עשה ואל תעשה

מנומשת27

New member
אני לא בטוחה שבאמת ישנה נייטרליות אמיתית

ברוב הסוגיות.

אני יודעת, כאמור, ש"חחח" הוא עניין שנוי במחלוקת ולכן ציינתי שמדובר בעניין של העדפה אישית. זו גם הסיבה שככל שיותר מגיבים ומגיבות ישתתפו בשרשור, תיווצר תמונה כללית טובה יותר של "מה כדאי ומה לא כדאי לעשות", במקום "מה כדאי ומה לא כדאי לעשות כדי לקלוע לטעם הפרטי של מנומשת". מקווה שהבהרתי את עצמי

Elle992

New member
הרשימה שלי דלה אבל אנסה

לא לקחת את השיחה לפאן מיני רק בגלל שזה "נוח" לך אישית, כשזה קרה לי פשוט הרגשתי נורא, אם אני רוצה להוביל את השיחה לפאן מיני אני אעשה זאת בעצמי

אל תעשה דברים בלי הסכמה של הצד השני! כל דבר, לא משנה מה, תמיד לבקש הסכמה של הצד השני, גם בנושאי שיחה!

אל תנסה לשכנע את הצד השני לגבי משהו אם אתה רואה שהוא לא בעיניין,

לא תמיד חייב לומר מה שחושבים! לפעמים ובעצם לרוב הכנות חשובה אבל יש מקרים שבהם הכנות עולה במחיר כבד שהצד השני יכול להפגע ולקחת את זה בצורה אישית, פרופורציה וטאקט זה שם המשחק!

זהו,

לגבי הדבר הראשון שרשמת

לא מסכימה עם "אל תעשה... אם ארצה *אני* אעשה זאת"
זה מלשון "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך".
אם השיחה זורמת לכיוון הסקס וזה לא מתאים לך, תחתכי,
ואם בא לך לנסות לכוון את השיחה לכיוון הזה, אז תנסי, אבל קחי בחשבון שאולי זה גם לא מתאים לצד השני.

מה שאני בעצם אומרת, זה שצריך הדדיות בשיחה. כל אחד מהצדדים יכול לנסות לנתב שיחה לכיוונים הרצויים לו, אבל צריך לדעת להיות קשובים לצד השני.

Elle992

New member
הכוונה שלי הייתה

שקרו פעמים(בעבר) ששיחות זרמו לקטע מיני ואני המשכתי עם זה כי זה "התאים" לי, כמובן לשיחות מהסוג הזה יש הרבה סוגים וגוונים,

אבל לרוב אני לא באמת צריכה תיאורי מין(כמו שקרה פעם אחרונה במסרים, ועקב כך נאלצתי להחליף ניק
) אני לא אנטיסקס אבל אני לא מינית, אז קשה לי עם תיאורים ודברים כבדים מאוד על גבול הגסים בצורה בלתי נסבלת,

אני בחיים לא מדברת על מין עם מישהו אם זה לא בא מימנו, או שמשהו הוביל לשיחה שהתקשרה למין איכשהו,

אני גם בחיים לא כופה נושאי שיחה על אחרים, רק מה שזורם בשיחה ושנינו מסכימים שזה בסדר וטוב לנו.

Larik

New member
כמה דברים

לגבי ה "חחח"
אם אסור לרשום "חחח" אז איך עוד אפשר לבטא צחוק? כי זה קצת קשה לרשום *צוחק צחוק מלא מהבטן* בזמן שצוחקים.

אם מתכתבים באתר היכרויות, מתי זה זמן טוב אז להציע להיפגש/ לעבור לטלפון?
סתם ככה לדבר זה נחמד, אבל צריך להתקדם לאנשהו... לא?

חיזוק חיובי לגבי המרמורים, גם לנשים וגם לגברים!

C l u e

New member
רעיון מעולה!!

מסכימה עם הרוב, מסתייגת מה-חחחח, לי אישית לא מפריע, למרות שאני לא מרבה להשתמש בזה בעצמי. בנוסף, מסתייגת מהמרמור. אין דבר יותר כיפי מאשר לחלוק את המרמור האחרים. כמובן זה צריך לבוא יד ביד עם ציניות משובחת, וכמובן שבמינונים נכונים ומדויקים, אבל מבחינתי זה לא turn off מוחלט.

משלי:
- כנות ופשטות זאת הדרך אל ליבי, אל תהיה משהו שאתה לא.
- אל תספר לי איך אני הבחורה הכי מדהימה שפגשת כשאנחנו אחרי 4 דקות שיחה.
- אל תחמיא לי בתחילת כל משפט שאתה כותב, אני לא איזה פרס בלתי מושג, רק עוד בחורה מתוך מיליון.
- שנינות זה אף פעם לא רע, כך גם היכולת להצחיק אותי במדיה כתובה.

