עשבים שוטים

spoop

New member
עשבים שוטים../images/Emo97.gif

שמתי לב לדבר מעניין... בזמן שהימין מנסה להתנער מכל הקיצוניים,לשמאל זה בכלל לא מפריע. שימו לב לתקיפה שהייתה נגד פעילי תעאיוש,הכותרת הייתה:"מתנחלים תקפו פעילי שמאל" הרי ברור לכולנו שמדובר בשמאל-קיצוני-קיצוני,אבל אם היו כותבים שזה שמאל קיצוני,זה היה נותן ולו מעט לגיטימציה למעשיי המתנחלים. מה יותר מפריע לקרוא? משטרה הכתה פעילי ימין? או שוטרים הכו פעילי ימין קיצוני? תקשורת מגמתית כבר אמרתי? ובלי קשר...תמיד השמאל אומר שיש לנו יותר מדי עשבים שוטים ושכל השדה מושחת,אז אני שואלת אתכם שמאלנים,מה עם כל העשבים השוטים הרבים שלכם? האם הייתם רוצים שנייחס אותם אליכם? תגובות בבקשה

spoop

New member
ועוד עניין-הבוגדים האמיתיים.../images/Emo11.gif

נדב אומר בכל הזמנות שהמתנחלים ותומכיהם בגדו ובוגדים במדינה. זה משעשע,בהתחשב בעובדה שהבוגדים האמיתיים באים דווקא מהצד השמאלי. מי עונה לתיאור בוגד? אחד שיעשה הכל כדי לשמור על כל גריר מארצו,או אחד שיעשה הכל כדי לעזור לערבים(האוייב),ויתמוך בהריסת יישובים יהודיים? טלי פחימה לא בוגדת בעיניכם? כל המסייעים לערבים שונאי ישראל,אינם בוגדים?

מי עונה על לתיאור "בוגד"?

מי שיסכן צבא שלם בגלל האמונות שלו, מי שינסה להפוך החלטות שהתקבלו בכנסת ישראל בגלל האמונות שלו, מי שיעבור על חוקי המדינה כי הם לא מתאימים לו. בקיצור, הימין הקיצוני לא שונה מהשמאל הקיצוני. צר לי לאכזב אתכם.

spoop

New member
ובעניין התקשורת המגמתית

שנתן זאדה עשה את הפיגוע באוטובוס,הגיע לידי איילה חסון מידע שהוא חבש כיפה,אז בכל הזדמנות שהייתה לה היא אמרה:בחור חובש כיפה ירה למוות בערבים בשפרעם,מה אמרת? חובש כיפה? הוא חבש כיפה? בחור חובש כיפה,עשה פיגוע ירי באוטובוס בשפרעם בחור חובש כיפה?

One Echoe

New member
השמאל הרדיקלי,

שונא שמאלניים קיצוניים. אנחנו בניגוד אליכם, אפילו לא " מבינים " אותם. כשאת שמעת על מה שהמתנחלים עשו לבמאים, אני זוכר טוב מאוד מה אמרת, לא גינית אותם, אמרת שאפשר להבין אותם. אז אל תבלבלי לי את השכל.

spoop

New member
לא שמעתי אתכם מגנים את תעאיוש

שהם לידעתך בוגדים במלוא מובן המילה.

אה לא שמעת?

לא קל לצאת מהבוץ שהכנסת את עצמך אליו, אה? גינינו את כל השמאל הקיצוני, מתי תורך לגבי הימין הקיצוני?

spoop

New member
דיברתי על אותה הודעה

שכתבת שמתנחלים תקפו 2 אנשים. לא טרחת לומר לי האנשים האלו,ולגנות אותם. אז איך אתה מצפה ממני לגנות את הקיצוניים שלנו?

One Echoe

New member
צודק.

אבל לדעתך לילדה בת 12 שנמצאת בהפגנה לא חוקית מותר להרביץ עד זוב דם?

אוי די כבר עם ההשוואה הזאת

ילדה בת 12 דבר ראשון לא הוכתה עד זוב דם, דבר שני הוכתה על ידי שוטרים שהחוק לצידם. מי מינה את המתנחלים לשוטרים?

One Echoe

New member
החוק לא לצידם.

אני ביררתי את זה. ותפסיק להסתכל כבר על הכל כאילו הכל שחור לבן, החוק לצידם? זה נראה לך אנושי לפוצץ ילדה בת 12? וגם אם זה לא היה, עדיין הצדקת את זה. ואמרת שהיא פושעת. אז אל תהיה צבוע. אין לך אנושיות.

אל תבלבל לי את הראש

עם מי ביררת? אמא שלי עורכת דין,ף ושני חברים שלי הם שוטרים, ככה שאני יכול בלב שלם לומר זה היה חוקי! בט שאלת "להכות ילדה עד זוב דם זה חוקי?", אז זהו שלא נוצר מצב של "זוב דם" אצל הילדות, האלימות הייתה אבל בלי הגזמה. הצדקתי אלימות נגד מתפרעים, לא גרימת פצעים קשים לפושעים, ומה שקרה זה הדבר הראשון.

Rotema3

New member
אתה הולך עם ראש בקיר.

להכות ילדה בת 12? נראה לך אנושי? אתה נורמלי? מותר לך לפתח מחשבה אישית אתה יודע, לא הל נובע מחוקים.

להכות ילדה שעברה על החוק

כל עוד זה על ידי שוטרים וכל עוד זו אלימות מבוקרת, זה חוקי ולא משנה מה הדעה פה. כשיהיה דיון אם זה מוסרי או לא, אני אומר את דעתי, אבל פה מדובר על חוקיות.

One Echoe

New member
../images/Emo4.gif עצוב.

מה כבר ילדה בת 12 יכולה לעשות שהוא לא חוקי? אני לא חושב שאתה צודק. מקסימום שאפשר לעשות זה אולי לעצור את ההורים שלה, או אותה.

אתה מתייחס רק למה שנוח לך?

מאה פעם אמרתי לך, אבל כמובן שיותר נוח לא להתייחס, קיום הפגנה ללא היתר המשטרה הינו עבירה על החוק! שמח שאתה לא חושב שאני צודק, זה לא הופך את זה ללא נכון.

למעלה