היא מגישה "יוצאים לאור" בגלצ בשעה שש בבוקר.
L limors2 Active member 17/7/06 #102 לכן אני לא מכירה אותה!../images/Emo54.gif לא השעה, הגלצ למרות שהשם שלה מוכר לי. בטח נתקלתי בו פעם בפורום...
לכן אני לא מכירה אותה!../images/Emo54.gif לא השעה, הגלצ למרות שהשם שלה מוכר לי. בטח נתקלתי בו פעם בפורום...
ג גינגימניה New member 17/7/06 #103 אני בלי גלגלצ עכשיו, אני מעדיפה ל להאזין מהטיוי, וביינתים אני מקליטה לאחותי סדרה "עקרות בית נואשות".
L limors2 Active member 17/7/06 #104 זאת סדרה טובה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif איזה עונה? ותכף אחזור. אני הולכת לנסות למצוא אוכל
זאת סדרה טובה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif איזה עונה? ותכף אחזור. אני הולכת לנסות למצוא אוכל
L limors2 Active member 17/7/06 #106 לא מצאתי. ואוף.../images/Emo54.gif הבוס שלי השאיר לי הודעה שאם אני רוצה חופש מחר שאני אודיע לו. אז התלהבתי. כי אני שונאת חופש וזה אז התקשרתי אליו והוא אמר שזאת הייתה טעות אולי כי יש לי כבר חופש בחמישי אבל עדיין הלכתי לי לראות משהו. לילה טוב!
לא מצאתי. ואוף.../images/Emo54.gif הבוס שלי השאיר לי הודעה שאם אני רוצה חופש מחר שאני אודיע לו. אז התלהבתי. כי אני שונאת חופש וזה אז התקשרתי אליו והוא אמר שזאת הייתה טעות אולי כי יש לי כבר חופש בחמישי אבל עדיין הלכתי לי לראות משהו. לילה טוב!