ערוץ 24 אני מחרים אותכם הסיבה

ערוץ 24 אני מחרים אותכם הסיבה

איך ערוץ שמחזיק מעצמו הודף את הזמרת הכי מועדפת לפינות דנה אינטרנשיונל היא היופי שבמוסיקה הישראלית הזמרת הכי מושמעת בעשור יואב קוטנר צריך לקבל את הדין!!!

אני מצתרפת לחרם על ערוץ 24

דנה אינטרנשיונל הזמרת הכי מושמעת בכל הזמנים לא יתכן שערוץ 24 יעשה עוול לזמרת ולמעריצים

על מה אתם מדברים/ות?!

היא בסה"כ לא היתה מועמדת לקליפ השנה על לאב בוי, החליטה שהיא נעלבת, לא באה, ודופקת לעידן יניב את ההופעה! אתם ממש עושים מזה סיפור! אז היא לבאה לטקס. ולאיזה פינות הדפו אותה?! שידרו את הקליפים שלה המון והיא היתה מועמדת לכמה קטגוריות, חוץ מקליפ השנה! חוץ מזה - מצטרף. לא מצתרף

עוד משהו

בלי ערוץ 24, האלבום של דנה לא היה מצליח ככה! דנה חייבת המון לערוץ! חווצמזה, זאת ממש לא סיבה להחרים את הערוץ!

NONANON

New member
גם אני מחרימה את ערוץ 24

את ערוץ 24 אני יותר לא משדרת בעסק שלי עד להודעה חדשה

את ערוץ 24 אני מאוד אוהבת כרגע הערוץ על התעלם

ועד להודעה חדשה כמוני יש עוד הרבה שמחרימים את הערוץ

ערוץ 24 מחוייב להחזיר את הנאמנות שלו לצופים

שאני אומר מחרים את הערוץ זה אומר שאלי מצתרפים חברים רבים ומישפחה כולם מסכימים איתי וכולם מבטיחים שאת ערוץ 24 הם מחרימים עד להודעה חדשה

דנה אינטרנשיונל מצליחה בלי ערוץ 24

לערוץ 24 יש חובה לצופים בערוץ ולכבד אותנו,יש להחזיר את דנה אינטרנשיונל לערוץ 24 ההצלחות של דנה לא רק מערוץ 24 , כשדנה אינטרנשיונל מחוץ לערוץ,אין לי מה לחפש יותר בערוץ 24

בריון2

New member
מחרים את ערוץ 24 עד שיחזור לשדר

את השירים של דנה! לא יתכן שבגלל שדנה הביא את מחאתה בכך שלא באה לטקס, ערוץ מחרים את השירים שלה!

ערוץ 24 הוריד את הקליפים של דנה מערוץ 24

ושזה אומר כשאימא שלי אוהבת את הקליפים של דנה ושהיא מחכה ליראות את הקליפים אתם לא רק מענישים את דנה אתם מענישים עוד אנשים כרגע כל החברים וכל המישפחה מחרימים את הערוץ לדנה כן היה מגיע לזכות,פשוט עשו עליה לינצ' הכל שקוף דנה היא זמרת שעשתה את השנה קליפים מדהימים ההשמעות הכי טובות ב10 השנים דנה לא הגיעה כי יואב קוטנר עשה עם דנה עוול והאמת תצא לאור

למעלה