ערב צח

Maladict

New member
את בטוחה ../images/Emo35.gif

את בטוחה שלא רקום שם? emc2? יענו e=mc2?

Athaclena

New member
don't panic יותר מגניב.

גם 42 זה יותר מגניב. בכלל, זה אחלה מספר...

Maladict

New member
אין כמו |666|

ובכלל מספרים זה דבר נחמד אפשר לאותת אותם אפשר לאכול אותם בעצם אפשר לאכול אותיות c is for cookie thats good enough for me c is for cookie thats good enough for me a cookie with one bite out of it looks like a C a donout with one bits out of it also looks like a C but its not as good as a cookie a moon sometimes looks like a C but you cant eat that

Athaclena

New member
מאיפה אתה מקריץ את השירים האלה?!

הם מה זה מוזרים... ומה הקשר בין מספרים ל-C?

Maladict

New member
ססמי סטריט ../images/Emo80.gif

אין קשר והשיר הזה מססמי סטריט קוקי מונסטר שר את זה מאוד משעשע

Athaclena

New member
עוגיפלצת חמוד!!!

תמיד בפסח אני אוכלת מצות עוגיפלצת-סטייל. זה ממש כיף, יש מלא פירורים בדיוק כמו שצריך להיות. אני ראיתי את רחוב סומסום בעברית...

Death of Rats

New member
אבל לא דיברתי בכלל ../images/Emo12.gif

אתה מתכוון לליאת? אם כי גם אני בעד להתחיל מ"תרועת מוות". זה הספר הכי טוב כדי למכר חדשים לסדרה.

DviRincewind

New member
עדיף "מעשי קסמים"!

זה הספר הראשון שקראתי ואני עדיין חושב שהוא מדהים!

ויימס

New member
נכון, מעשי קסמים באמת יפה.

זה אחד מהספרים עם סתמרוח שעוד היו בעלי משמעות, בהם קורים דברים לעולם ולדמויות שאומרים משהו בנוגע לאנושות, והמכשפוף מציל את העולם ובדרך לומד משהו על עצמו (שהוא בוודאי ישכח עד הספר הבא), ולא סתם הולך לאיבוד (באוסטרליה) וכל מיני אנשים רוצים להרוג אותו, כמו הספרים היותר מאוחרים. אני זוכרת שממש אהבתי את הקטע שנייג'ל וסתמרוח בארמון והם רואים שני מכשפים שהרגו כמה אנשים, ונייג'ל מזועזע, ובסוף סתמרוח מתעצבן ואומר לו משהו כמו, "אולי תשתוק כבר??? איך אתה חושב שאני מרגיש? גם אני מכשף!" נייג'ל אומר, "טוב, אז אתה תהיה בסדר." ואז סתמרוח מרביץ לו ואומר שעד עכשיו הוא שרד רק בגלל שלא היה חשוב מספיק כדי למות, אבל עכשיו כשכולם שונאים את המכשפים, כמה זמן הוא חושב שהוא ישרוד??? "חתיכת אידיוט, כל מה שאתה צריך לעשות זה להפסיק ללכת עם הגלימות והכובע. אתה חייב להודות שלהסתובב עם המילה 'מחשף' רשומה עליו זה רמז די עבה." "אתה לא מבין, מכשף זה לא משהו שאתה עושה, זה מה שאתה. אם לא הייתי מכשף, לא הייתי שום דבר..."

Freler

New member
אמממ

הכוונה היא למשחק דיסקוורלד: נויר, או דיסקוורלד: מיסינג פרזומד?

Freler

New member
אה את נויר אני לא צריך

אני רוצה את מיסינג פרזומד

למעלה