ערוץ 24 אני מחרים אותכם הסיבה

דנה אינטרנשיונל מלכה ואני מצתרף לחרם

במספרה שאני עובד כל הזמן אנחנו משדרים את ערוץ 24 מיום ראשון אנחנו עוברים לערוץ MTV כל עוד דנה אינטרנשיונל אנחנו מחרימים את הערוץ

גועל נפש מה שהולך בערוץ שלכם

ולא היה לכם מספיק ביצים לתת לדנה תואר זמרת השנה ובאמת מגיע לה אני עם כל הפורום של דנה במעבק הזה

עידו 1000

New member
../images/Emo41.gifאני הומו גאה הורדת דנה מהערוץ פגיעה בקהילה

אני הומו גאה והורדת דנה מהערוץ 24 היא פגיעה בכל הקהילה כולה אני מחרים את ערוץ 24 עד להודעה חדשה

אני לסבית גאה הורדת דנה מהערוץ פגיעה בקהילה

אני לסבית גאה הורדת דנה מהערוץ מהווה פגיעה בקהילה כולה מבקשת להחזיר את דנה אינטרנשיונל המלכה לא נישכח ולא ניסלח על הפגיעה במלכה שלנו ואים ניצתרך לצאת במחאה מול ערוץ 24 נגיע גם לשם

אני מצתרף למחאה ואני מחרים גם את ערוץ 24

ואחרי כל המכרים לי ואני סטראייט

אני קוקסינלית גאה ודנה היא המלכה

גם אני מוחה על כך שהורדתם את דנה אינטרנשיונל מערוץ 24 הורדת דנה אינטרנשיונל היא פגיעה בקהילה ההומו טרנסקסואליות והלסביות כולה אני מחרימה את הערוץ עד שדנה תוחזר אל הערוץ

מצתרפת לאחיי בקהילה חרם על ערוץ 24

פגיעה בדנה היא פגיעה בכולנו הומויים לסביות וקוקסינלים

מצטרפת לחרם..תחזירו את דנה מיד !

עד שלא תחזירו את דנה אינטרנשיונל לאתר ולשידורים בערוץ אני מחרימה אותכם ואני יפיץ אתזה כמה שאפשר !

אוחח כמה שאני הולכת להחרים אותכם !!

עד שלא תחזירו את המלכה האחת והיחידה והבלתי מעורערת לערוץ ולאתר אני הולכת לעשות כזאת החרמה שאחריי יבואו עוד המון אנשים אני יפיץ אתזה איפה שרק אפשר ..עד שלא תיקחו את עצמכם בידיים ותחזירו את דנה תצפו להורדת רייטינג רצינית בערוץ ! הבטחה שלי ..

עיטוש

New member
צודקים אבל...

לא יודעת, אני מתבאסת לחשוב שיואב קוטנר הוא הומופוב, אולי הוא סתם לא אוהב את השירים שלה ואת הסגנון, יש אנשים שרואים במוזיקת דאנס פרובוקטיבית דבר זול וירוד באיכות שלו. הבעיה מתחילה כשאנשים שעלו לגדולות, כמו יואב קוטנר שעשה דבר חשוב והקים את ערוץ 24, ונתן במה ליוצרים ישראלים, כשאנשים כאלה מרשים לעצמם לעשות סלקציה בתכנים לפי טעמם האישי ולא לפי דרישת הקהל. (ככה קרה פעם שלא השמיעו מוזיקה מזרחית ברדיו למשל...) סוג של שגעון גדלות או יהירות. בכל מקרה כן יש מקום למחאה במקרה הזה בעיני, כי הוא מחליט בשביל הקהל מה טוב ומה לא כשהקהל בחר משהו אחר, אבל לא צריך לקפוץ ולצעוק הומופוביה ישר.

זה לא משנה מה העדפות של קוטנר!

הוא חייב לפנות לכל המגזרים ולכל הטעמים ולא להקים ערוץ שיספק רק את צרכיו!

למעלה