אני אוהבת -אנשימ אני אוהבת-אבנימ אני אוהבת-חיוכימ אני אוהבת-את הדמעות אני אוהבת-צבעימ אני אוהבתתתתתתתתתתת אוהבתתתתתתתתתת הכל אני אוהבת בעיקר אני אוהבת לאהוב אני אוהבת -צלילימ אני אוהבת-שקט אני אוהבת -מילימ אני אוהבת-עצב אני אוהבתתתתתתתתת אוהבתתתתתתתתת הכל אני אוהבת נ.ב אני לא אוהבת גלידה

sad

New member
עכשיו כשאני קוראת את זה

היה רוטב, ריקוטה מספיק עגבניות אבל איפה התרד יועמדו ספגטים לדין

benni (mac)

New member
אהלן עזרא

פשוט אחרי שקראתי את הודעתך הזו ,שבה היתה התיחסותך לערבים,ואני כמה שאני זוכר ציינת את המילה "פאשיסט" (ללא כמובן שיפוט למה שכתבת),אוטומטית קפצה לי המילה ערב , בעיקר לעין,לגבי מה שכתבת,לקוראים וקוראות,המקינטוש לא בלבל אותי עד כדי כך...
מזמן מזמן לא קראו לי בנימין...
רק ברשותך ,מעונין להבין כוונתך (ללא גלישה לדיון בענין): ערבים=קוראן,כמו שיהודים=תנך?כלומר רק להבין האם כוונתך שמה שכתוב בקוראן= ערבים? ערב נעים לך , ושבת שקטה ושלווה.

בנימין, עזרא יעשה מה שביקשת

תהיה בכוננות החל מעוד שעה וחצי בערך, תהיה למעלה הודעה קטנה בעניין הזה לכל השבטים, לא רק לשבט בנימין, אולי בסוף גם SAD תבשל משהו לעזרא.

למעלה