הענין הוא שאת כבר היום ממש../images/Emo31.gif
לא דומה לדודניות שלך
חחח את, אם לא שמת לב עד עכשו, מתבטאת בצורה שחצנית ומתנשאת ולא כ"כ נעים לנהל איתך את הדיון הזה אבל אני אעשה זאת בכל זאת כי יש למה שאכתוב כאן חשיבות רבה בעיני
אז ככה: לפי מה שסיפרת על עצמך עד עכשו בפורום את טיפוס לחוץ, ואסור להפתיע אותך! ואם מישהו יעז להגיע אל הוד מעלתך בלי הזמנה, את תדאגי "להראות לו ת'כוון" נכון?! אז מה את מביאה לי בכלל דוגמאות שאינן קשורות אליך? אני מכירה בעצמי המון "סופר- וומנס" שהראשית שבהן זאת אמי שתחי' שגידלה 10 ילדים ועדין מגדלת ותמיד היו לנו אורחים ותמיד היה מה להגיש להם ותמיד הבית היה נקי ובילדותי כל הבנות דודות הנשואות שלי היו עומדות בתור לבא אלינו א ב ל אמא שלי אף פעם לא נלחצה יותר מידי מאורחים, ואף פעם אורחים לא נלחצו אצלה, אלא הרגישו אצלינו הכי בנח שאפשר! אבל שאמא שלי ודודה שלי ועוד דודה שלי ועוד דודה שלי הן בעיני זן "שהוכחד" ומתוך הנשים הנקיות שאני מכירה יש הרבה יותר כמוך וכמו דודה אחרת שלי ועוד דודה שלי ושתי בנות דודות שלי וכמו שתי חברות טובות שלי.... ובקשר לכל ה"לוגיקה" וה"וורטיקה", זה מאד מענין לראות שכאשר נח לך לעשות משהו שראוי מצד התורה לעשותו, את ממהרת להביא סימוכין מהרצאות ששמעת על הבית היהודי ומתורתינו הקדושה אבל כשלא נח לך לפעול עפ"י חוקי התורה, את פשוט מתרצת את עצמך, בכך שלא חייבים לעשות כל מה שכתוב בתורה, ובכך שאת אעלק "מודרנית"! פתאם חוקי התורה הופכים אצלך להמלצה בלבד וכל ההרצאות ששמעת על הבית היהודי נמוגות ואינן.... מענין אה? נקודה למחשבה על עיקר וטפל ומה שביניהם
לא דומה לדודניות שלך