עשה למען הרוגים ושרופים

saar7650

New member
עשה למען הרוגים ושרופים

על ייחוד קדושת שמך!!! קריאה לכל עם ישראל באשר הוא!!! קריאת תהילים לעילוי נשמות הרוגי הפיגוע הנורא ולעילוי נשמות כל הרוגי הפיגועים וחללי צה"ל! וכן- נתפלל לשלום המדינה! ויקויים בנו הפס'- "ומחה ה' אלוקים דמעה מעל כל פנים" ונזכה לראות בביאת גואל צדק אמן ואמן!!!

Lu Tze

New member
עשה למען הרוגים ושרופים

על ייחוד קדושת שמך!!! קריאה לכל עם ישראל באשר הוא!!! קריאת החטא וענשו לעילוי נשמות הרוגי הפיגוע הנורא ולעילוי נשמות כל הרוגי הפיגועים וחללי צה"ל! וכן- נתפלל לשלום המדינה! ויקויים בנו הפס'- "ומחה ה' אלוקים דמעה מעל כל פנים" ונזכה לראות בביאת גואל צדק אמן ואמן!!!

L7

New member
אלוהים הרג. אלוהים שרף.מדוע לשבחו?

L7

New member
אלוהים הרג. אלוהים שרף.מדוע לשבחו?

תום30

New member
הכל אחלה חוץ מ"ייחוד קדושת שמך"

סלח לי על הסקפטיזם אבל קשה לי להאמין כי מילותיהם האחרונות היו "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד" .

mishiko

New member
צר לי להגיד ש..

ה" לא ישנה כלום פשוט צריך לעשות דברים שימנעו פיגועים אנו חיים במצב של מלחמת הישרדות ואני חושב שאנו לא מרגישים את הסכנה אנחנו כמו צפרדע אם מחניסים אותה למים רותחים היא ישר קופצת מהם ואם לשים אותה במים פושרים ולחמם לאט לאט היא לא תסים לב ותתבשל

L7

New member
אם נמשיך להגן מי יאכל שרימפס בשמנת

lolibror

New member
הטיילדנים, היו עבורי דווקא

בני כלאיים מתוקים להפליא של לפריקורן וחפרפרת. חיים מתחת לאדמה, פעילים בעיקר בלילות, מביאים מזל וניזונים משורשים. וכל זה נלקח ממני באחת!!!!

preacher

New member
ומה זה לפריקורן?

סוג של לפרקון עם קרן בולטת מהמצח? ולדעתי הטיילדנים הם גזע חייזרים מסתורי מהכוכב גרבולון 7.

lolibror

New member
אופס? לפריקון כמובן! לא יודעת

איך הוספתי לגמד האירי החביב הזה "קרן". ולחשוב שממש עכשיו אני לובשת טי-שרט שהבאתי מאירלנד עם ציור שלו...

תום30

New member
חברים\ות התבהמתם\ן, באמת.

אתם צוחקים על טעויות כתיב או לא טעיות כתיב , וזה לא ראוי לדעתי. אתם יודע שחסיד גדול אני לא. אבל קיימים אנשים עם מוגבלויות כמו דיסלקציה וכו' . מסתבר שרק כשפוגשים מישהו\י כזה במציאות הקרובה >לדוגמה משוכנעני כי אם לוליבר תגלה בעתיד שילדה הקטנה והחמודה היא דיסלקטית הגישה שלה תשתנה והיא תיזכר "איך פעם היא קצת צחקה על מישהו וכו'"< . ירידה על מוגבלויות, בפרט של אחד שבריא לכולנו כי הטעויות כתיב אצלו סיסטמטיות ולא חשובה הסיבה (דיסלקציה , ידע פחות בדקדוק וכו'), הם אינם דברים שיש לצחוק עליהם.

Lu Tze

New member
נו... קצת הומור לא הרג אף אחד

(טוב, חוץ מכמה דוגמאות קיצוניות) חוץ מזה, במקרה של פימה זה בסדר. יש לו שיגאות כתיב כי הוא כותב מהר ולא בודק את ההודעות שלו לפני שהוא שולח.

תום30

New member
אל תיתמם באמת..

אחי...אתה רואה שזה סיסטמטי, אתה רואה שגם כשהוא מתקן הוא מתקן לא כראוי, את תיתמם לי באמצעות יציקת הסברים יענו רציונליים שיצדיקו את ה"לצחוק על..." לו היית שותף. תהיה יותר גבר.....תתנצל וזהו. ותודה על העידכון בדבר אי אבידות בנפש בשימוש בהומור.

למעלה