עשבים שוטים

One Echoe

New member
חח זה מצחיק.

אתה כולך מהול בחרא תקשורתי. ואני דווקא לא דיברתי על מה שראיתי רק בטלווזיה, אלא על דברים שראיתי במציאות, כמו שכבר אמרתי. ויכול להיות שבתור בני אדם הם אנשים " טובים ", אבל כשהם עם מדים הם משחקים את תפקיד האלוהים. וד"א, הגרשיים הם בגלל שאנשים טובים בחיים לא ירביצו לילדות בנות 12, או למפגינים שלא התפרעו.

One Echoe

New member
שוב פעם חזרנו לנושא האהוב עליך.

החוקים לא מעניינים אותי, כל פעם שאראה שוטר שמרביץ למישהו שלא התפרע, אני אחשוב שהוא חרא של בנאדם.

One Echoe

New member
אנושיות קודמת לחוקים.

ואם החוקים עוקפים את האנושיות, ברור שהם יהיו על הזין.

One Echoe

New member
ואיך זה קשור בדיוק?

ואני חושב שיש כמה חוקי אנושות בסייסיים, שבהחלט מוסכימים על כולם.

One Echoe

New member
ולכן אמרתי " כמה ".

כלומר, חוקים רדיקליים. אחד מהם הוא לא לפוצץ ילדה בת 12 במכות. בקיצור, אני מפסיק את הויכוח, הוא לא מוביל לשום מקום...
. להתראות.

One Echoe

New member
מכבד,

כל עוד הם לא עוקפים את האנושיות. אממ תגיד, יש פואנטה לדיון? כל אחד חושב אחרת, וזהו.

גם חוק טל הוא חוק

גם הוא ראוי שיכבדו אותו? נכון ורצוי לברר האם מה שנעשה באותה הפגנה האו בגבולות החוק או מחוצה לו ועם זאת אסור לבטל את האנושיות והמוסר אל מול החוק. חוק הוא אל דבר ברור, הוא דבר יבש וכללי מדי חוק בעיקר הוא לא תמיד נכון. אני חושבת שלא אנושי שאדם במימדים של יסמני"ק ירביץ לילדה בת 12 בשום מדינה ולא בתוקף אף חוק. אני לא יודעת אם זה מה שבאמת קרה, זו רק הדעה שלי על הנושא באופן כללי. ואני חושבת שאתה, יותר מכולם, צריך להבי את זה. אינ מאד קנאית לדמוקרטייה ומאס מפחדת ממה שהולך פה אבל אנחנו אל יכולים להרשות לעצמנו מצב כזה כיזה לא אנושי, ולא משנה עד כמה זה חוקי. חוקי היה גם המ שעשינו בטשחים, ורק היום כל הרעל והרפש יוצאים החוצה, כדאי שתחשוב גם על זה. החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה

Rotema3

New member
ומהכיוון השני,

אם תכנס לנעלים שלהם-אי ציות לתורה מערער את כל החיים שלהם. או משהו כזה. הנקודה היא, שכל אחד צריך להסתכל קצת מעבר, ולא ללכת באמונה עוורת אחרי משהו שהוא אוחז בו. חוק, תורה. יש מוסר בלי קשר. להרביץ לילדה בת 12, זה לא.

spoop

New member
בניגוד לחוק,התורה משחקת אותה

יש כזה פירוש שאומר:על מה חרבה ירושלים? על שהיו נוהגים בה דין תורה(זה לא ציטוט מדוייק,אל תתפסו אותי במילה) הכוונה שאנשים כביכול עשו הכל לפי התורה,אבל היו נבלות שחבל"ז. אז אם ילדה בת 12 משתתפת בהפגנה לא חוקית,ולא מתנהגת בצורה אלימה,אז לא צריך להרביץ לה,גם אם זה מותר לפי החוק.

One Echoe

New member
קודם כל,

תפסיק כבר להתעצבן ולהגיד " אל תבלבל את הראש ", ועוד ביטויים כאלה. דבר שני, אני זוכר שכשכתבו פה את ההודעה, כתבו שהרביצו לילדה בת 12! ולעוד אנשים שלא התפרעו, וגם שהם היו על הרצפה המשיכו להכות אותם. ואתה אמרת שהילדה בת ה-12 היא פושעת. אני יכול להביא לך קישור אם תרצה. ד"א, בהפגנה ההיא אף אחד לא התפרע, לפי הנאמר. מה שאני מנסה להגיד, שאל תהיה צבוע, בבקשה.

למעלה