ערב קרבות של "הזירה" 4.6.2005

cronic1

New member
פשוט חשבתי שאתה המפיק

של הזירה,וככה גם הצגת את זה ברזומה. עכשיו הכל ברור,רענן הוא המפיק ואתה עוזר מפיק. על הכיפאק,רק תעשו תחרויות מענינות לא כמו התוכנית שראיתי הערב. קרב הקארטה היה בדיחה,בין רועי לבין דיין מה זו הבדיחה הגרועה הזאת? הקרב בין שפיגל לבין התלמיד של רצון שקיבל נוקהאוט לא כוחות מי סידר קרב קל ולא מותח? נהניתי לראות את דקות השידור על המועדונים,אך לא ברורה לי הנקודה למה לשעמם אותנו הצופים לצפות 5 דקות רצופות בתלמידים שמכים אחד את השני בבטן. חסרים תרגילים לצלם? בתור אחד שרק השבוע התחבר לכבלים וצופה "בזירה" אני מאוכזב. מחכה לאקשן ישראלי..

ברזומה???איזה רזומה אתה מדבר

על איזה רזומה בדיוק אתה מדבר, מעולם לא הצגתי את עצמי כמפיק של "הזירה"- אנא תפנה אותי "לרזומה" שראית.... המפיק הוא רענן טל, ככה גם רשום בטלויזיה בכתוביות... אני שייך לצוות ההפקה של הזירה. אתה סותר את עצמך..מצד אחד אתה אומר...."נהניתי לראות את דקות השידור על המועדונים..." ומצד שני אתה..... "...אני מאוכזב..." יניב

cronic1

New member
היי חבר, רק בררתי עמה דברים

לא הבנתי המפיק של הזירה זה הכל. לא מזמן כתבת לשאלה של מישהו שבין שלל עיסוקיך אתה גם מפיק את הזירה.. עכשיו בקשר לסתירה שלא היתה-מעניין לראות אותי איך מאמנים אחרים מאמנים,אך למה לצלם בתוכנית של חצי שעה 5 דקות תלמידים מכים את כפפותיהם של חבריהם שמונחות על בטנם.. 5 דקות תמימות.. תראו תרגילים מגוונים במכונים שצלמתם לא תרגיל מסוים הרבה זמן זה משעמם. את הנעשה אין להשיב. וכן בתור צופה חדש בכבלים הקרבות היום היו משעממים ורמת הלוחמים שואפת לאפס. סורי. אקשן ישראלי זה מה שאני רוצה,לא חארטה של קארטה שהלוחמים עולים עם מגיני עצם מתחת למכנסיים ובועטים ללא מרץ 6 דקות. אני מקווה שאני ברור,ושוב אין לי שום כוונה לפגוע אלא רק לבקר אוביקטיבית.

שידורי "הזירה".

של האירוע האחרון (פברואר 2005) שילבו בתוכם קרבות של מתחילים,בנוסף הפרק בו צפית, CRONIC1 היה הפרק האחרון מהשידור האירוע,לכן פיספסת קרבות אחרים וטובים,אנו מנסים לגוון בשידורי "הזירה" ולהביא לכם הצופים,קרבות של לוחמים ותיקים ולוחמים צעירים יותר בתחילת דרכם ב"זירה",בנוסף,כל הנושא של צילום במועדונים הינו חדש בשבילנו,ולמעשה זו הפעם הראשונה בה התחלנו לצלם במועדונים,עם הזמן סביר להניח כי נדע במה אתם הצופים מעדיפים לצפות,נשמח גם תמיד לקבל תגובות,עצות ,והצעות גם מעל גבי פורום זה. שידורי "הזירה" הפכו להיות למעין מגאזין לאומנויות לחימה בישראל,התגובות אשר אנו מקבלים עד עכשיו מהצופים הן חיוביות עם הצעות שונות לשיפור,עליהן אנו עובדים ללא הרף,המשיכו לצפות ולהגיב,ואנו נמשיך לשדר ולשפר. תודה עבור תגובותיכם, בברכת שבת שלום, אורי צבי,

מורדי אהלן.....לגבי הקליפ של נקש...

הקליפ של רן נקש יפורסם מחר באתר CMA כמו כן יפורסמו כאן בפורום קליפים מקוצרים של כל מי שעשה וידאו היום שלחתי את הפרומו לאישורו של רענן.... ואני ארוץ בפרסום המסיבי מייד עם אישורו יניב

joker89

New member
פעם הבאה

תצלמו במועדונים במשך כמה ימים שיהייה יותר מגוון

Yellow Soul 8

New member
חברה כנסו!!!../images/Emo36.gif

אני מדפדף פה בפורום וקורא את ההודעות ושמתי לב שתחרות הזירה תהייה ב4 ביוני ואני שואל , לא קרה לכם פנצ'ר ?!?!? חברה, ב4 ביוני משחקת נברחת ישראל נגד אירלנד במוקדמות המונדיאל...אחד המשחקים החשובים ביותר בשנים האחרונות. חברה תפקחו עיניים ושימו לב...לא לשכוח את נברחת ישראל, תמשיכו לעודד אל אל ישראל!!!

למעלה