איזה שיר יפהפה יש עכשיו- פשוט מקסים
L limors2 Active member 17/7/06 #55 ../images/Emo45.gifאבל השירים שלהם ככ מדכאים../images/Emo54.gif ... CRUSH זה אחד מהשירים הכי מדכאים ששמעתי... בכלל:|
../images/Emo45.gifאבל השירים שלהם ככ מדכאים../images/Emo54.gif ... CRUSH זה אחד מהשירים הכי מדכאים ששמעתי... בכלל:|
M McCriminal New member 17/7/06 #70 הדרושששש חולים עליך ../images/Emo24.gif תעשי לי Tragedies! חח סתם ביום כזה זה ממש לא ראוי... אני גר בחיפה ומדכא פה, כולם בורחים, רקטות נופלות, ותאמיני לי שהשידור שלך גורם לי שעתיים של חיוך, ולשכוח כמה שאפשר מהמצב הנוראי. באמת תודה ענקית, תני איזה איזכור לחיפה קטנה בקשה
הדרושששש חולים עליך ../images/Emo24.gif תעשי לי Tragedies! חח סתם ביום כזה זה ממש לא ראוי... אני גר בחיפה ומדכא פה, כולם בורחים, רקטות נופלות, ותאמיני לי שהשידור שלך גורם לי שעתיים של חיוך, ולשכוח כמה שאפשר מהמצב הנוראי. באמת תודה ענקית, תני איזה איזכור לחיפה קטנה בקשה
A a b u y a New member 17/7/06 #74 וואי../images/Emo178.gif אצלנו נכנסים למקלטים אבל לפי שעה לא נחתו פה קטיושות(זו הסיבה שאני שאנן).
ג גינגימניה New member 17/7/06 #61 שירים שמעודדים או אמורים לעודד הם שני שירים של בועז שרעבי-לתת והלוואי שירים בהחלט ראויים להשמע היום בגלגלצ..!!
שירים שמעודדים או אמורים לעודד הם שני שירים של בועז שרעבי-לתת והלוואי שירים בהחלט ראויים להשמע היום בגלגלצ..!!
L limors2 Active member 17/7/06 #72 את צריכה להתגאות בזה!../images/Emo54.gif לוידת למה. אבל שמעתי לפני כמה ימים שיר שלו והצפצופים הגבוהים עיצבנו אותי יותר מידי אז העברתי בחלחלה. ואני חושדת שזה בהשפעתך פעם אהבתי אותו
את צריכה להתגאות בזה!../images/Emo54.gif לוידת למה. אבל שמעתי לפני כמה ימים שיר שלו והצפצופים הגבוהים עיצבנו אותי יותר מידי אז העברתי בחלחלה. ואני חושדת שזה בהשפעתך פעם אהבתי אותו
L limors2 Active member 17/7/06 #62 באיזה פרסומת היה תשיר הזה?../images/Emo54.gif פלאפונים, שיחות לחו"ל, או מרק? למה מרק. לוידת. אבל אני זוכרת שהיה אותו בפרסומתף וכל פעם שאני שומעת אותו אני שוברת תראש על באיזה פרסומת הוא היה....
באיזה פרסומת היה תשיר הזה?../images/Emo54.gif פלאפונים, שיחות לחו"ל, או מרק? למה מרק. לוידת. אבל אני זוכרת שהיה אותו בפרסומתף וכל פעם שאני שומעת אותו אני שוברת תראש על באיזה פרסומת הוא היה....
ג גינגימניה New member 17/7/06 #71 הדר..מידע נוסטלגי ממתי המצעד אחד אחד בגלגלצ? {מאיזו שנה} ונכון שבשנות ה98-7 היו את הספייס גירלז,היי פייב ובקסטריט בויז ??
הדר..מידע נוסטלגי ממתי המצעד אחד אחד בגלגלצ? {מאיזו שנה} ונכון שבשנות ה98-7 היו את הספייס גירלז,היי פייב ובקסטריט בויז ??
ג גינגימניה New member 17/7/06 #75 לא יודעת מצעד שהיה בגלגלצ והיה גם 20 מקומות של שירים ישראליים ובינ''ל. אוףף לא זוכרת קיצר *סנילית סופית*
לא יודעת מצעד שהיה בגלגלצ והיה גם 20 מקומות של שירים ישראליים ובינ''ל. אוףף לא זוכרת קיצר *סנילית סופית*
L limors2 Active member 17/7/06 #77 התכוונתי אם את מדברת על המצעד../images/Emo54.gif ממתי שהוא התחיל בגלגלצ (מצעד לועזי) או ממתי שהם התחילו אותו במתכונת של "אחד אחד"?
התכוונתי אם את מדברת על המצעד../images/Emo54.gif ממתי שהוא התחיל בגלגלצ (מצעד לועזי) או ממתי שהם התחילו אותו במתכונת של "אחד אחד"?
ג גינגימניה New member 17/7/06 #79 חחח מתי זה התחיל בכלל חחחחחחחחחח שהדר תספר לנו..זה מעניין אותי את התגלגלות העניינים.
M McCriminal New member 17/7/06 #78 לימפפ ביזקיטטט- אחד המדהימים שיש!!! Behind Blue Eyes שיר כל כך מרגש וכל כך נכון... מדהים