לא מסכים עם רוב הדברים
1)לכתוב הרבה זה נחמד אבל את האמת אף אחד לא אוהב חפרנים אז צריך לשמור על איזון... צריך גם לדעת איפה לתמצת.
2)שגיאות זה לא נחמד, לא פוסל על דברים שוליים או אם מישהו כתב אהא במקום אבא (ה' וב) קורבים אחד לשני במקלדת ודברים כאלו
3)חח בהחלט מציק אבל אין ממש אלטרנטיבה אז כבר התרגלתי לזה
4)לא אוהב לא שוביניסטים ולא פמיניסטים צריכים להיות מאוזנים. הנשים הם לא הגזע העליון.
5)זה הסעיף שהכי רלונטי - אם אני פונה למשהי אני לרוב מעוניין להכיר אותה גם מעבר לטווח הוירטואלי - אז אם אנו מתכתבים ומבינים שוואלה יש פה סיכוי ושזה עובר סף, למה שלא ניקח את הצעד הבא?
לפעמים אני מרגיש כמו בספינינג(מפדלים במקום) פה שרק מדברים ומדברים ולא מגיעים לשום מקום, ואחר כך בוכים שאין להם זוגיות, אז חברים אם אתם רוצים זוגיות תפעלו למענה, אחרי 3,4 התכתבויות כשאתם מבינים כבר מי עומד מולכם בגדול תחליטו או לחתוך או ללכת הלאה אבל לא להישאר במקום... אני מסוג האנשים שמנסה לתת סיכוי אבל לפעמים אני פשוט מבין שלא יצא מפה שום דבר ומפסיק לענות. בסופו של דבר המטרה שלי ליצר פה חברים ואולי חברה בעולם האמיתי וזו הסיבה שאני מתכתב במסרים.
6)כשאתה עדין לא מכיר את האדם המידע האישי הוא קריטי אבל אני מבין למה את מתכוונת, לי זה לא מפריע, אבל שוב אני מבין אותך בסעיף הזה.
7)זה נכון לכל הצדדים ומסכים צריך להישאר פוזיטיבי ותומך. אבל כשאתה מבין שבזבזת פה מלא זמן על משהי שמלכתחילה לא היה לך סיכוי להכיר (ולא בגלל חוסר התאמה) אז זה די ממרמר.