ערב צח

Freler

New member
ערב צח

מס' שאלות ככה לעביר את הזמן: 1) איפה אפשר להשיג את הספרים של טרי פראצ'ט? 2) עם איזה ספר צריך להתחיל? 3) האם לכל הספרים יש תרגומים? כי אין לי כח לקרוא ספרים שלמים באנגלית פשוט 4) למישו יש מושג אם אני יכול להשיג מאיפשהו את המשחק דיסקוורלד 2 לפלייסטיישן או למחשב? תודה

Athaclena

New member
ערב זך

1) בצורה מפתיעה, בחנויות ספרים. אפילו יד שניה לפעמים. 2) אפשר עם הראשון-ראשון, או עם הראשון של אחד התת-סדרות, או עם מה שבא לך. ומתוך כל כתבי טרי: בשורות טובות! 3) לא. היום הייתי בחנות והיו שם 10 ספרי עולם-הדיסק בעברית, יש גם עוד כמה מתורגמים שלא מהסדרה 4) אין לי שמץ של מושג, sorry ועכשיו שאלות אליך: מי אתה? מה נשמע? אילו ספרים קראת? מה מביא אותך לפה? האם היית רואה את הקומדי סטור? למה לא לקרוא באנגלית? לילה טוב

Freler

New member
תשובות

אני בחור מסויים שכזה, אצלי בסדר, לא קראתי אף ספר (זה למה שאלתי בכלל), הביאה אותי לפה העובדה שראיתי היום את סול מיוזיק ביסבבה ונזכרתי ששיחקתי במשחק אז ושזה נורא נורא מגניף אז לקחתי החלטה שאני רוצה לקרוא תספרים, הייתי רואה קומדי סטור כשהייתי קטן ואני לא זוכר, ואין לי ממש לקרוא באנגלית, אני פשוט קורא לאט ואם אני אקרא באנגלית אני אקרא אפילו יותר לאט

Athaclena

New member
מה זה סיסטם אוף א דאון?

לא ידעתי שיש פורום כזה בכלל. ואתה באמת בן 103? סוף סוף מישהו שיותר מבוגר ממני בפורום...
אני נותנת לך ציון 98, ירדו לך 2 נקודות כי לא קראת אף ספר של טרי פראצ'ט
. תקרא, תגיש לי ערעור והציון יעלה. לקרוא באנגלית זו הדרך הכי טובה לקרוא מהר באנגלית. או אם הסתבכת - ככל שתקרא יותר, כן תקרא יותר מהר. ראית את כל סול מיוזיק? איך היה? אני מקווה שתשאר כאן בפורומינו הקט ותדבר איתנו על שטויות. כמו שאולי שמת לב, יש לנו קצת מחסור בכח אדם, ראה את עצמך כמסונג'ר.

Maladict

New member
החלסטרה של מלדיקט

אתה יכול למצוא את המשחק האחרון בסידרה בבאג ואת השאר בקאזה, תתחיל עם ``תרועת המוות``

Athaclena

New member
בשורות טובות קודם!

ישר אחר כך תרועת מוות ואז איש הקציר, אבל להתחיל מבשורות טובות. אמרתי להתחיל מבשורות טובות! עכשיו תהיו טובים ותעשו מה שאומרים לכם

ויימס

New member
תתחיל מצבע הכשף!!!

"לא, שיתחיל מאחיות הגורל!" "אור מופלא!" "שומרים שומרים!" "פירמידות!" (סתם בדקתי אם שמתם לב) אבל באמת, אל תקשיב להם, תתחיל מצבע הכשף.

The Mad Hatter

New member
להתחיל מ"תרועת מוות"!

סתם, הרגשתי צורך להשתתף בויכוח. P: למרות שלדעתי זה באמת הספר המושלם להתחיל לקרא ממנו, אבל מי שואל אותי? >_<

Maladict

New member
אור צודקת

ומי שלא מסכים איתה יש לו עסק איתי, הוא יזכה לנשיכה ממני

Maladict

New member
אור צודקת

ומי שלא מסכים איתה יש לו עסק איתי, הוא יזכה לנשיכה ממני

Maladict

New member
מגבת

החברה ב`בשורות` אפילו לא יודעים איפה המגבת שלהם

Athaclena

New member
נו, אז הם לא hoopy froods.

