../images/Emo27.gifהזירה 25 כיוונים אחרונים
NIGHT OF CHAMPIONS שלום רב לכל צופי "הזירה" אני שמח מאוד על ההיענות הגדולה לקראת הזירה ה-25 שתיערך ב 4 ליוני 2005 באולם אביב שברעננה. מערכת "הזירה" מקבלת המון פניות, הרבה רעש והרבה אוירה לקראת האירוע ה-25 בסדרת "הזירה". אני רוצה בהזדמנות זו להזמין את כל אוהבי אומנויות הלחימה בישראל להגיע לערב שיהיה הגדול מכולם עד כה. מגוון רחב של ספורטאים שכבר צעדו בזירה הרבה זמן ויציגו את הרמה הכי גבוה שהייתה עד כה בישראל:- רן נקש לוחם ותיק מאוד בקרב קיקבוקס שאמור להיות מסמר הערב, אלעד שמואל הכוכב החדש בישראל שהכניע בקרב משכנע את מאור עליה, ירון אברהמי, סשה דוביק, קדם איילון ועוד.., הגר שמואלפלד שעשתה מאז שחרורה מצה"ל צעדי ענק ואתם הולכים לפגוש הגר חדשה, אורן סנקביץ מול מאיר שורקי שניים שמוכנים לעלות מול כל אחד, מתי ואיפה שרוצים. מר מורדי גלאם המוביל את ישראל בתחום הגוגיטסו שיבץ מספר קרבות פריפייט מעניינים במיוחד. צוות המאמנים המקצועי ביותר בישראל מאחד כוחות לטובת קידום הספורט, עבודה משותפת, פרגון וכוונות טובות יסייעו להצלחת הערב:-אלון רצון, רותם דון, מורדי גלאם, בועז פולני, אורי צבי, גיא סקורניק, שלום אדמוני, אילן דותן, גדי בן זימרה, פיטר דונציס, בוריס מורוז, ודיסלאב מאייזל, סרגי דיואקוב, אורן גורגוב, מוחי חמדאקלו, קובי כהן, אילן תורגמן, אורן עמבר, רענן טל. מועדון שיעודד את החניך בצורה הבולטת ביותר יזכה בגביע המועדון המצטיין שיוענק למאמן המועדון בערב הזירה 25 – צפו לערב עידוד לוהט במיוחד! ערב ה-25 של "הזירה" קפץ מדרגה בתחום ההפקה, נערות הזירה בפורמת חדש , פירוטכניקה שלא תבייש אף ערב קרבות בינלאומי. אני כמפיק עושה את המאמץ הגדול ביותר בכדי להעניק לכם חוויה בלתי נשכחת. תודה לכם קהל נכבד שמגיע כבר עשרות פעמים להפקות ה"זירה", כל צופה נאמן מקדם את ספורט הלחימה בישראל עוד קצת קדימה, אני אומר בלב שלם מבלי להתבייש – גם יד אליהו יגיע. אם תרצו אין זאת אגדה. מצפה לראותם רענן טל