ערב קרבות של "הזירה" 4.6.2005

ערב קרבות של "הזירה" 4.6.2005

מכוון שאי אפשר לנעוץ את השירשור הקודם אחרי 72 שעות והוא נעלם... להלן הסיבוב השני.... בתאריך 4.6.2005 (מוצ"ש) יתקיים אירוע מס' 25 של "הזירה" NIGHT OF CHAMPOINS ברעננה רחוב פרדס משותף פינת משה דיין - תחילת האירוע 19:00 בערב. כרטיסים מוזלים 70 ש"ח ניתן עכשיו להשיג בכל המועדונים המשתתפים+ בחנות דו קרב+ בחנות בש-גל+ אצלי יניב 054-7907979, אצל רענן טל 057-7303179 בערב קרבות אגרוף מקצועני, קיקבוקס, קראטה, ו FREE FIGHT יניב

Black Cobra

New member
פישר הרשימת קרבות זה .......

סדר העלייה של הקרבות פחות או יותר או שזו רק רשימת קרבות?

Black Cobra

New member
אאאהה ותגיד יהיה גם מופע ראווה

כמו פעם בימים היפים שאלון רצון שובר קרשים ובלוקים או הצגת קטאה כל שהיא או כל דבר אחר אגב אולי במופע ראווה זה ההפתעה?

mordi glam

New member
מופע ראווה

בהיתייעצות עם רותם וראנן כל אירוע של קרבות הזירה תהייה פינת הקרקע כל פעם ניקח מצב מסוים ונלמד כמה תרגילים ההדגמות על ידי אילן תורג'מן ואנוכי

garey

New member
בהצלחנ לכולם על השקעתם ../images/Emo23.gif

והעיקר ללוחמים למאמנים לשופטים ערב מהנה ומוצלח , ג'רי מזרחי

der bomber

New member
בקרבות של ליגה שניה יש בעיה

יש ילדה בגיל 13 שנים מה עושה קרב עם בחורות בגיל 20 ? איך מותר עושה דבר כזה ? לא טוב, מסוכן לילדה.

איך עושים הילדים....../images/Emo6.gif

לא מגלה ולא מגלה... נא נא נא נא נא.... רמז זה משהו כבר עשינו בערבי קרבות שהיו במלון שרתון... יניב

Black Cobra

New member
אני יודע מה ההפתעה כי פישר גילה לי

אז אם מישהו לא יכול להתאפק ומת לדעת מה ההפתעה אז הוא יהיה מוזמן לשחד אותי בכמה מאות דולרים ואז נגלה לו נכון פישר

במני............/images/Emo6.gif

אם אתה לא רוצה לעוף כמו שאתמול העיף אותך משהו ששוקל 70 ק"ג, בתרגיל גודו כל ה-100 ק"ג שלך שעשו שקע במזרון רק מהעוצמה של הנפילה תזהר ממני.... בתקופה של אירועים אני עצבן... יניב

למעלה