ערוץ 24 אני מחרים אותכם הסיבה

עיטוש

New member
מסכימה

זה מה שכתבתי המעריצים של דנה הם לא רק הומואים ולסביות, יש גם הרבה סטרייטים. זה לא צריך להיות מאבק נגד הומופוביה, אלא מאבק נגד תכתיבים של הנהלות. אין לנו הוכחה שזאת אפליה על רקע נטייה מינית, אבל ברור שיש פה אפליה וצריך לקום נגד, על זה כן כל הכבוד וחייב להחרים את הערוץ.

eltogan87

New member
אני מאוכזב מהערוץ

אני גם מצטרף לחרם על הערוץ המזורזג הזה שלא מסתכל באמת על איזה אומנים טובים יש במוסיקה שלנו כמו דנה אינטרנשונל ועוד מלכך עליה הערוץ הזה אכזב אותי

TheMashMash

New member
ערוץ 24 - התנהגות ילדותית

טיפה בגרות לא תזיק לכם. משחקים משחקי ילדים. יואב ושי כרם - שני ילדים. SMS... עוד מעט תתחילו עם "המורה, אבל זה הוא התחיל" פשוט ילדים קטנים. חרם? גם כן דוגמא להתמודדות. אני לא חושב שדנה הייתה 100% במעשיה, אבל אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים. פשוט ככה. עובדה בשטח: דנה היא הדבר הכי מדובר השנה. אתם תפסידו לא פחות. ילדים.

ערוץ 24 זה לא המסר שעליכם להעביר

חרם הוא חינוך מבזה לערוץ 24,אים אתם חושבים שהצלחתם להעביר כאן איזשהו מסר אתם טועים אנשים פשוט צוחקים עליכם גם בלי ערוץ 24 אפשר להתקיים אתם ביזיון וכשל לאומנים היום הם בפיסגה מחר אתם קוברים באדמה,עוד יעברו ימים רבים ולא יהיה קל לשכח וליסלח לכם כל יום הריחוק מכם נעשה בצדק ובתמים אני מתבישת בכם,ומתבישת מהאומנים שנותנים לכם לרסק אותם במו ידיכם אתם בושה יש לכם עוד לעשות שיעורי בית וללמוד איך להעביר מסר חינוכי לצופים היום לימדתם שאפשר בחרם לישר גמלים אני מחרימה את הערוץ 24 עד להודעה חדש אין לכם רחמים לצופים,אנשים מתחננים אליכם להחזיר את דנה למשבצת הקבועה אתם פשוט יורקים לחברה בפנים, בושה וכואב שבמדינת יישראל הכל צפוי,

בקטע הזה כל הכבוד לערוץ 24 ../images/Emo45.gif

הגיע הזמן שיפסיקו לתת במה לאנשים שמשנים את המין שלהם. סלחו לי על הבוטות, אבל ממש גועל נפש להסתכל על דנה ולחשוב שלמעשה זה גבר ולא אשה, בא לי להקיא
מתי תבינו שהומואים/קוקסינלים/לסביות זה לא דבר שהוא נורמלי. ו-90 אחוז מהאנשים במדינה חושבים ככה, לא רק אני.

למעלה