עשה למען הרוגים ושרופים

L7

New member
תום, שגיאות כתיב רבות בפורום

ולא תקפנו גם כאן היתה התייחסות משועשעת קלילה ולא עויינת ובקשר ל"איך היית מגיב אילו ילדך היה...." על דיסלקט אתה יכול להוסיף מיגוון דוגמאות : חרדי..... חרדי טיפש ומסיונר.... רוצח סידרתי.... וכו'

L7

New member
וחוץ מזה ,לפימה דעות מרושעות למדי

בכמה נושאים. הוא לא הפרופיל המזמין יחס עדין במיוחד.

תום30

New member
כעת אתה מדבר ל"עניין".

הייתכן כי ההתרצות שלך במדות ההודעות הקודמות שניסו להצדיק היו הקדמה לסיבה האמיתית? ואולי אתה מודע ואולי גם שותף לדעתי באשר לגבול אותו חצית במתכוון? סתם תהייה. ואל תראה בזה משום התחנחנות או נסיונות להיות המנומס האולטמטיבי. קבל את זה כמשוב ולא כביקורת. תהנה בסופ"ש.

תום30

New member
אני מתקשה להאמין שהתכוונת ברצינות

דיסלקציה היא משהו מולד ואתה משווה אותו לחרדי חילוני רוצח וכו' הלוא הבנת למה התכוונתי ואתה מתקטנן באילוצי פסאודו ראציונל . חבל

Lu Tze

New member
נו באמת.

אני לא סתם ממציא דברים. דיברתי איתו באס"ק והוא אמר לי שהוא לא מתקן שגיאות כתיב. ת'אמת? גם אם זה היה בגלל דיסלקציה הייתי צוחק (אם הייתי מספיק), כי זה הרי נעשה ברוח טובה ולא כדי לצחוק על פימה אלא קצת להפיג מתחים. כל הבדיחות לא התייחסו לכותב אלא לטעות. אותי מסקרנת דעתו של פימה על העניין, מתערב איתך שהוא יסכים איתי?

lolibror

New member
ורק אני כנראה פיספסתי משהו כי

לא היתה, אין וגם לא תהיה לי כוונה ללגלג על פימה בגלל שגיאות הכתיב שלו. בי נשבעתי! ומי שמכיר אותי ואת אורח חיי יודע שאני סובלנית למוגבלויות הרבה יותר אקזוטיות מדיסלקציה. במקרה שלי לפחות, המילה "טיילדנים" שעד עכשיו לא הבנתי את פירושה, סיקרנה אותי. זה הכל. באמת-באמת.

lolibror

New member
למה אתה מתכוון?

אם אתה רומז שאני מיתממת... אז אני מניחה את יד שמאל על אקדח ואת יד ימין על התוסיק של הילדה שלי וחוזרת שוב: לא קלטתי שמדובר בתאילנדים. קראתי את זה כ-TAYLEDANIM (כפי שפימה כתב בהודעה הראשונה שלו) ושברתי את הראש למה הוא מתכוון. כי כמו שאמר פעם איזה שיכור אחד לאדם קרוב לי במיוחד: "i'm gonna lose time, i'm gonna lose money... but SHMOK i'm not gonna be".

תום30

New member
את אתאיסטית המקיימת תר"יג מצוות?../images/Emo13.gif

זה בערך המרחק בין ההצהרות העצמיות למעשים המפריכים אותם. ו 2 המלצות: הראשונה מפי מקסיקני מסטול שדי קרוב אלי: "if you want to shoot- shoot don't talk"
השניה מפי- פי: please cover her ass with something more appropriate

lolibror

New member
אני חושבת שלך עצמך

אין מושג על מה אתה מדבר. אתה לא מכיר אותי ומלגלג לשם הלגלוג. לא הפרכתי דבר והפעם אתה הוא זה ש"יוצק" את מה שכנראה הכי מוכר לך לתוך דברי. אין לי מה להוסיף פרט לכך שתמוהה בעיני ההתעקשות שלך לשרטט סביבי קונטור שאין לו שום קשר לתכנים שלי ולמציאות בה אני מתקיימת.

תום30

New member
לא ליגלגתי חלילה..../images/Emo5.gif

ההודעה הראשונה שלי הייתה "רצינית" ונטולת הומור או ציניות. בכל מקרה כדי להבהיר דבר- ההודעה אליה את התייחסת נכתבה בהומור ואולי חטאתי בכך שלא החצנתי אותו ביתר שאת כדי שאובן מספיק. לחץ לי קצת בנעלי המטיף וכנראה שבנסיון לבעוט אותן ממני והלאה והכנס לנעלי בית נוחות..אחת מהנעליים פגעה בך. צר לי. באמת. זו לגמרי לא היתה כוונתי. יום טוב.

