ערב קרבות של "הזירה" 4.6.2005

orslimy

New member
חחחח פישר

יפה לך המראה של האשכנזי העצבני אבל אל תשכח מי נמצא מאחורי הצוק ששמו במני אני-מרוקאי שלם בעל עיניים ירוקות עמוקות....:)

garey

New member
בארוע באשדוד הפצתי תמונות של?

שלחת לי מסר בפורום ג'רי לא שיעמם לך , אז שולח לך בחזרה , עכשיו הגיע תורך לא להיות משועמם , רק שמור לי????????????????????????????????????? צוחק ג'רי לילה מתוק בדרך לרקוד זמבטיקו אצל בועז טביב קצת עם החברה , די עבודה עבודה צריך קצת לחיות ולהנות מהחיים, ג'רי תהנה

רענן טל

New member
../images/Emo27.gifהזירה 25 כיוונים אחרונים

NIGHT OF CHAMPIONS שלום רב לכל צופי "הזירה" אני שמח מאוד על ההיענות הגדולה לקראת הזירה ה-25 שתיערך ב 4 ליוני 2005 באולם אביב שברעננה. מערכת "הזירה" מקבלת המון פניות, הרבה רעש והרבה אוירה לקראת האירוע ה-25 בסדרת "הזירה". אני רוצה בהזדמנות זו להזמין את כל אוהבי אומנויות הלחימה בישראל להגיע לערב שיהיה הגדול מכולם עד כה. מגוון רחב של ספורטאים שכבר צעדו בזירה הרבה זמן ויציגו את הרמה הכי גבוה שהייתה עד כה בישראל:- רן נקש לוחם ותיק מאוד בקרב קיקבוקס שאמור להיות מסמר הערב, אלעד שמואל הכוכב החדש בישראל שהכניע בקרב משכנע את מאור עליה, ירון אברהמי, סשה דוביק, קדם איילון ועוד.., הגר שמואלפלד שעשתה מאז שחרורה מצה"ל צעדי ענק ואתם הולכים לפגוש הגר חדשה, אורן סנקביץ מול מאיר שורקי שניים שמוכנים לעלות מול כל אחד, מתי ואיפה שרוצים. מר מורדי גלאם המוביל את ישראל בתחום הגוגיטסו שיבץ מספר קרבות פריפייט מעניינים במיוחד. צוות המאמנים המקצועי ביותר בישראל מאחד כוחות לטובת קידום הספורט, עבודה משותפת, פרגון וכוונות טובות יסייעו להצלחת הערב:-אלון רצון, רותם דון, מורדי גלאם, בועז פולני, אורי צבי, גיא סקורניק, שלום אדמוני, אילן דותן, גדי בן זימרה, פיטר דונציס, בוריס מורוז, ודיסלאב מאייזל, סרגי דיואקוב, אורן גורגוב, מוחי חמדאקלו, קובי כהן, אילן תורגמן, אורן עמבר, רענן טל. מועדון שיעודד את החניך בצורה הבולטת ביותר יזכה בגביע המועדון המצטיין שיוענק למאמן המועדון בערב הזירה 25 – צפו לערב עידוד לוהט במיוחד! ערב ה-25 של "הזירה" קפץ מדרגה בתחום ההפקה, נערות הזירה בפורמת חדש , פירוטכניקה שלא תבייש אף ערב קרבות בינלאומי. אני כמפיק עושה את המאמץ הגדול ביותר בכדי להעניק לכם חוויה בלתי נשכחת. תודה לכם קהל נכבד שמגיע כבר עשרות פעמים להפקות ה"זירה", כל צופה נאמן מקדם את ספורט הלחימה בישראל עוד קצת קדימה, אני אומר בלב שלם מבלי להתבייש – גם יד אליהו יגיע. אם תרצו אין זאת אגדה. מצפה לראותם רענן טל

der bomber

New member
תורג'מן מספר ראשון בפריפייט

מי לוקח אליפות אירופה ב2003 ? תורג'מן ואלכסיי פיליפנקו ואישה של תורג'מן. מורדי גלאם לא חזק כמו תורג'מן בפריפייט, אני רואה מתי היה תחרויות ותורג'מן תמיד ילדים ובוגרים שלו מספר ראשון.

RoyceGracie

New member
הוא היה אלוף אירופה לחגורות כחולות

בג'ו ג'יטסו ברזילאי, לא בפרי פייט.... ואישתו גבי לקחה לחגורות ירוקות אני חושב. ואלכס לקח מקום 3 לא ראשון... הוא מאמן מצויין ואיש טוב, התאמנתי אצלו...

mordi glam

New member
לגרייסי רויס

עדין כבוד גדול ואף אחד חוץ ממנו או גוזלי לא הגיעו להישגים משמעותיים בעף הג'ו ג'יטסו ספורט

mordi glam

New member
לבומבר

שלום איש נחמד אילן איש חבר ומאמן טוב לברזילאי אייך הגענו למי יותר חזק בפרי פאיט ואני מסכים שתשאל את דעתו על פריי פאיט ועליי

RoyceGracie

New member
אל תתיחס למזלזלים... כולנו יודעים

ששמך הולך לפניך לא סתם...

der bomber

New member
מאור אליה זה לא מתאגרף קלאסי

לא פייר קרב מה עשו למאור נגד אלעד. אלעד יכול עומד בתאילנדי ומנצח מאור ? אני אומר הוא נופל בנקאאוט.

MikeTyson

New member
מאור עליה אם כבר...

ובאמת לא הוגן שהוא עשה קרב איגרוף מול אלעד שמואל. מה לעשות שלא מצאו לו יריבים ולא נשארה לו ברירה אלא להסכים. אגב גם בקרב האיגרוף הוא עמד יפה מאוד מול אלעד.

der bomber

New member
אני רואה בועז פלני פה וגם באוסישקין

זה טוב ככה צריכים מאמנים לעבוד. כל תחרות מחפש בשביל חניכים שלו. כל הכבוד שהוא מחפש כל זירה בשביל חניכים. צריך גם מאמנים אחרים עושים ככה.

garey

New member
../images/Emo23.gifרענן טל בהצלחה מכל הלב

וכייף לשמוע ולדעת שמדברים בעיר על התחרויות , מאחל לכם ולנו ערב שכולו ספורט וגאווה ללוחמים ולמאמנים כאחד, ולקהל שיהנה מהמיטב , בהצלחה לכולם ג'רי מזרחי

lironmarko

New member
פישר הוא צשנה למנכ"ל

אם משהו לא מסתדר אז מאשימים אותו ואם הכל מצ ליח נחשו מי מקבל את הכבוד :))

למעלה