עשבים שוטים

מה דעתך לא לומר לי מה לעשות?

אתה מנסה לצאת מהבוץ של עצמך, לא ילך לך. נכון זה מה שאמרתי, איך בדיוק זה נוגד את מה שאמרתי בהודעה הקודמת? ילדה בת 12 או בת 20 זה לא משנה, אם היא עברה על הוק היא פושעת. ואם הימין הקיצוני רוצה להגזים על מנת להוציא את השוטרים אשמים, שיהיה לו בכיף, אבל אני יודע מה היה שם. זה לא משנה אם התפרעו או לא, רק קיום הפגנה ללא היתר מהמשטרה הוא עבירה על החוק.

One Echoe

New member
איזה בוץ של עצמי?

אני מנסה לפתח דיון בלי עצבים, ואתה מסרב. אוקיי, בחירה שלך להתנהג בצורה ילדותית, כמו שהתנהגת אתמול. כמו שאמרתי, זה חוקי לדעתך, אם ילדה בת 12 נמצאת בהפגנה לא חוקית, לפוצץ לה את הצורה. אתה בנאדם של שחור לבן, של חוקים. איכס. אין בך אנושיות. אתה צבוע.

מצטער באמת

דבר איתי כשיפגעו באמא שלך., עד אז אל תנסה להיות גיבור. זה לא משנה מה דעתי ומה לא, העובדה אומרת שהחוק מותיר להשתמש באלימות כנגד מפגינים לא חוקיים. אל תרשום "נמצאת" שם, היא השתתפה בהפגנה וידעה טוב מאוד מה היא עושה.

One Echoe

New member
אמא שלי?!?!

מה הקשר לאמא שלי?! באיזו זכות אתה מערב את המשפחה שלי יא חתיכת אידיוט?! אני מסרב לענות לך, או להמשיך להתדיין איתך.

שמע אתה דפוק ברמות

אתה מחבר בין משפט למשפט, יש לך את היכולת הזאת? אמרת לי שהייתי ילדותי אתמול, אז אמרתי שחכה שידברו ככה על אמא שלך ואז תעיז לדבר עלי. אבל עכשיו ראינו מה שוות ההודעות שלך.

בנתיים הדפוק והמטומטם

ברמות מטורפות זה אתה מתי תתבגר כבר יא תינוק מגודל אני מאמין שיש לך רשיון אני אומר לך שהתתפוס אותך המשטרה תפתח לך את הצורה במכות אחרי זה תשאל מה כבר עשית והם יגידו בגלל שסתם נסעת במכוניות יא אדיוט בלי טיפת שכל

אני תינוק? תקרא את התגובות שלך

זה נשמע בערך כמו: "בינתיים מי שמקלל פה זה אתה, יא דפוק, מטומטמם, תינוק...". אני, בניגוד לילדות החסרות הבנה האלו, לא פורע חוק.

One Echoe

New member
מי ניסה לפגוע באמא שלך?

אתה חושב שמילים מזיזות לי? עד מחר כל הפורום יכול לקלל את אמא שלי, זה לא יזיז לי. זו לא סיבה להיות ילדותיים, יותר מזה-אתה ילדותי אם אתה מקשיב לקללות מפגרות כאלה.

ממש לא מה שהראת בהודעה הקודמת

ולפני שתקרא לי ילדותי, לך תראה מה כתבת לי בהודעה הקודמת. קל לדבר כשזה על אחרים, אה? ומי ניסה לפגוע באמא שלי? רק להודעות שלי התייחסת אתמול?

One Echoe

New member
יש הבדל,

אם אתה מערב את המשפחה שלי בדיון, אני כמובן אתעלם ממך. כמו שעשיתי. וכשאמרתי " מי ניסה לפגוע באמא שלך ? " התכוונתי, זה כולה קללות מטומטמות, ועוד באינטרנט. תתעלם, אמא שלך לא תפגע מזה. תאמין לי שאם תקלל את אמא שלי זה יזיז לי בדיוק כמו שאני חושב שהצלחת שפה לידי היא קדושה.

One Echoe

New member
מה הנקודה?

כבר התייחסתי להודעה הזאת, ואמרתי לך-אני לא אגרר לריב כ"כ מטומטם של 100 הודעות על מי מזיין יותר. אני פשוט אתעלם ממך. זה היה חלק מדיון, ולכן זה הרתיח אותי.

מה הנקודה? שאתה ממשיך לשקר

הרי לא התעלמתי, ואם הייתי ממשיך אותך, אלוהים יודי לאיפה זה היה מגיע.

One Echoe

New member
הסיבה היחידה שהמשכתי,

היא שטעיתי. ולא דיברת על אמא שלי.

One Echoe

New member
יודע מה?

גם אם אני אמשיך, זה לא אומר שאני אחשוב שזה פוגע באמא שלי. קללות כאלה רק מראות על מי שמקלל.

One Echoe

New member
זה רק יראה לי

שמי שמקלל הוא ילדותי, ואין טעם לדיון. אבל האמת, עדיף לחתוך, כמו עכשיו ...

למעלה