תום30

New member
תבדוק את ההנחות שלך

כולל מה שהוא אמר באייסיקיו ותראה כמה פעמים הוא תיקן את טעויותיו בטעויות אחרות. ואינני מוסיף הלאה ולו רק משום שכל מסקנותי (אשר אני משוכנע כי לפחות לרובן הגעת לבד) לא ראויות הלאמר בפורום כזה מאחר ומדובר בחשש להכלמת פנים שעוברת גם את גבולות הציניות שאני כה חובב כידוע לכל.

Lu Tze

New member
שמע, אני לא רוצה לדבר בשם פימה

אז אני רק אומר את דעתי על הבדיחה: זו הייתה רק בדיחה תמימה שלא יועדה לפגוע באף אחד, אלא להכניס קצת הומור לפורום הרציני-בדרך-כלל הזה. זה הכל ואני לא רואה למה שמישהו יפגע מזה.

lordjek

New member
מה לעשות

אנו חיים במדינה שאם תגיד נחמד "אל תתנו להם רובים" אף אחד לא יזיז בוהן. עד שיבוא הפיצוץ, שלא יהיה אלא תירוץ לעוד וויכוח על התקציב...

תום30

New member
או אולי כך :

אנחנו חיים במדינה שמנסה לבסס את גבולותיה הגאוגרפיים באמצעות כיבוש לא חוקי והשתלטות אל אוכלוסיות תוך אי כיבוד זכויות אדם ואי קיומם\החלתם של זכויות אזרח. אנחנו חיים במדינה בה חלקים לא מעטים מהעם מנסים למצוא הצדקות דתיות\פולטיות להחזרת מאות אלפי אנשים נשים וטף בתת תנאים במשך 30 שנה. אנחנו חיים במדינה בה אנשים מנסים לעשות רציונליזציה למצב של אותו עם הנמצא תחת שלטון כיבוש לאחר שהם מגהקים בסלון ביתם הממוזג וצופים בפרשנים פולטיים בתכניות טלויזיה בשעת הפריים טיים. אנחנו נמצאים במדינה שקמה הודות להתחשבות מדינות העולם במצבו הבלתי נסבל של עמנו, אך מנגד אנו מוצאים לנו דרור מוסרי לדכא עם אחר. אנחנו נמצאים במדינה בה כל אדם הוא מפלגה ובה משנים ססמאות השכם והערב. "אל תתנו להם רובים"-"רק ברק יביא שלום"-"אין תקדים שעם אחד שלט על עם אחר"-"אין תקדים להסכם שלום ללא הכרעה צבאית" וכהנה והכנה דוגמאות מדוגמאות שונות אנחו חיים במדינה שכל עוד קיימים אוייבים סביבה מצליחה להיפטר באמצעות פתרונות הבנויים על כירעי תרנגולת מכל הבעיות שבאמת מצויות בנימי נפשה. אנחנו חיים במדינה בה סרבנות לשרת בשטחים נתפסת אצל צד אחד כערך מוסרי גבוה ואצל הצד השני כהשתמטות והתנחנחנות (או התנח'נח'ות). אנו נמצאים במדינה שהקומה מתוך ועל בסיס מוסרי גזעני. אנחנו חיים בה.

fima2001

New member
אוי נו באמת

תעשה לי אתה לא רואה אנשים נרצחים כל יום הפלסטינאים הם המתנחלים האמיתיים זו האדמה של עם ישראל וכל פעם שהם מבצעים פיגוע הם מבצעים בנו רצח עם לא מעורגן ואז אתה מתרץ את הפעולות שלהם במוסריות השמאלנית שלך ועוצם עיניים ליתומים ולאלמנות. ובקשר להודעות האחרונות שלך איזה זכות יש לך לקבוע לגבי דברים כל כך קשים אתה מחתים את שמי בלי שום סיבה וחוץ מזה אני לא דיסלקט הצבא לא היה שולח לי סתם במנילה אלקטרוניקה של מטוסים. כך שיש לי עצה אחת לך לך תתאבד.

תום30

New member
פימה

א. מי אמר שזו האדמה של עם ישראל? ב. איך אתה מגדיר את שנות השלטון שלנו עליהם במשך 30 שנה ללא כל זכויות? ג. לא טענתי שאתה דיסלקט אלא השתמשתי במילה דיסלקט כדוגמה. ד. מה הקשר בין דיסלקציה לאינטלגנציה? קיימים לא מעט מחקרים המוכיחים כי אם קיים קשר אזי הוא מראה כי לרוב הדיסלקטים יש אינטלגנציה הגבוהה מן הממוצע. ה. אני בדרך להתאבד יוצא לטיול שבת עם האופנוע.

למעלה