ערב טוב
סופשבוע נוסף לפנינו..

י רדן

New member
כדאי תמיד להסתכל על חצי הכוס

המלאה.. גין שולחת לך חיבוק ענק..

אשד4

New member
חצי הכוס המלאה../images/Emo24.gif

גין, אז שתהיה לכם שבת שקטה...(או תוכלו להתכונן לחג) גם את זה צריך לפעמים...
שבת שלום. אשד

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום....

שלנו נשאר שבת + חג, כנראה שבחג הראשון נעלה לרמה עם צידנית. טכס הסיום כנראה ביום א' ה-9 לחודש. ולמאסטרו של אושיקו בהצלחה ב"קנייות" ולאלונקה בחוף הים יש להצטייד ב-
ולכולנו שנה טובה וחג שמח

oshiko

New member
../images/Emo51.gifמצפים איתך לטקס

שלח ברכות לתותחן הצעיר מתותחן ותיק.

sim26

New member
אצלי כולם סוגרים שבת

ו2 יהיו בבית בחג. הבכור שהוקפץ שבת שעברה היה בבית יום אחד אחרי 17 יום הוקפץ וסוגר עוד 16-17שבועיים בערך. יהיה בבית רק ביום כיפור. הוא שמח עם זה כי זה מה שהיה לו הכי חשוב. הם שוקלים לתת לאלו שהוקפצו כמה ימים סביב יוה"כ. אני מקווה שכן אני שומעת בטלפון כמה שהוא גם עייף ו גם מרוכז מאוד. אדרנלין!!! הסבתא מגיעה מארה"ב מיום א' עד אחרי יום כיפור. אנחנו רואים אותה פעם בשנתיים!!! אני מקווה שהמצב הבטחוני יאפשר לה לבלות קצת עם הנכדים החיילים. בינתיים אני מנקה את הבית כמו מטורפת. כל החיילים שלי חשבו שיהיו בבית לשבת ואמרו לי שינקו אז אבל כולם סוגרים והכל נופל עלי. אין לי בעייה עם כביסת מדים אבל לנקות אחריהם ככה לא מתאים לי. שבת שלום לכולם ותהנו עם החיילים שלכם שיהיו בבית!

zehava17

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה לכו......לם.שיחזרו

כולם בריאים ושלמים.כל שתבקשו לו יהי.

ima 3

New member
|גם החיילת הבודדת שלנו מגיעה לחג...

גם החיילת שלנו מגיעה סוף סוף הביתה לשבת ולחגים. אצלנו זה קצת שונה ומיוחד שבעתיים כי אנחנו באירופה הרחוקה והחיילת שלנו מגיעה לראשונה לביקור בבית (לאחר כשנה בצבא). אני עוקבת (כמאזינה פסיבית) אחרי הפורום מיום היוולדו ונהנית לשמוע ולהתעדכן. רציתי לנצל את ההזדמנות ולהודות לכולכם על הפורום הנפלא, במיוחד לאושיקו וסמדר שעושים עבודה נהדרת, ולאחל לכולנו שנה טובה והרבה הצלחה ובריאות לילדנו ולכל מהמשפחות.

poli55

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה ומתוקה ../images/Emo66.gif

שלום רב כל הכבוד לכם
ולחיילת שבאה לשרת ולהיות רחוקה כל כך מהורים
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה ותהנו מהביקור של הבת בברכה פולי55

mikkush

New member
שבת שלום לכולם

בהצלחה אושיקו לבן וגם לבן של טנצר. הבן בדרך הביתה מהבוקר , מגיע מהדרום הרחוק מאד, מחכה לטלפון שנגיע לאסוף אותו. ארוחת צהריים כבר מוכנה וגם המיטה . הוא לא היה בבית 21 יום ולא יהיה גם בראש השנה. הכנתי עוגת דבש לצייד אותו ואת החבר'ה שנשארים בבסיס. מתוכנן לא להגיע גם ליום כיפור וסוכות. סופ"ש נעים לכולם עם הילדים או בלי. שנה טובה, שקטה, מלאת הצלחות לבנים/בנות ולמשפחות.

י רדן

New member
מיקמיק..שיהיה לכם סופשבוע נעים

עם הבן שלא ראה את הבית הרבה מאוד זמן.. תפנקו אותו.. כי אני מבינה ששוב ביום ראשון הוא יוצא לתקופה די ארוכה.. מבקשת את המתכון של עוגת הדבש במידה ולא קשה לך.. תודה..

oshiko

New member
ברוך בואך לפורום ../images/Emo24.gif

יציאה קצת ארוכה הביתה, אני מניח ... שיהיה לה בהצלחה בתפקיד.

ima 3

New member
חופשה ארוכה.. אבל לא מספיק..

אמנם מגיע לה חודש בשנה, אבל היא מסתפקת בשבועיים (וגם זה רק בגלל שבמילא עם החגים היא לא מפסידה יותר מידי ימי צבא) קצת מורעלת הילדה.. אבל אין לי ספק שזה עדיף על המצב ההפוך! היא נחתה הבוקר, הלכה לאסוף את האחים שלה מבית הספר וכבר יצאה לפגוש חברים.. לפחות לי אין כביסה

י רדן

New member
ima3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה לפרום

איזו שמחה שהבת מגיעה הביתה אחרי תקופה כל כך ארוכה.. שתהיה לכם שנה טובה והרבה הצלחה לבת. ובואי קחי חלק בפורום הנפלא הזה.

י רדן

New member
הבת הגיעה מאוד עייפה .. ועדיין לא

פרקה את התיק שמלא בכביסה כמובן.. ואני ברגע של הפוגה.. בין הבישולים וההכנות לקראת ארוחת הערב..

oshiko

New member
אני מבין שהרגשה יותר נוחה עכשיו ...

בקשר לקונפליקט. מתי הבחור יוצא לקק"צ? בעדינות עם המקרר ...

למעלה