עשה ואל תעשה

Tripon1

New member

NFN123

New member
אחד משמעותי בשבילי (ושאלה למנומשת)

מזדהה לגמרי עם כל הרשימה שלך - אבל רק לגבי ה-חחח אני תוהה מה את משתמשת במקום, אם בכלל. דווקא יוצא לי להשתמש בזה לא מעט, ואף פעם לא יצא לי לחשוב על זה יותר מדי עד עכשיו. כמובן שזה בשיחות עם חברים וכו' - פעם אחת הבוס שלי כתב לי ככה בהודעה וזה היה מוזר נורא.

והתוספת שלי: אל תקפצו מעל הפופיק שלכם ואל תדמיינו חתונה, או יותר מדי קדימה. כבר יצא לי לדבר עם אנשים שעוד לפני שדיברנו בטלפון כבר דיברו על טיולים לחו"ל וכל מיני כאלה. זה מפחיד וממש מרתיע.

מנומשת27

New member
אני משתמשת בLOL וROFL

(גם מוזר, אני מדמיינת לעצמי). ואין לי בעיה גם עם סמיילים ואמוטיקונים למיניהם.

יש לציין שאני גם לא פוסלת אנשים שמשתמשים ב"חחח" מפני שברור לי שזה לא מעיד על עלגות. זה פשוט עניין של טעם.

מה זה ROFL ?

ה"חחח" מסמל שצחקתי ממה שנאמר הרגע, בעיקר כשאים סימנים (אייקונין) לסמן זאת. זה כבר הפך ל"סימן מוסכם" שכזה. כשמתחילים "לצעוק" (שלווווםםםםם וכאלה) גם אני מתחילה לקבל עור ברווז...

ואני בהחלט מסכימה עם NFN שלא בכל מצב זה מתאים. ברור שזה לא מתאים בהתכתבות עסקית.

Reyn

New member
Laughing Out Loud, Rolling on Floor Laughing

יש עוד אחד: LMAO - Laughing My Ass Off
ואפשר גם לחבר: ROFLMAO - Rolling on Floor Laughing My Ass Off

avi1283

New member
לגבי ללחוץ להפגש

אז נדיר שאני פונה לנשים ללא אינטרקציה מוקדמת, אבל אם כן אז אולי אני ממהר מדי לרצות להפגש.
כי מבחינתי אין טעם להרבה שיחות במסרים, כשהאינטרקציה פנים מול פנים יכולה להיות אחרת לגמרי והיא זאת שחשובה, אז זה כאילו סמול טוק שטיפה מיותר בעיני.
אבל מבין את הצד השני, לנשים קל למצוא דייטים אז ברור שהן לא ייצאו עם כל אחד וירצו להכיר קצת יותר לפני, אז משתדל לעבוד על זה.

ומישהי עם מודעות פמיניסטית זה רק יתרון בשבילי מהרבה בחינות.

alexpi

New member
לא מסכים עם רוב הדברים

1)לכתוב הרבה זה נחמד אבל את האמת אף אחד לא אוהב חפרנים אז צריך לשמור על איזון... צריך גם לדעת איפה לתמצת.
2)שגיאות זה לא נחמד, לא פוסל על דברים שוליים או אם מישהו כתב אהא במקום אבא (ה' וב) קורבים אחד לשני במקלדת ודברים כאלו
3)חח בהחלט מציק אבל אין ממש אלטרנטיבה אז כבר התרגלתי לזה
4)לא אוהב לא שוביניסטים ולא פמיניסטים צריכים להיות מאוזנים. הנשים הם לא הגזע העליון.
5)זה הסעיף שהכי רלונטי - אם אני פונה למשהי אני לרוב מעוניין להכיר אותה גם מעבר לטווח הוירטואלי - אז אם אנו מתכתבים ומבינים שוואלה יש פה סיכוי ושזה עובר סף, למה שלא ניקח את הצעד הבא?
לפעמים אני מרגיש כמו בספינינג(מפדלים במקום) פה שרק מדברים ומדברים ולא מגיעים לשום מקום, ואחר כך בוכים שאין להם זוגיות, אז חברים אם אתם רוצים זוגיות תפעלו למענה, אחרי 3,4 התכתבויות כשאתם מבינים כבר מי עומד מולכם בגדול תחליטו או לחתוך או ללכת הלאה אבל לא להישאר במקום... אני מסוג האנשים שמנסה לתת סיכוי אבל לפעמים אני פשוט מבין שלא יצא מפה שום דבר ומפסיק לענות. בסופו של דבר המטרה שלי ליצר פה חברים ואולי חברה בעולם האמיתי וזו הסיבה שאני מתכתב במסרים.
6)כשאתה עדין לא מכיר את האדם המידע האישי הוא קריטי אבל אני מבין למה את מתכוונת, לי זה לא מפריע, אבל שוב אני מבין אותך בסעיף הזה.
7)זה נכון לכל הצדדים ומסכים צריך להישאר פוזיטיבי ותומך. אבל כשאתה מבין שבזבזת פה מלא זמן על משהי שמלכתחילה לא היה לך סיכוי להכיר (ולא בגלל חוסר התאמה) אז זה די ממרמר.

