ערב טוב
סופשבוע נוסף לפנינו..

י רדן

New member
ערב טוב../images/Emo24.gifסופשבוע נוסף לפנינו..

שקט בפורום.. כולם עסוקים בהכנות לחג? לשבת? ברור שחלק מהילדים מגיע לסופשבוע וחלק נשארים שבת.. וכך גם בחג..

oshiko

New member
שבת שלום

תודה שפתחת את השירשור השבועי. אצלנו - המאסטרו סיים קורס צניחה, קונה את היציאה הביתה במסע 20 ק"מ + אלונקות על החוף.

אשד4

New member
שניהם בדרך...

ערב טוב, אצלי גם הבן וגם הבת בדרך... איזה כיף. הבת צלצלה שרק עכשיו היא יוצאת מירושלים. האוכל כבר מוכן, ומכונת הכביסה לה ממתינה והפלאפון צמוד ומוכן לקריאה, "אמא, עוד 10 דקות אני בתחנה..." ואפילו אם זה יהיה רק בחצות הליל אנחנו מיד בשמחה נזנק... שתהיה לכולנו שבת נפלאה אשד

poli55

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif

אכן שקט אנחנו מתכוננים לשבת הילד יגיע מחר בצהרים לאחר שבועיים נכין מטעמים
ומיד נתכוננן לחג ונראה מה יהיה שבת שלום לכולם

י רדן

New member
|חיבוואצלנו הבת תגיע רק מחר בצהריים

וביום ראשון היא חוזרת לבסיס לתורנות חג.. מאחלת לכולם סופשבוע נפלא..

י רדן

New member
אושיקו בהצלחה לבן שיעבור בקלות את

המסע.. ויגיע הביתה..

poli55

New member
../images/Emo51.gif לך ושתהיה שבת שלום לכולם |דג

שבת שלום לכולם
אני נוסעת לרכבת להביא את החייל ובדרך נאסוף את האחות הקטנה שמחכה לו בגן לארוחת צהרים שהוכנה לפי בקשת הקהל שנה טובה ומתוקה לכולם

שבת של עונג לכל ההורים

. שלי יבוא הביתה רק בערב החג אחרי יותר משבועיים שלא היה בבית .ואחרי כ-7 שעות בדרכים. זה קטע שאותי מלחיץ מאוד -התחבורה הציבורית.אבל אני מתורגלת ,זה ככה כבר יותר משנה.מחכה בקוצר רוח לראות את התיק הענקי שלו עף אל הריצפה ... איזה מראה ניפלא זה. הכי מוזר שאחרי זה הוא מתישב על הספה..והרובה עדיין עליו.אני אומרת לו:"תוריד את הרובה" והוא עונה לי"זו אישתי".ומוריד אותו מיד.

אשד4

New member
זר לא יבין זאת...

מעוז, מזדהה איתך... וזר לא יבין איזה כיף זה לכבס את הבגדים המטונפים כל השבת, ולהסתכל עליו(אצלי גם עליה) שהם ישנים, בדיוק כמו שהיו תינוקות, להגיש או
לכל החברה שבאים לבקר. ולשמוע ולקשקש... שבת מנוחה? הלוואי כל שבת...
אשד

י רדן

New member
אשד, המון מכונות כביסה גם שלה וגם

שלו.. למיין ..לכבס, לתלות, לקפל.. אך אנו עושים זאת באהבה..

י רדן

New member
מעוז, מאוד מבינה את הלחץ מהתחבורה

הציבורית.. אך אין להם דרך אחרת להגיע.. כן התיק הענקי.. מזכיר לי איך ביתי יוצאת התיק יותר גדול ממנה עוד תיק קטן.. ועוד אחד.. טוב בנות נסחבות עם כל הבית ועוד הנשק עליה.. לא ברור איך הם מצליחים ללכת עם כל הציוד הזה על הגב..

runa999

New member
../images/Emo50.gifילד קרבי

שלום לך כשקראתי את מה שכתבת זה הזכיר לי את הבן שלי...הוא קרבי ואינו מוריד את הרובה גם כשהוא אוכל מתוך הרגל...משהו משהו.. מורעל רציני... בכל אופן שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת ושחיילנו יחזרו בשלום לביתם.. כן יהי רצון.. הרבה אהבה ושפע של אור

../images/Emo39.gifשבת שקטה

שבת שלום לכולם. שני החיילים שליסוגרים שבת. לחג יגיע אחד מהם.צריך לראות את חצי הכוס המלאה.מקווה שאת סוכות נחגוג כולם יחד.

למעלה