ערב עם ריצ'ארד בנדלר

ita101

New member
זה המעט שיכולתי לעשות :)

אני ממש מתחיל אבל זה נשמע כמו שימוש בטכניקה מסויימת שמלמדים בNLP או דימיון מודרך. האמת - סתם ככה זה נראה לי משפט מיותר. לפחות לי... אני לא אוהב לאחר :) גם מצד השלילה וגם מצד החיוב - לא אוהב להפסיד דברים טובים, ואוהב לחוות דברים טובים. מה היתה כוונת המשורר אני לא יודע ולכן שאלתי. יש הרבה תיאוריות שאני יכול להעלות אבל אני מעדיף לשאול את המקור. אני מניח, שעם קשר או בלי קשר למשפט שכתבת, היית רוצה שאנשים יגיעו בזמן. חוץ מזה עלי לא משפיע המשפט כי גם ככה אני לא מתכוון לאחר... אם התכוונת שאנשים לא יאחרו אולי היה טוב יותר לומר פשוט - "אנחנו נתחיל בזמן. לא רבע שעה אחרי. אז נא להגיע בזמן. מי שרוצה להקדים קצת - מוזמן." :) עכשיו תורך לומר למה התכוונת (אם בכלל) שלך איתמר

DevilJin

New member
תאמת

התיאור של מיקי שיכנע אותי יותר. אוטומטית נזכרתי במקרים בהם אחרתי ומה הרגשתי, והחלטתי שאני לא רוצה להרגיש זאת שוב... הכוונה היתה די שקופה...

אולי?

אם נזכור איזו תחושה טובה יכולה להיות לנו אם נהיה בזמן להתחלה באיזה מובן? לדוגמא: עכשיו אם פשוט נהיה ב 'זמן להתחיל XXXX' X= לראות תסרט X=להרגיש טוב

Bee2004

New member
שלום, אני חדשה בפורום :)

אני גם מנחה ב-NLP, ואשמח להצטרף לצפייה בסרט, יחד עם עוד חברה - מקווה שזה עדיין אפשרי
אם כן, אשמח גם לדעת היכן זה יהיה.

למעלה