כל הכבוד על היוזמה

אך כשאת כותבת שאת לא אוהבת את ה"חחחח"
את לא ניטרלית בדיעות שלך
כי יש נשים שכן אוהבות את ה"חחחח" לדוגמא אני

שזה אומר; כשאת ממליצה את צריכה להמליץ בהכללה גבוהה שזה אומר= לא מה שאת לא אוהבת.
אלא מה שלדעת את + חברות שלך לא יואהבו.

המשפט האחרון מסכימה והוא המפתח להכל

Elle992

New member

רציתי להעיר על ה "חחחחח" אבל אמרתי עזבי, טוב שכתבת על זה

בעיניי זה צורת התבטאות שהצד השני מביע דרכה שהצחקתי אותו, בלי זה.....אני לא ממש חושבת שהייתי מצליחה לנהל דו שיח מבלי שהצד השני יצחק ממשהו..

אכן

יש גם את XD שהרבה משתמשים בו
או lol
אבל לדעתי זה לא מביע צחוק משובח

אין כמו חחחח
או חיחיחיחי
או חעחעחע

dori78

New member
האנטי הוא לא לצחוק

זה גם לא אנטי, אלא העדפה, למי שבוחר להביע את עצמו במילים ברורות (או באייקונים במקרה של הבעת רגשות).
בדיוק באותה מידה, ש(נדמה לי)מרבית חברי הפורום מעדיפים אנשים שמביעים את דעתם בצורה מכובדת, שלא משתלחת לחינם באחרים.

Elle992

New member
לא הבנתי אותך....

אם אני בשיחה פרטית עם מישהו ואני צוחקת ומביעה את זה ב "חחח" זה לא בסדר? או שאת מדברת על צורת התנהלות כאן בפורומים בכללי....

תסלחי לי אבל לא הצלחתי ממש לקלוט אותך

האמת שגם אני לא אוהבת את ה"חחחח" הזה בפורומים ובמקומות במדיה, אבל בשיחה פרטית שלי עם מישהו...כשאף אחד אחר לא רואה את זה...אני בעד!

dori78

New member
אז אני אסביר

את צודקת, נהיה קצת סלט עם נושא השרשור.
אני אישית לא אוהבת את סגנון ההתבטאות הזה, לא בשיחות עם חברים ולא ע"ג פורומים.
המנומשת פתחה רשימה של דברים שמפריעים לה בענייני זוגיות, אני מסכימה איתה בעניין החרחורים במישור האישי.
כלומר - ההעדפה שלי תהיה לאדם שיודע להביע את עצמו במילים או באייקונים (וגם, במידה,לא בהסחפות)
בדיוק כמו שאני אעדיף כבן זוג מישהו שיודע להביע את עצמו בצורה מכובדת ומכבדת.
ההעדפה הזו לא משתנה (אצלי) מכתיבה ציבורית לכתיבה אישית.
בדיבור - זה משהו אחר, אבל גם בדיבור אני משתדלת להקפיד על שפה תקנית.

כל אחד וטעמו האישי

למעלה