ערב שבת שלום לכולם..

candy77091

New member
אני לא רואה עניין להמשיך בדיון הזה

מכיוון שאתה מזלזל ב"וורטים" (לא שאני מעריכה אותם אבל בכל מקרה אין שום טעם) ב. מזלזל בדברי תורה.

על כל התגובות השחצניות אני לא אגיב,

אבל זה עובר כל גבול. אני לא מזלזל בדברי תורה. כל הדיון הזה היה בשל העובדה שאת מזלזלת בדברי תורה ומבינה אותם בפשטנות. אבל הרי כל מי שחושב אחרת ממך הוא חצוף שמטרתו לכפות את דעתו עלייך - האישה בעלת דעת האמת - שמספיק להביא וורטים להוכחת טענותיה, שהרי זה ודאי נכון בעיקרון. בקיצור - מרגע שהתחלתי להגיב למשהו שלך (ולא רק אני - כל אחד שלא אומר שאת צודקת) - את ישר נכנסת בי אישית, ועוד טופלת עלי את ההאשמה הזו, שאת כל כך נגועה בה. אני הופך את הויכוח למגעיל, ואני מזלזל בדברי תורה, ואני ואני ואני. אם אני כל כך גרוע, אז למה כולם פה חושבים שאת השחצנית ובעלת היומרה? נקודה למחשבה (אם לא ימחקו את כל שהטויות האלה עד אז).

candy77091

New member
אני מבינה שאת לא מסוג האנשים שתמיד מוכנים לכל

דבר מראש?כמוני למשל. אני הייתי מתחרפנת במקומך.אבל כשמך כן את תמיד ממאמינה שתהיינה ב"ט, אה?

תזהר! אני מתחילה לקנא../images/Emo13.gif

אשריכם.... זה בא לכם בקלות כל ההרמוניה הזאת או שעבדתם קשה להגיע לזה?

שום דבר לא בא בקלות

אנו נשואים ב``ה 13 שנה, בשנים הראשונות היו קשיים פה ושם, אבל שני דברים חשובים תמיד היו ובע``ה יהיו, א. אהבה גדולה, ב. הסתכלות רק על החיובי של החצי השני ולא על השלילי. נכון, זה דורש הרבה עבודה, אבל זה משתלם מאוד.

candy77091

New member
זה גם מה שעושים אצלינו.

סעיף ב- ומאוד קשה לפעמים.יש נטיה גדולה לביקורת ולראות את הצד הרע של הדברים..אבל צריך להתאמץ די שאח"כ יהיה הרבה הרבה יותר טוב וכיף לכולנו.

למעלה