../images/Emo45.gifוקנדי! קראי בבקשה תגובה זאת../images/Emo13.gif
אני מאד נהנית מהגישה שלך, חייל, ושל בשורות טובות
קנדי, את מאד מאד נחרצת בדעותיך הנחרצות וחבל...
זאת לא חכמה לשמור עכשו כשאין לך ילדים ואת אולי אפילו לא בהריון על בית כמו בית מרקחת! למה לא? זה פוגע במישהו? זה גומר לך ת'כוחות? זה הורס לך ת'הנאה מהחיים? משהו ממשפחתך הקרובה נלחץ ממך בגלל זה? (אם לא נחשיב את מי שרוצה לקפוץ אליך לבקור ולא יכול או מפחד מתגובתך)
גם אני אחרי החתונה במשך שנה-שנתיים הייתי חולת נקיון ומאד אהבתי את זה שהבית שלי מבריק ויש תמיד עוגה או משהו אחר לכל אורח שבא, וכבר אז אהבתי שבאים אלי בכיף ולא מפחדים ממני! אז כדי שאוכל להמשיך להיות מכניסת אורחים ושכוולם יהנו לבקר אצלי, למדתי להיות פחות פרפקציוניסתית, ויותר אדישה! את אולי חושבת שאנשים נהנים לבא לבית המבריק שלך ולעוגות המושקעות שלך אבל אני יודעת מהכרות אישית עם נשים כמוך שלא השכילו להרגע בתחום זה, שככל שהמשפחה שלהן גודלת ,הן סובלות מזה יותר: לאנשים לא נח ולא נעים להגיע אליהם כי כל הזמן מפחדים שמא משהו אצליהם יתלכלך או יהרס, להן לא נעים לבקר חברים או לשלוח את הילדים לחברות לשבת או לכמה ימים כי הרי הן גם לא מארחות בשמחה ובכיף!, הילדים והבעל כל הזמן צריכים להזהר לא ללכלך ולא לטפטף ולא לגעת בזגוגית ולא לקחת מהמקרר לבד ולא... ולא.. ולא...
אלו חיים לא נעימים ואם לא שוברים את הגאווה הזאת בהתחלה אח"כ קשה מאד להשתנות...
עם כל זה, ברור שאצלי השבוע היתה יותר עצלות מאדישות אבל בדר"כ הבית לא נראה עד כדי כך נורא... פשוט עברתי השבוע כמה דברים שהשרו עלי דכאון ויאוש ופשוט לא היה לי חשק לעשות כ ל ו ם
אז גם על זה את צריכה לתת את הדעת- שלפעמים אין מצב רוח או אין כח ואז מותר לבנ"א לוותר לעצמו ולא להפוך את הנקיון והסדר לעבודה זרה....... עד כאן דרשת הרבנית