אם אפשר להוסיף..

יש תכונות שחשוב לסגל כאופי ולא רק "כשמדברים עם בחורות"

חלק מהדברים שציינת, כמו מירמור, מידע אישי מידי,סלידה מאנשים מסויימים ועוד..

הם דברים שבאופן כללי מרחיקים אנשים.

שכל אחד ואחת תישאלו את עצמכם..

איך אדם שממורמר מעצמו וכל הזמן מדבר על כמה החיים שלו חרא
וכמה הוא שונא אחרים ואת עצמו
איך אדם כזה יגרום לכם להרגיש ?
וכמה זמן תירצו להישאר בקרבתו ?

ומנגד, אדם אחר, עם חיוך לבוש מסודר שמשדר(אפילו לא צריך להגיד)
"טוב לי! " שואל לשלומכם מתעניין

איך אדם כזה יגרום לכם להרגיש ?
וכמה זמן תירצו להישאר בקרבתו ?

המלצה לכולכם,
קחו דף ועט ותעשו רשימה קצרה 3-4 דברים\תכונות
שהייתם רוצים(או רוצות) שיהיו לכם גם,
ותכתבו גם איך או איזה דברים תעשו כדי להגיע לשם

SupeR CherrY

New member

לדעתי זה אוסף של שטויות במיץ
נורא כיף להגיד יש לי רשימה וסטנדרטים, כשבפועל, לא נראה לי שבאמת אלו הסיבות למה את לא ממשיכה לדבר עם אותו אדם

בסופו של דבר שיחה נבחנת אם יש כימיה או אין

אם השיחה זורמת והכל טוב ויפה, באמת תיפסלי בן אדם כי היה לו שגיאת כתיב או שרושם " חחח" כמו שלושתרבע מדינה?

אחרי זה אתם באמת מתפלאים למה אתם בחוסר ניסיון זוגי

ואני לא אומרת שאני זורמת על כל אחד, פשוט לא פוסלת בן אדם על שטויות

C l u e

New member

היא לא אמרה שהיא פוסלת על הדברים האלה, היא נתנה רשימת מכולת, מן מורה נבוכים לאיך לצלוח איתה שיחה.

ועוד משהו, אמירות כמו "אחרי זה אתם באמת מתפלאים למה אתם בחוסר ניסיון זוגי" הן לא לעניין לדעתי. אנחנו מנסים ליצור פה מקום לא שיפוטי. תודה.

סתם שאלה..

שגיאות כתיב זה turn off גם אצל בחורה שבעצמה יש לה כאלו? כי אם כן זוהי כבר פלצנות

כנ"ל לגבי ה"חחח". זה משתנה מגבר לגבר ומאשה לאשה.

לגבי הפגישה או הטלפון. זה אחד הנעלמים הגדולים: אם תלחץ מוקדם מדי תבריח את הבחורה, ואם מאוחר מדי תמצא שהיא כבר ברחה קודם.. (זה בהגזמה, אבל ברור שהתמהמהות יתר בבקשת הטלפון או קביעת הפגישה, מורידה נקודות אצל הבחורה).

חוץ מזה, אני יכול להסכים איתך

מנומשת27

New member
אף פריט ברשימה

לא חקוק באבן.

מי שיש לה שגיאות כתיב לא תזהה את שגיאות הכתיב שלך, או לחילופין, ספק אם תהיה מוטרדת מהן (להערכתי), יש נשים שמשתמשות ב"חח" בעצמן ואני באופן אישי מציעה להיפגש כשהתזמון מתאים להרגשתי.

מטרת הפוסט הייתה לנסות לסמן, ולו בכלליות, דברים שרצוי להימנע מהם (אם אפשר), ודברים שרצוי לעשות, כדי לא להבריח בחורות. מי ששוחה במים מן הסתם לא זקוק כזה, אבל מי שמרגיש שהוא מתקשה בנושאים האלה, יוכל אולי להיעזר בנקודות קונקרטיות למחשבה.

כתבתי, אכן,

מהניסיון הפרטי שלי, שהוא לא רב מדי.

לגבי התזמון, הוא אשר אמרתי. זה ענין של הרגשה, וקשה לקבוע כללים מראש. צריך פשוט לנסות הרבה ולהתכונן לכישלונות, מן הסתם תבואנה בהמשך גם הצלחות.

למעלה