ערב עם ריצ'ארד בנדלר

דן דן2

New member
כמה הייתי מוכנה לשלם?

המממ..... ועוד בדולארים... מצאת לך את מי לשאול. ושני מפגשים אחלה מבחינתי.

הבנת למה אי אפשר להביא

את בנדלר לארץ?? מעט האנשים שמספיק מודעים למה גודל המתנה שיקבלו ויהיו מוכנים לשלם. אני יכול לומר לך שאם הוא מגיע לארץ, אני לא יודע מאיפה אבל אני אמצא את הכסף ללכת לפגוש אותו! מיקי

PreDirector

New member
רצית מתנה??

בנדלר בסקוטלנד בנובמבר ב2 סמינרים רצוף . NHR & shamanic states http://www.meta-nlp.co.uk אני לוקח חופש מהכל וטס..הזדמנות פז

אז רק לידע כללי שלך

א. פגשתי אותו ב. השתתפתי בקורס Master Prac. שהוא העביר ביחד עם פול מקננה, מיקל ברין וג'ון לאוואל. ג. מה הקשר אליו??? דיברתי בהקשר לאנשים בארץ! אין פה מספיק פוטנציאל (עדיין) להביא את בנדלר לארץ... מיקי

דן דן2

New member
ואם תתרגם פוטנציאל למספרים?

כמה אנשים? כמה כסף? ואגב אתה צודק, זה נושא שאני בהחלט עובדת עליו... רק שבניגוד לבנדלר אני לא מאמינה שאפשר ליישם שינוי מהיום למחר, אני מאמינה בשינוי הדרגתי.

הערכה שלי

כדי להביא את בנדלר לארץ ל1 או 2 קורסים צריך לפחות 300 איש בחדר ושכל אחד משלם בסביבות ה 10-15 אלף שח מינינום! מיקי

מממ... לא מה ששאלתי

אני רציתי לדעת על סמך מה ההערצה העיוורת אליו, עד כדי כך ש"תמצא את הכסף" איך שלא יהיה כדי לפגוש אותו? גם אני פגשתי אותו ולא פעם אחת. הרושם שלי ממנו היה אחרת לגמרי, מה גם שיצא לי לשמוע אותו מתוודה על אינסוף שקרים שהוא מכר במשך השנים. אין לי סלידה אליו, חלילה, אני באמת חושב שהוא עשה עבודה מדהימה עם NLP, אבל הדרך בה הוא לקח את רוב הקרדיט על העבודה הזו היא דרך שגויה. הדרך בה הוא מכר שהוא "מתמטיקאי" או ד"ר למתמטיקה, זה משהו יוצא דופן. מה עוד, שהסיפורים שלו על כך שהוא התעמת עם פסיכיאטרים בשידור חי בטלויזיה והוכיח להם שהוא מרפא פוביות בעשר דקות - אין שום תיעוד. אנתוני רובינס מספר סיפורים דומים, רק שבמקרה שלו יש תיעוד די עקבי על כמות ההצלחות והכשלונות שלו בשידור חי. והכשלונות, לפחות בתחילת דרכו, עוברים את ההצלחות. פעם האמנתי שבנדלר הוא אכן גאון. את האמונה הזאת שוכנעתי מרובינס. היום ממש לא. ובכנות, אני לא חושב שיש סיבה ממש טובה להעריץ אותו, אבל זאת זכותך המלאה. אם הוא תרם לחייך ברמה כל כך גבוהה, אז בהחלט מגיע לו. ולפני שמישהו פה מאשים אותי בהתמרמרות (חחח, מצחיק אותי אפילו לחשוב על זה), אז שתדעו שאני בהחלט תומך בהבאת בנדלר לארץ (ולו רק כדי שיידע שאף אחד כאן לא קונה את הסרטים שלו, אבל כולם ראו), ובכיף אצטרף למפגש - מזמן לא עצבנתי trainer. תסלח לי, מיקי, אבל אני מתנגד מושבע של תופעת הזומבי ב NLP, ואם בנדלר עדיין דבק בדברים שאמר לפני 6 שנים בסמינר, גם הוא כזה. אני מקווה שאתה מבין.

יש דברים בגו

יחד עם זאת, עד כמה שהבנתי הוא ממשיך להתפתח... וגם אם הוא משקר (ואני מקבל את מה שאתה אומר) עדיין האנקדוטות שלו מראות לך אפשרויות לא קטנות... יש לך את הספר time for a change (אם אני לא טועה) הוא גם מצולם בוידאו - אף על פי שאני לא מצאתי אותו עדיין. ולא בהכרח הערצה עיוורת אל האיש כמו אל פועלו ואל האופן שבו הוא עובד.. ידוע לי שלא פעם הוא שינה את המנגינה שלו - לדוגמה six step reframe הוא כתב את זה כספר NLP, ושנים אח"כ הוא התכחש לספר הזה כספר NLP.. ויש עוד ועוד.. טוב מאוד שאתה מתנגד מושבע לאפקט הזומבי - זה מה שקורה גם עם כל ה motivational speakers בעולם כגון טוני רובינס למיניהם השונים...
תמשיך להנות ולשחק את תפקיד פרקליט השטן (-; זה מעמיד אותנו על בהונותינו מיקי

PreDirector

New member
השקרים הם חלק מהתקשורת שלו

זה לא שקרים בדיוק ,הוא מעביר את המסרים שלו דרך הרבה שכבות של תקשורת ,לא מילולית ,עקיפה ,מטאפורית ועם עוד הרבה תבלינים . תאמת בהתחלה בכלל לא התחברתי אליו ,רק כשהתחלתי להבחין באיכות המסר שהוא העביר בתור מטרה סופית וכמובן אחרי שלמדתי DHE NHR ואת כל דרכי התקשורת שלו הצלחתי לפענח ... כל הסיפורים המוגזמים עם הפסיכולוגים אלו פשוט לולאות על גבי לולאות שנועדו ללמד מסרים בשיטת למידה לא מודעת ,הוא מסביר את זה טוב בDVD החדש שלו 30 YEARS OF NLP גם הבנתי את עניין התיפוף שלו עם הרגל..

PreDirector

New member
../images/Emo13.gif בפריסטייל עם קבוצת תרגול קטנה

רק בנובמבר אני מקווה שיצא לי לטעום סמינר אמיתי... נלפ=מודלינג DHE="כפתורים במוח" NHR=שליטה בסטייטים(זה המילה הכי טובה שהצלחתי למצוא)

הזמנו ורוד משעשע וטורקיז עמום

הצבעים תקועים במכס, אבל מבטיחים שיגיעו בקרוב.. מיקי

drshy

New member
לצערי גם אני כנראה לא אוכל לבוא...

אולי הגר ואני נארגן משחק גומלין!!

hilako

New member
אני בפנים

אם אפשר לקבל פרטים על מקום מדוייק ושעה תודה

ita101

New member
ציטוט שלך

"תזכרו איזו תחושה טובה יכולה להיות לכם אם תהיו בזמן להתחלה, תראו את הכל בלי לפספס שום דבר ולא תרגישו את תחושת הפספוס שתגיע בדיוק שתי דקות אחרי שאיחרנו למקום כל שהוא!" רציתי לדעת למה היית צריך להוסיף את זה? :) תודה איתמר

קודם כל כל הכבוד על השאלה

עכשיו בוא ננתח את זה ביחד... מה חווית מזה? מה חשבת? מה אתה חושב הייתה כוונת המשורר מאחורי המשפט המוזר תחבירית הזה? מיקי

למעלה