הם שרדו בכל זאת... וכמה מהם כל כך מסודרים שהם בטח יודעים בכל זאת, כמו wensleydale ואבא של אדם. וזה עדיין ספר מעולה, כמו ספר מסוים אחר (המ המ). רגע אחד, גם אלה בתרועת מוות לא יודעים איפה המגבות שלהם! אף אחד בעולם הדיסק לא יודע! אתה יודע איפה שלך? אני קיבלתי פעם מתנה 2 מגבות (קטנות) שרקום עליהם don't panic באותיות גדולות ומאירות פנים (או שלא, זה היה בדיוק אותם אותיות שתמיד עושים איתם רקמה על מגבות). נכון froody?

Maladict

New member
froody indeed

אין בעולם הדיסק מגבות!!! ואני יודע איפה המגבת שלי! וגם הפיטרינים והסארטן במבוך

Athaclena

New member
מה זה לכל הרוחות

פיטרינים וסארטן במבוך? אתה בטוח שאין מגבות? אני הולכת לבדוק את זה! הנה, נזכרתי - יש מגבות! באחד מספרי מוות, סול מיוזיק נראה לי, סוזאן הולכת לבית של מוות ובאמבטיה שם יש מגבת שחורה גדולה וקשיחה שמרותכת למתלה שלה, ומגבת מסמורטטת ששייכת לאלברט ויש עליה ymca (טוב, פארודיה של זה, לא בדיוק YMCA). אז so there!!! דוקא חשבתי לחפש בHOGFATHER כשרידקולי עושה אמבטיה באמבטיה שג'ונסון עיצב. ועכשיו נזכרתי שבאמת גם שם יש מגבת: הוא זורק אותה על הverruca gnome. הא!

ויימס

New member
מגבות וסארטן

סוף סוף יש ספר שאת לא מכירה ואני כן! פיטרינים וסארטן זה מין יצורים דמויי אדם בעלי כוחות קסם (הם משתמשים ברונות, הפיטרינים מקעקעים אותן על גופם,הסארטן מציירים אותן באוויר). לפני שנים הסארטן החליטו שהפיטרינים רוצים להשתלט על העולם, חילקו אותו לארבעה עולמות וכלאו את הפיטרינים במבוך, כעת פיטרין בשם האפלו נמלט ויוצא לחקור את העולמות כדי להכין את הקרקע לכיבוש הפיטרינים. הידד! הוא פוגש כל מיני אנשים, אלפים וגמדים, וזאת סדרה ממש ממש ממש ממש מעולה ומעניינת. לקרוא ומהר! גם בראינוע, כשהאלכימאי יוצא מהבית המפוצץ אחרי שהוא גילה את האוקטו-חרטה-ברטה הוא אומר שהוא מחפש מילה שאיזה איש אמר אחרי שהוא יצא מהמקלחת (אאוריקה), ומישהו אומר לו, "'תביאו לי מגבת'?"

Maladict

New member
אני חושב אחרת ../images/Emo96.gif

בלגראת' נראה לי היה סארטן בכל והחברה הרעים שם היו פיטרינים ובכלל אני רוצה את הכלב!!!!!!!!!

ויימס

New member
מה זאת אומרת בלגארת'?

אתה מנסה לשטות בי או לבדוק את עירנותי בכך שאתה מכניס פתאום את הבלגריאד לדיון?
החבר'ה הרעים? זאת אומרת- דרקוני הנחש? הם לא היו פיטרינים! למה אתה חושב שהם היו פיטרינים? זה לא יפה...

Maladict

New member
דרקוני הנחש נגד דרקוני פריאן |זהירו

לא לא הם בכלל לא היו שם בלגראת' בכלל היה צריך להלחם בסטהרהד. אבל איזה פרסי מכר לו שטיח מקולקל עם נשמות אפלות. בסוף הוא מצא את עצמו בקרנבל הפחד

ויימס

New member
../images/Emo98.gif

אבל אז המרקיז דה קאראבאס בא והציל אותו מקיטיארה, זה בספר 'דרקונים של ממטרי חורף'. כמובן שבספר ההמשך בלגאראת' נהרג על ידי אסלן... ואז טרן הנודד וגורג'י הביאו את הנבל של בריזה האלפית השחורה, ובכך החזירו אותו לחיים. ...נו, זיהית את כולם?

למעלה